Gönderen Konu: Ekim sonrası ense bölgede ağrılar  (Okunma sayısı 5780 defa)

Baku2018

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim sonrası ense bölgede ağrılar
« : 26 Temmuz 2018, 20:34:32 »
Arkadaşlar, ben saç ekiminin 13. Günündeyim. Ense bölgemde ağrılar var. Sinir ağrılarına benziyor. Biraz laşınma ve sancmalar oluyor. Kafamı yastığa koymakda güçlük çekiyorum. Doktor söyledi ki, ense bölgede saçlar döküle bilir. Aranızda benzeri durumda olan var mı? Ne yapmalıyım acaba?

Kamil70

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekim sonrası ense bölgede ağrılar
« Yanıtla #1 : 30 Temmuz 2018, 12:49:44 »
benim 5 günüm aynı şikayetler bende de var. verdikleri 3 günlük ilaçları içtim bugun coraspin e başlayacağım.

Rafadan Tayfa

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 14 Ağustos 2018, 00:32:14 »
Benim de şu an 5. gün
3 ve 4. geceler uyku uyumadım diyebilirim. Ensemi yastıga koyduğum anda acı ekstra artıyor.
Hastanede, bazı kişilerde böyle olabildiği söylendi. umarım kısa zamanda geçer.
Ensemi 24 saat kemiren fareler var sanki :(

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Kasım 2018, 14:05:40 »
arkadaşlar saç ekiminden sonra  4 yada 5 gün başlayan donör sızlamaları çok rahatsız edici evet ama 3 yada 4 gün sürüyor sağlam bir ağrı kesici işe yarar APRANAX FORTE den 2 tane alınca kesiyor
Global Moderator

Kozly

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 08 Aralık 2018, 03:22:58 »
Merhaba arkadaşlar, saç ekimi yapalı 6 gün geçti. Son 2 gündür donör bölgesinde batma hissi ile acı hissediyorum. Sanki arkamda saçımın her telini teker teker acımasını hissediyorum gibi. Normal midir? 6 gün geçti, geçmemesinden korkuyorum bu acıların. Ayrıca ensemdeki hissizlik de beni rahatsız ediyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 08 Aralık 2018, 03:52:58 »
Merhaba arkadaşlar, saç ekimi yapalı 6 gün geçti. Son 2 gündür donör bölgesinde batma hissi ile acı hissediyorum. Sanki arkamda saçımın her telini teker teker acımasını hissediyorum gibi. Normal midir? 6 gün geçti, geçmemesinden korkuyorum bu acıların. Ayrıca ensemdeki hissizlik de beni rahatsız ediyor

Normal bir durum sonuç itibari ile donör bölgenize binlerce delik açıldı ve donör deki saçlar uzadıkca bu hassas yeni iyileşen yerelere batar aynı zamanda acır ağrı kesici iç bir kaç güne gecer
Global Moderator

bigpun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 12 Aralık 2018, 17:00:25 »
Zeytinyağı tavsiye edebilirim hasarlı cildi rahatlatıyor. 5bin greft lik donör bölgem 9. Günde rahatladı.. İşin bence en zulüm tarafı donör bölgenin 9 gün boyunca sızlama ve yatış konforumuzu zulüm hale getirmesi

Cihan HARMANCI

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 27 Kasım 2021, 11:17:19 »
Merhaba kaçıncı gün rahatlama oldu yada geçti mi?

Arkadaşlar, ben saç ekiminin 13. Günündeyim. Ense bölgemde ağrılar var. Sinir ağrılarına benziyor. Biraz laşınma ve sancmalar oluyor. Kafamı yastığa koymakda güçlük çekiyorum. Doktor söyledi ki, ense bölgede saçlar döküle bilir. Aranızda benzeri durumda olan var mı? Ne yapmalıyım acaba?

Loaris95

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 27 Nisan 2022, 00:09:41 »
Benim bugun 12. Gunum benim de ensem dokunmaya karsi hassas ve yastiga koyunca batma sizlama tarzi agrilarim oluyor. Pek gecicek gibi gozukmuyor
Sac ekimim: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=26612.0

Finasteride 0.5 mg
Revita Sampuan
Propidren 2 tablet gunde
Nutrafol Growth Activator serum
Biotin 5000 mg
Vitamin D 1000 IU

Facebook Twitter Instagram