Gönderen Konu: LifeHair Ankara Şahin Bey 3100greft (2600saç 500 sakal)(2.Ekim) 25 Temmuz 2018  (Okunma sayısı 34138 defa)

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Konhair'de ne kadar bir ekim yaptırdınız ve ekiminizi kim yapmıştı ve belliki konhair'den memnun kalmadınız ki şahin beye gitmişsiniz 1.ekimde size ne vaat'te bulundular bunlarıda yazarsanız diğer yaptıracak arkadaşlara da yardımcı olursunuz ayriyeten yeni ekiminiz hayırlı olsun.
Konhairde 3700 greft ekim yaptırdım tepeye ve ön bölgeye.Güzel sonuç alırsın gençsin dediler.Ekimde 2 ekip var bana onlardan 1.si yaptı kök almayı falan elemanlar yaptı statüsü yüksel olmayan insanlar.Ekimden sonra ne aradılar ne sordular gittim süreç güzel diyip yolladılar.Sonuç çok kötü olmadı ama tabi seyrek oldu.Şahin bey sağolsun gerçekçi konuştu ekimi de güzel yaptıklarını düşünüyorum her an soru olursa kafanda bana yazabilirsin dedi bakalım güzel bir sonuç bekliyorum

Korhan Yeniceli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Konhairde 3700 greft ekim yaptırdım tepeye ve ön bölgeye.Güzel sonuç alırsın gençsin dediler.Ekimde 2 ekip var bana onlardan 1.si yaptı kök almayı falan elemanlar yaptı statüsü yüksel olmayan insanlar.Ekimden sonra ne aradılar ne sordular gittim süreç güzel diyip yolladılar.Sonuç çok kötü olmadı ama tabi seyrek oldu.Şahin bey sağolsun gerçekçi konuştu ekimi de güzel yaptıklarını düşünüyorum her an soru olursa kafanda bana yazabilirsin dedi bakalım güzel bir sonuç bekliyorum

Saç alımını elemanlar yaptı çok ağır bir durum, saç alımı ve kanal açma işlemi tecrübeli bir estetisyen tarafından yapılır sadece saç ekimini asistanlar yapar şahsen çok ürkütücü buldum yine iyi sıyırmışsınız konhair i falan tanımam tanımakta istemem şahsen bu firmada ankara firmasımı bazı dostlarım var onlara bir soruyum senin anlattığın gibi bir durum bana anormal geldi.

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç alımını elemanlar yaptı çok ağır bir durum, saç alımı ve kanal açma işlemi tecrübeli bir estetisyen tarafından yapılır sadece saç ekimini asistanlar yapar şahsen çok ürkütücü buldum yine iyi sıyırmışsınız konhair i falan tanımam tanımakta istemem şahsen bu firmada ankara firmasımı bazı dostlarım var onlara bir soruyum senin anlattığın gibi bir durum bana anormal geldi.
Valla dostum acemiliğimize geldi birdaha olsa kapısından geçmem bence sen de geçme.Yakın zamanlarda konhairden memnun olan kimse de duymadım.İşi ticarete dökmüşler onlar robot gibi saç ekip yollıyorlar ne arıyorlar ne soruyorlar

ademalan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun..doğru kişi doğru yer olmuş..sizi yakından takip edeceğim..bende şahinbeye 1 seans ekim yaptırdım.2 .seansı verteks düşünüyorum..benim ekim zamanıma yakın sizin saç şekillenmiş olur..aramıza hoş geldiniz..

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun..doğru kişi doğru yer olmuş..sizi yakından takip edeceğim..bende şahinbeye 1 seans ekim yaptırdım.2 .seansı verteks düşünüyorum..benim ekim zamanıma yakın sizin saç şekillenmiş olur..aramıza hoş geldiniz..
Çok teşekkür ederim Sizin konunuz varsa ben de sizi takip edebilirim.Umarım hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız :)

ademalan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
evet var...

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=3230.90
Size denk gelmiştim ön bölgede başarılı bir sonuç almışsınız ama verteks bölümünüzü görmedim tabi

ademalan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
verteksime ekim yapılamdı henüz..yaptırmayı düşünüyorum yine...

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
verteksime ekim yapılamdı henüz..yaptırmayı düşünüyorum yine...
Anladım hayırlısı olsun

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
4. Günden foto kafamdaki şişlikler devam ediyor.

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
11. Gün Bugün itibariyle kabukları döktüm.Şok dökülme de başladı elime saç geliyor.

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sizce sonuç nasıl olur?

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok temiz bir ekim olmuş resimlerden belli oluyor kardeşim onun için bence çok dert etme bir aksilik olmazsa bu ekim güzel olur.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kanal açıları güzel ayarlanmış. Beklenen çıkışlar olursa ilk ekimdeki seyrek ve doğal olmayan görüntünün bu ekim sonucunda düzeleceğini ve memnun kalacağınızı düşünüyorum.
The World is Yours

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
35.Gün Şok dökülme bende 10. Günde başlayıp 20. Günde bitti nası oldu anlamadım ama.

Facebook Twitter Instagram