Gönderen Konu: Estemylife Hisar Hastanesi- Hasan Hüseyin Akıl- 02.07.2018 (4000 greft)  (Okunma sayısı 14410 defa)

c.canbay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar ekim sıklıgı ve ön çizgi hakkında yorum yapabilecek arkadaşlar ne düşünüyorsunuz. Nasıl durduğu hakkında yorum yapabilecek olan var mı? Bu konuda çok tecrübem yok. Bana sag taraf ve orta kısım biraz seyrek geldi ama şok dökülme yüzünden mi yoksa ekimden dolayı mı emin olamıyorum.

Cemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hepimizin korktugu seydi bu dostum. Dokulmeler baslamis daha da artacak ama dogal gorunuyor. Hayirli olsun tekrar

c.canbay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hepimizin korktugu seydi bu dostum. Dokulmeler baslamis daha da artacak ama dogal gorunuyor. Hayirli olsun tekrar

Yorumun için teşekkürler hocam. Ama ekimle ilgili pek yorum gelmedi açıkcası aklımdaki sorulara cevap alamadım. Okuyan arkadaşlar yorum bekliyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Kamil70

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Yorumun için teşekkürler hocam. Ama ekimle ilgili pek yorum gelmedi açıkcası aklımdaki sorulara cevap alamadım. Okuyan arkadaşlar yorum bekliyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
hocam öncelikle  hayırlı olsun bende estemylife a ektirdim bugun 5 günüm bana 4300 ektiler ama suan için senınkı benden sık gorunuyor  :D kabuk dökme işleminden sonra tekrar karsılastırıcam

c.canbay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hocam öncelikle  hayırlı olsun bende estemylife a ektirdim bugun 5 günüm bana 4300 ektiler ama suan için senınkı benden sık gorunuyor  :D kabuk dökme işleminden sonra tekrar karsılastırıcam
Teşekkür ederim senin ekimin de hayırlısı olsun. Benim ekimde kanal açan arkadaş 3600 çıktı demişti gayet de net konuşuyordu. Sonra kök alan ekip ekim sırasında 4000 kök alındığını sonradan ayrıştırılan köklerin de oldugunu sayının arttığını söylediler. Verdikleri belgede de 4000 greft oldugu yazıyor. Hangisi doğru bilemiyorum artık.

Sıklık konusunda nasıl oldugunu bilmiyorum ama ekilen alanın genişliğiyle ilgili olabilir dostum. Ona göre karşılaştırmak daha doğru olur.

Kamil70

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim senin ekimin de hayırlısı olsun. Benim ekimde kanal açan arkadaş 3600 çıktı demişti gayet de net konuşuyordu. Sonra kök alan ekip ekim sırasında 4000 kök alındığını sonradan ayrıştırılan köklerin de oldugunu sayının arttığını söylediler. Verdikleri belgede de 4000 greft oldugu yazıyor. Hangisi doğru bilemiyorum artık.

Sıklık konusunda nasıl oldugunu bilmiyorum ama ekilen alanın genişliğiyle ilgili olabilir dostum. Ona göre karşılaştırmak daha doğru olur.
tesekkur ederim hocam bana verılen belgede 4300 yazıyor da forumda aynı yere ekım yaptıran arkadaslar ile karsılastırdım benımkıler seyrek gibi geldi. tabi sac acıklıgını da göz onune alarak degerlendırme yapıcam

plasebo77

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Açıklığınız fazla olduğu için biraz seyrek olmuş diyebilirim. Tahminen açıklığınız 150 cm2 felan.  Cm2 ye ortalama 26 saç teli düşüyor. İyi görünen bir ekimde en az 35-40 greft/ cm2 olmalı. Ancak bırada saç greftlerinizin kalitesi vs ve ekimi yapan ekibin becerisi asıl belirleyici etken. Umarım gönlünüze göre olur.

c.canbay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Açıklığınız fazla olduğu için biraz seyrek olmuş diyebilirim. Tahminen açıklığınız 150 cm2 felan.  Cm2 ye ortalama 26 saç teli düşüyor. İyi görünen bir ekimde en az 35-40 greft/ cm2 olmalı. Ancak bırada saç greftlerinizin kalitesi vs ve ekimi yapan ekibin becerisi asıl belirleyici etken. Umarım gönlünüze göre olur.

Teşekkür ederim hocam. Bilmediğim bi veriydi bu söylediğiniz çünkü tamamen gözlemlerime göre fikir yürütüyordum. Planlamayı ön bölgeler sık, diger kısımlar araları dolduracak şekilde yapıldı. Ekimden önceki fotolarımı da görmüşsünüzdür belki seyrek de olsa üstlerde saçım vardı o yüzden ön bölgeye agırlık verileceği söylendi ama bakalım nasıl olacak ben de merak ediyorum.

c.canbay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
40.gün fotoğrafları.  30.-40 gün şok dökülmenin en yoğun olduğu dönemdi. İlk haline göre epey bir açıklık oldu. Kızarıklık da mevcut. Tamamen kayboldu diyemem. Ekim öncesi saçımın olduğu üst bölgelerde de sanki yavaşlama var. Yanlara nazaran hala uzamadılar. Bu konularda yorum yapabilecek var mı? Durum nasıl sizce arkadaşlar?

Cemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Iyi gidiyorsun Dostum bu ara biraz sivilceler artabilir yikarken ovalayip bol bol Masai yap👍

c.canbay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Iyi gidiyorsun Dostum bu ara biraz sivilceler artabilir yikarken ovalayip bol bol Masai yap👍

Teşekkürler dostum  tavsiyen için. Ekimden önceki saçlarım biraz daha uzasaydı tepedeki rahatsız edici görüntü ksybolacak gibi. Onlara bi zarar gelme olasılığı var mıdır? Yavaş uzuyor sanki o kısımdakiler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şok dökülme ile birlikte var olan saçlarda zayıflar bazılarıda dökülür hiç geri dönmez olağan bir durum saç ekiminde o yüzden her zaman söylerim saç ekimine girmeden önce ılaç kullanıp var olan saçlarınızı güçlendirin diye toparlar yakında umarım.
Global Moderator

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeş şok dökülme ile birlikte hintelinde dediği gibi dökülme fazla oluyor ama hepsi geri çıkıyor merak etme hepimiz aynı süreçten geçtik. hızlı ilerliyor ekimin görüntüye göre. inşallah istediğin gibi olur.

c.canbay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülme ile birlikte var olan saçlarda zayıflar bazılarıda dökülür hiç geri dönmez olağan bir durum saç ekiminde o yüzden her zaman söylerim saç ekimine girmeden önce ılaç kullanıp var olan saçlarınızı güçlendirin diye toparlar yakında umarım.

Şok dökülmenin olan şaçlara etki edeceğini bilmiyordum. Ekilen saçlarıla  ilgili sanıyordum.Umarım olanları da kaybetmeyiz. Çünkü ekimden önce saç olan bölgeye bakıyorum hala yeterince uzamadı geriden geliyor yan taraftaki işlem yapılmayan bölgeye nazaran. Bu günlerde biraz kararmaya başladı bakalım umarım toparlar. Olanları da kaybedersek bi anlamı olmayacak yoksa ekimin.

c.canbay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeş şok dökülme ile birlikte hintelinde dediği gibi dökülme fazla oluyor ama hepsi geri çıkıyor merak etme hepimiz aynı süreçten geçtik. hızlı ilerliyor ekimin görüntüye göre. inşallah istediğin gibi olur.
Bekleyişteyiz hocam bakalım İnşallah toparlar. Teşekkürler.

Facebook Twitter Instagram