Gönderen Konu: LifeHair Ankara Şahin Bey 3100greft (2600saç 500 sakal)(2.Ekim) 25 Temmuz 2018  (Okunma sayısı 34140 defa)

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yazacaklarım biraz uzun olabilir arkadaşlar.Ben geçen yıl ilk ekimimi KonHairde yaptırdım.Bu konu hiçbir şekilde reklam taşımamaktadır bu arada.Sıklığından memnun kalmadığım bir ekim oldu.Sanki bir şeyler yarım kaldı gibi hissettim.Ve buradan da çok duyduğum arkadaşlarımın da tavsiye ettiği Şahin beyle görüştüm.Bana sıklaştırma yapabileceğini ancak ileriki dönemlerde verteks bölgesinin açılacak olması dolayısıyla 3000 greft kullanmamızın mantıklı olacağını söyledi.Ben de düşündüm taşındım neden daha iyisi olmasın dedim ve Şahin beyin samimiyetine kendimi teslim ettim.Ön bölgeye 2000 greft onun arkasına 1000 greft toplam 3000 greft civarı ekim yapıldı.Bu süreci tekrar yaşayacağım için heyecanlıyım.Buradan paylaşım yapmaya devam edeceğim.İlginizden dolayı şimdiden teşekkürler :)

Boss2609

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin hayırlı olsun dostum.Bende 19 unda Şahin Bey e ikinci ekimimi yaptırdım ekim sayımız saç ve sakal aynı sayıda konumu inceleyebilirsin inşallah dilediğin gibi olur.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun, 2. ekimle istediğin sıklığa ve doğallığa ulaşırsın inşallah
The World is Yours

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin hayırlı olsun dostum.Bende 19 unda Şahin Bey e ikinci ekimimi yaptırdım ekim sayımız saç ve sakal aynı sayıda konumu inceleyebilirsin inşallah dilediğin gibi olur.
Teşekkür ederim bakacağım size de umarım güzel sonuçlar alırız :)

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun, 2. ekimle istediğin sıklığa ve doğallığa ulaşırsın inşallah
Teşekkür ederim dostum inşallah :)

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun. Şahin bey ekimin hangi aşamalarında bulunuyor. Ekimle ilgili bilgi verebilirmisiniz.

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun. Şahin bey ekimin hangi aşamalarında bulunuyor. Ekimle ilgili bilgi verebilirmisiniz.
Teşekkür ederim Şahin bey kök alma ve kanal açma işlerini yapıyor ekibi de kanala yerleştirme işini yapıyor

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim Şahin bey kök alma ve kanal açma işlerini yapıyor ekibi de kanala yerleştirme işini yapıyor
kök alım işlemini baştan sona kendi miyapiyor

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun. Şahin bey temiz calışan biri işinin hakkını veriyor umarım istediğiniz sonucu elde edersiniz. Bu arada yaşınız kaçtı
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
reklam olmadığını hasta paylaşımı oldugunu biliyoruz biz merak etmeyin:) bunu yazmanıza gerek yok biz kimin reklam yapmadığını biliriz ayırt ederız ve foruma sokmayız o yüzden rahat rahat yazıp rahat rahat konunuzda dilediğinizce paylaşım yapınız

hayırlı olsun ekımınız umarım 2 ci ekımınızde mutlu olursunuz operasyon güzel duruyor şanslıymıssınız 2 ekımınıze donör bölgenız sağlam gırmıssınız
Global Moderator

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
reklam olmadığını hasta paylaşımı oldugunu biliyoruz biz merak etmeyin:) bunu yazmanıza gerek yok biz kimin reklam yapmadığını biliriz ayırt ederız ve foruma sokmayız o yüzden rahat rahat yazıp rahat rahat konunuzda dilediğinizce paylaşım yapınız

hayırlı olsun ekımınız umarım 2 ci ekımınızde mutlu olursunuz operasyon güzel duruyor şanslıymıssınız 2 ekımınıze donör bölgenız sağlam gırmıssınız
Teşekkür ederim özellikle sizin gibi tecrübeli birinden bunları duymak beni mutlu etti :) umarım dediğiniz gibi güzel bir sonuç alırım

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
kök alım işlemini baştan sona kendi mi yapiyor

PagaroN

• Hero Member
Merhaba
Ekiminiz hayırlı olsun.

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba
Ekiminiz hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim bugün ilk yıkama oldu ekim gözüme sık geliyor ama bilemedim

Korhan Yeniceli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Konhair'de ne kadar bir ekim yaptırdınız ve ekiminizi kim yapmıştı ve belliki konhair'den memnun kalmadınız ki şahin beye gitmişsiniz 1.ekimde size ne vaat'te bulundular bunlarıda yazarsanız diğer yaptıracak arkadaşlara da yardımcı olursunuz ayriyeten yeni ekiminiz hayırlı olsun.

Facebook Twitter Instagram