Saç Ekimi Sonuçları
Konhair'de ne kadar bir ekim yaptırdınız ve ekiminizi kim yapmıştı ve belliki konhair'den memnun kalmadınız ki şahin beye gitmişsiniz 1.ekimde size ne vaat'te bulundular bunlarıda yazarsanız diğer yaptıracak arkadaşlara da yardımcı olursunuz ayriyeten yeni ekiminiz hayırlı olsun.
Konhairde 3700 greft ekim yaptırdım tepeye ve ön bölgeye.Güzel sonuç alırsın gençsin dediler.Ekimde 2 ekip var bana onlardan 1.si yaptı kök almayı falan elemanlar yaptı statüsü yüksel olmayan insanlar.Ekimden sonra ne aradılar ne sordular gittim süreç güzel diyip yolladılar.Sonuç çok kötü olmadı ama tabi seyrek oldu.Şahin bey sağolsun gerçekçi konuştu ekimi de güzel yaptıklarını düşünüyorum her an soru olursa kafanda bana yazabilirsin dedi bakalım güzel bir sonuç bekliyorum
Saç alımını elemanlar yaptı çok ağır bir durum, saç alımı ve kanal açma işlemi tecrübeli bir estetisyen tarafından yapılır sadece saç ekimini asistanlar yapar şahsen çok ürkütücü buldum yine iyi sıyırmışsınız konhair i falan tanımam tanımakta istemem şahsen bu firmada ankara firmasımı bazı dostlarım var onlara bir soruyum senin anlattığın gibi bir durum bana anormal geldi.
Hayırlı olsun..doğru kişi doğru yer olmuş..sizi yakından takip edeceğim..bende şahinbeye 1 seans ekim yaptırdım.2 .seansı verteks düşünüyorum..benim ekim zamanıma yakın sizin saç şekillenmiş olur..aramıza hoş geldiniz..
evet var...https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=3230.90
verteksime ekim yapılamdı henüz..yaptırmayı düşünüyorum yine...