Bazi uzman! arkadaşların iddia ettiğinin aksine ekim sonrası saçların oturma ve doğal olarak çıkmaya başlama süresi 12. Ve 18. Aylar arasında olur. Senin daha 7. ayın. Önler her halikarda istediğine yakın olacak. Bu konuda şimdiden mutlu olabilirsin. Fakat sanırım verteks icin 1 yil sonra falan bir çözüm düşünmen gerekebilir. Sakaldan bir 400 veya 500 cikarsa yine donör bölgesinden veya vücudunun başka yerinden bir 400 veya 500 daha alınıp 1000 greftlede olayı sonsuza kadar kapatmış olursun.
Daha cok zaman var iyileşme süreci icin. Bence h8c bir olumsuz yoruma kulak asma.
benim bildigim verteks ekimlerinde sonuc 12-18 ay arasi degistigi.ön ve üstler icinse 6 ayda yüzde 70 sonra ki 6 ayda ise kalan yüzde 30 un ciktigi.Belki yanlis biliyorumdur.
simdiye kadar üstler ve verteks kapanmasi icin 3 yerle görüstüm.
1.si hlc idi haliyle. fakat onlarin inanilmaz istekli tutumlari ve gayri ticari yaklasimlari beni onlardan soguttu.biktim bu duygusalliklarindan!!! ve bu yüzden daha az profesyonel ve cokca ticari yerlere yönlendim !!!
2.konustugum yer Zekerriya Kul du. Kapatilacak toplam alanin 6000 greft oldugunu ve bunun 2-3 operasyonla ancak yapilabilecegini ve bu yüzden vazgecmem gerektigini söyledi.
3.yer aek klinik , ali emre karadeniz. fut yaparak üstleri kapatilabilcegini söyledi,sakal takviyesi ile verteksin kapanmasini ben istedim, onun aklinda yoktu ama bht de yaptigi icin olabilir dedi ve onunla anlastim.eylülde 3,ekimim onda.sonuclari paylasirim sizlerle zaman icinde.sunuda ilave ediyim ben sadece bht ve fue istiyordum basta ,o buna yapilabilir ama ticari sebeplerden olur dedi.eger ona birakip fut olursa isin hair restoration olacaginin söyledi.ben dediklerine itibar ettim.sonucta futdan 2500-3000 arasi greft cikmasi bekleniyor, sakaldan ise yanaklar ile birlikte 2000 greft yani toplamdda 4500-5000 greft le bu isi bitirecegim.