Merhaba arkadaşlar.
02.07.2018 tarihinde hisar hastanesinde saç ekimi yaptırdım. 4000 greftlik bir ekim oldu. Ön çizgi belirlemesi ve kanal açımı Hasan bey üst bölge kanalları açımı da şefika hanım tarafından yapıldı. Kök alımı ve saç ekimi de eda hanım ve ismini hatırlayamadığım birkaç kişilik ekip tarafından gerçekleştirildi. Yaklaşık 6 saatlik bir operasyon oldu. İlk üç gün hiperbarik oksijen tedavisi gördüm ve ekim sırasında prp yapıldı.Süreçte beni rahatsız eden bir duruma rastlamadım. Süreç öncesi çok yoğun bir ilgi olduğunu söyleyemem. Kararımı forumdan okuduğum yorumlara ve gördüğüm ekim sonuçlarına göre verdim. Süreç sonrasında ilk yıkamalarımı hastanede yaptırdım. Yıkama sürecinde hemşire arkadaşlar epey yardımcı oldu ve aklıma takılan soruları sorabildim. Bunun yanında Hasan beyle sadece ekim sırasında görüşme fırsatı buldum onun haricinde görüşemedim. Şu anda da watsap üzerinden canan hanımla irtibattayım. Süreç genel hatlarıyla böyle.
Bugün nerdeyse bir aylık süreci tamamlamak üzereyim. Bugün itibariyle 23 gün oldu. Süreci forumdaki arkadaşların tecrübesinden yararlanmak için paylaşmak istedim. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız da bu sıkıntılı süreçlerere değer.