Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Onurd - 11 Mart 2016, 12:34:00Hocam ne kadar sure kullandin finasterid i toplam yan etkisi nezaman basladiBir ay kadar Agustos'un ilk haftasindan Eylül'ün ikinci haftasina kadar.Yan etki olarak cinsel isteksizlik ekim bittikten bir kac gün sonra basladi.Ondan önce bir sorun yoktu.Benim düsüncem agirlik antremani yapmayi mecburiyetten kesmemle alakali oldugu yolunda.Cünkü antremanlar testesteron seviyesi yükseltiyor ve bu yüzden ilacin yan etksini Agustos ayi icerisinde görmedim.Ilaci biraktiktan sonra her sey normale döndü.
Hocam ne kadar sure kullandin finasterid i toplam yan etkisi nezaman basladi
Alıntı yapılan: deinemutter - 11 Mart 2016, 13:44:37Alıntı yapılan: Onurd - 11 Mart 2016, 12:34:00Hocam ne kadar sure kullandin finasterid i toplam yan etkisi nezaman basladiBir ay kadar Agustos'un ilk haftasindan Eylül'ün ikinci haftasina kadar.Yan etki olarak cinsel isteksizlik ekim bittikten bir kac gün sonra basladi.Ondan önce bir sorun yoktu.Benim düsüncem agirlik antremani yapmayi mecburiyetten kesmemle alakali oldugu yolunda.Cünkü antremanlar testesteron seviyesi yükseltiyor ve bu yüzden ilacin yan etksini Agustos ayi icerisinde görmedim.Ilaci biraktiktan sonra her sey normale döndü.erkegin dusuncesi: ne eyleyim saci erkeklik olmadiktan sonrakadinin dusuncesi: ne eyleyim erkegi saci olmadiktan sonra.benim dusuncem yari yolda bulusalim 0.5mg kullanin 😀😀😀
onur arada 1mgyi denedim, ama kendimi rahat hissetmedim biseyler olacakmis gibi. 0.5mgyle devam abi .
0.2 mg finansteride ile 1 mg finansteride kullanımı arasında bile yapılan araştırmalara göre etki konusunda pek bir fark yok..1 mg den çekiniyorsanız, 0.5 mg ya da 0,2 mg bile kullanabilirsiniz..Hemen hemen aynı etkiyi alabiliyorsunuz.
Aslında kullansam olur ama bir kere gıcık oldum hormon testi falan yaptırmıştım doktor kullan etkilemez dedi ama yan etkiyi farketmesem bile psikolojik olarak etkiler ilaçlar bana aşırı reaksiyon gösteriyor olumlu ve olumsuz bir ara antidepresan kullanıyordum doktor ejekilasyonda gecikme yapabilir demişti yan etki kendini bu kadar mı gösterir ilk baslarda hoşuma gitmişti ama sonradan b.ku cikti kullanmamamin bir sebebide kilo ve unutkanlık surekli form tutan biriyim vs vs. Şuan sac simülasyonuna bakıyorum gayet guzel sonuç alanlar var biri yaptırmış sac ekiminden sonra görüşecem kötü durmuyorsa 9-10 ayda sac sonucun belli olur ona göre karar veririm
Alıntı yapılan: halacboy - 11 Mart 2016, 14:56:05Aslında kullansam olur ama bir kere gıcık oldum hormon testi falan yaptırmıştım doktor kullan etkilemez dedi ama yan etkiyi farketmesem bile psikolojik olarak etkiler ilaçlar bana aşırı reaksiyon gösteriyor olumlu ve olumsuz bir ara antidepresan kullanıyordum doktor ejekilasyonda gecikme yapabilir demişti yan etki kendini bu kadar mı gösterir ilk baslarda hoşuma gitmişti ama sonradan b.ku cikti kullanmamamin bir sebebide kilo ve unutkanlık surekli form tutan biriyim vs vs. Şuan sac simülasyonuna bakıyorum gayet guzel sonuç alanlar var biri yaptırmış sac ekiminden sonra görüşecem kötü durmuyorsa 9-10 ayda sac sonucun belli olur ona göre karar veririm hocam benim bu ilactan anladigim kadari ile erkeklik hormonu zayif olan kisilerde yan etkisi var diye dusunuyorum ama bence bi 6 ay kullan . Antideprasanlar cok agir ilaclar onlarin etki etmesi gayet normal bana 15 yasindayken piskiatris bi ilac kitledi boktan bi sebebe 3 sene ruh gibi gezmistim
Alıntı yapılan: Onurd - 11 Mart 2016, 16:35:54Alıntı yapılan: halacboy - 11 Mart 2016, 14:56:05Aslında kullansam olur ama bir kere gıcık oldum hormon testi falan yaptırmıştım doktor kullan etkilemez dedi ama yan etkiyi farketmesem bile psikolojik olarak etkiler ilaçlar bana aşırı reaksiyon gösteriyor olumlu ve olumsuz bir ara antidepresan kullanıyordum doktor ejekilasyonda gecikme yapabilir demişti yan etki kendini bu kadar mı gösterir ilk baslarda hoşuma gitmişti ama sonradan b.ku cikti kullanmamamin bir sebebide kilo ve unutkanlık surekli form tutan biriyim vs vs. Şuan sac simülasyonuna bakıyorum gayet guzel sonuç alanlar var biri yaptırmış sac ekiminden sonra görüşecem kötü durmuyorsa 9-10 ayda sac sonucun belli olur ona göre karar veririm hocam benim bu ilactan anladigim kadari ile erkeklik hormonu zayif olan kisilerde yan etkisi var diye dusunuyorum ama bence bi 6 ay kullan . Antideprasanlar cok agir ilaclar onlarin etki etmesi gayet normal bana 15 yasindayken piskiatris bi ilac kitledi boktan bi sebebe 3 sene ruh gibi gezmistim Onur şimdi beni konuşturacaksın burda benim bahsettiğim zaten psikolojik etkilerden korkuyorum. Şimdi sürekli deneme yapıyorsun oluyor mu olmuyor mu diye sonra ne olcak tedirgin oldun mu zaten hiç bişey olmaz Birde bu ilaçları bırakınca yine dökülecek yoksa minoxa başlardım çok iyi sonuç almıştım döngüyü de çok hasarla geçöiriyordum farkına bile varmadım aslına. 3 sene boyunca kullandım süperdi. Bırakınca yine eskiye döndü. Dur bakalım önümde hem deinemutter gibi benimde 3-4 ayım var tatmin edici bir sonuç almaz isem bi çaresine bakacam şuan bile eskisinden iyi ama bi kere çitayı yükselttim Cüney ARKIN' a (Bilgi Spotu: Fahrettin ÇÜREKLİBATIR) kadar yükselttim
Hocam doner ne durumda ve ilk ekim kac greft di