Selam
Ilk ekimimi 2009 yilinda Bogazici Tip Merkezinde yaptirmistim.Fut+Fue idi ve sonucun yillar gecipde olan saclarimida kaybedince pek de parlak olmadigini gördüm.
Istanbul da ilk Koray Erdogan ile konustum. Donör alanin yetersizligi , kapatilacak alanin coklugu yüzünden benim sac ekimine uygun bir aday olmadigimi söyledi.Bana saclarimi kazitip kafatasima lazer epilasyon uygulamami, sonrasinda ise protez saci önerdi
Tabi ben bunlari yapmadim. Onun yerine daha önce arastirirken gördügüm onarim operasyonlari yapan klinikleri bulmaya calistim.2 tane buldum biri HLC idi digeride Hakan Doganay`in klinigi.Istanbul da oturdugum ve Ankara buradan sadece 40 dk oldugu icin Hakan Doganay'i eliyip HLC yi sectim.
Özge Hanimla Agustosda ilk görüsmemizden sonra Eylül ayinda operasyonunu iptal eden birisi yerine beni yerlestirdi ve böylece Eylülün 5,6,7 sinde ekimim gerceklesti. Ilk 2 gün sacdan , son gün ise sakaldan ekimi yapildi.Sakaldan alim gercekten saca göre bayaa zorlu gecti.
Bende sakalda isin icinde oldugu icin ve sakal alimini sadece Özgür Bey yaptigi icin greft basi 2,5 € ödedim. Ekim boyunca alimlar hep Özgür Bey tarafindan , greflterin yerlestirilmesi ise ilk 2 gün Kaan Bey ,3 gün ise Didem Hanim tarafindan yapildi.
Resimlerin ilki ekim öncesi foto, sonrasinda ekimin bittiginde cekilen ve daha sonra ise gectigimiz Eylülden beri her ayin 7 sinde cektigim resimler
Son olarak ekliyebilecegim , benim ekim sürecim henüz tamamlanmadi.Ben ne erken sonuc aldim ne de öyle aman aman geriden gidiyorum.Ekilen saclarin simdiye dek bir kismi cikti ama henüz aralar kapanmadi. Her ay gelismeleri buradan sizler ile paylasacagim.