Gönderen Konu: Saç Ekimi Tavsiye  (Okunma sayısı 1084 defa)

LoRd

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ekimi Tavsiye
« : 25 Temmuz 2018, 21:36:02 »
22 yaşındayım.
18  yaşımda  saçlarım dökülmeye başladı(şakaklar hafiften açılmıştı)
özellikle son bir iki yıl içinde çok hızlı bir şekilde döküldü.
20 yaşımdayken dökülmeyi durdurmak için 4-5 ay minoxil kullanmıştım.Minoxil bıraktıktan belli bir süre sonra saçlarım fark edilir derecede döküldü.Belki ilaç dökülmeyi belli bir süre ertelemiştir  bilemiyorum.
 Saç ektireyim diyorum.Ancak açıklık fazla olduğundan oluşacak görüntü beni mutlu eder mi bilemiyorum.Bu arada saç tellerim ince.
Farklı ekim merkezleriyle görüştüm.Birkaç ekim merkezi,yapılacak seansla işin çözülmeyeceğini,yaşımın genç olduğundan ilerde var olan saçlarım dökülünce bir daha ekim yaptırmak zorunda olduğumu söyledi.Bazı ekim merkezleri saç ekimi yapılmaya uygun olduğumu söyledi.
Kısaca kararsızım :)
 Yorumlarınızı bekliyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi Tavsiye
« Yanıtla #1 : 25 Temmuz 2018, 22:36:52 »
Dostum donör güzel ama var olan saçların çok cansız gidecekler korumaya alıp güçlendirmez isen öncelik olarak ekimden önce finasterıd kullanabılırsın araştırıp  daha sonra ekim için araştırma yap bence
Global Moderator

LoRd

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Temmuz 2018, 22:01:01 »
Dostum donör güzel ama var olan saçların çok cansız gidecekler korumaya alıp güçlendirmez isen öncelik olarak ekimden önce finasterıd kullanabılırsın araştırıp  daha sonra ekim için araştırma yap bence
Hocam yorumların için teşekkür ederim.Sürekli kullanmak zorunda olmak ve yan etkilerinden dolayı ilaçlara bulaşmak istemiyorum.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Temmuz 2018, 23:44:13 »
Dostum senin saçlar nw7 ye Doğru gider, donördekilerin birçoğu misafir, yani suan alım yaptırıp ektirsen , o saçlar tutmuş olsa bile , greftler alınan bölgedeki özelliğini devam ettireceği için  ilerleyen yıllarda  sana kayıp olarak dönecektir.
Yazdıklarım canını sıkmasın lütfen , maalesef dost acı söyler.
Git bir ekim merkezine duyacakların “ donorun çok iyi, şimdi 3000-4000 ekelim 3-4 yıla tepe açılırsa 3000-4000 daha ekeriz. Emin ol şimdikinden daha iyi olacaktır. Ekim için ideal bir sac yapısına sahipsin” olacaktır.

En azından 26-27 yasları bekleyip dökülme haritanı bir gör ona göre hareket et kardesim.

Facebook Twitter Instagram