Gönderen Konu: Saç dökülmesi lütfen yardım 😪  (Okunma sayısı 1480 defa)

nato75

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç dökülmesi lütfen yardım 😪
« : 26 Temmuz 2018, 18:07:18 »
arkadaşlar merhaba 2500 mcg biotin ve minoxil kullanmaktayım fakat biotin saçlarıma etki etmedi kirpiklerimde artış oldu minoxili 2 şişe bitirdim aynı şekilde biotin de 2 şişe bitirdim fakat saçlarımda hala açıklık var çok seyrek yerine gelmiş bir saç yok ufak tefek tepe bölgemde tüylenme mevcut ön  ve ortalarda açıklık var minoxilin yanına hangi hapı  tavsiye edersiniz ne yapmalıyım bilmiyorum genetik dökülmem var saçlarımın geri gelmesini istiyorum 20 yaşındayım lütfen yardım edermisiniz  :'(

Fotoğraf : http://i.hizliresim.com/DD7Pn1.jpg

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç dökülmesi lütfen yardım 😪
« Yanıtla #1 : 27 Temmuz 2018, 11:30:11 »
Resimlerini foruma yükleye bilirsin hızlı resim kullanma lütfen

Keske bu saça hiç mınoksil bulaştırmasaydın finasterid çok güzel toparlarmıs kafanı
Global Moderator

nato75

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Temmuz 2018, 16:55:48 »
hocam finasterid kullanmaya korkuyorum açıkcası 20 yaşındayım hormonlar ereksiyon yan etkiler vs çok oldugunu gordum ne yapacağım bilmiyorum

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 29 Temmuz 2018, 01:13:58 »
hocam finasterid kullanmaya korkuyorum açıkcası 20 yaşındayım hormonlar ereksiyon yan etkiler vs çok oldugunu gordum ne yapacağım bilmiyorum
dostum o karar artık senin ben 21 yaşındayım başladım 2ay oldu denilen yan etkilerin tam tersi oldu bende. Başlarken kısır olmayı bile göze almıştım
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

Facebook Twitter Instagram