1 hafta daha geçti 163.Gün Biotin 5mg kullanmaya başladım diyare yapmaya başladı günlük hayatımı aksattı bu yüzden artık ilaç kullanmıyorum 3-4gündür.İlk ekimimde 5. Aydan sora çıkış olmamıştı muhtemelen bundan sonra da olmaz gibime geliyor.Bu ekimde bana 3000 greft ekildi 2000 ön bölge 1000 orta bölge olmak üzere.Ön bölge ağırlıklı istedim çünkü insanlar sizi önden görüyor.Yani iki ekimimle beraber şuan toplam ön bölgede 4800 greft ortada 1000 tepede 1000 olmak üzere kafamda 6800 greft var.Ön bölgede 4800 greft ortada 1000 olduğu için ortadaki sıklık ön kadar olamadı zaten olması da beklenmez.Aradaki fark seyreklik olarak görülüyor olabilir.Benim kanaatimce bu ekim başarılı oldu.Ön bölge daha sıklaştı ortanın kapatıcılığı sağlandı.Geriye dönme şansım olsa bu ekimin üzerine 10bin daha koyacak bütçem dahi olsa yine Şahin beyi tercih ederdim.Şimdi yalan konuşmayalım Koray hocaya bütçem yetseydi mutlaka ona giderdim ama kendi bütçeme göre en iyi sonucu şahin bey verebilirdi.Eski hallerimi de paylaşıcam farka siz bakın