Öncelikle hayırlı olsun kardeş forumu yeni buldum benimde ekimimin 106.günü bitti aşağı yukarı yaptıalı aynı sayılırız nacizane hem bir sorum hemde arkadaşlardan bir istirhamım olacak, seninde aynı benim gibi sağ şakak bölümün benim gibi eksik sık değil bunun nedeni neden oluyor acaba benim sol taraf muazzam güzel çıktı sağ taraf %40 çıktı hatta çok kökü 90 lı günlerde ağrı yaptığı için elimle çıkarttım galiba onlar tutmamış, birde benim donör 106 gün oldu hala düzelmedi endişe etmelimiyim bilmiyorum senin donör çok çok iyi benim ki hala yoluk tavuk gibi bu yorumu hem sana hemde yardımcı olmaları için arkadaşlara yazdım hakkını helal et inşallah güzel sonuç alırsın vallaha şunu açık olarak söyleyeyim 106.gun ruh halimle saç yaptırırmısın diye sorsalar kesinlikle yaptırmazdım olmuyor hiçbir şey yaradanın yaptığını tutmuyor bir umitle gittim ağzımın payını şahsıma münhasır aldım kimseye örnek olsun diye söylemedim ama ben eski halimi arar oldum beni mutlu etmedi hemde arkadaki saçlarımı berbat ettim para hiç sorun değil 5 bin her yere harcanıyor ama zamanıma yazık oldu ve olmayada devam ediyor Allaha Emanet ol Takip edeceğim.