Gönderen Konu: Memik dede saçmalığı  (Okunma sayısı 5265 defa)

soraro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Memik dede saçmalığı
« : 25 Temmuz 2018, 01:15:12 »
Bayadır giremiyodum siteye. Herkese meraba öncelikle.
Arkadaşlar çevremde bikaç kişi bana memik dede yi tavsiye etti. Almanyadaki bi arkadaşım bu memik dede nin karışımını alıp kullanmış saçım çıktı diyo watsaptan foto at diyom atmıyo gavur. Bana saçma geliyor ama ilaç kullanmaktan iidir diyip bana baskı yapıyorlar. Nerdeyse atlayıp balıkesire gidecem. İnternet sitesine baktım hakkında bişey yok. Bi kaç link buldum bi bakın fikirlerinizi bu memik dede ile ilgili görüşlerinizi bekliyom. Herkese selam.

http://www.haberdenhaber.com/ilce-haberleri/6-ayda-gerceklesen-mucize-h12978.html

http://www.beautynailhairsalons.com/TR/Edremit/123810267957822/Memik-Dede-Organik-Ürünler

Kamil70

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Memik dede saçmalığı
« Yanıtla #1 : 25 Temmuz 2018, 01:18:50 »
saç ektirmeye karar vermeden önce bende görüşmüştüm. adam foto ile olmayacağını yanımıza gelmen gerektiğini söyledi. bana şu tarihe isminizi yazıyorum o zaman gelebilirsiniz dedi. randevu ile çalışıyolar :D. velhasılkelam persembe günü saç ektiriyorum :D

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 25 Temmuz 2018, 01:26:27 »
saç ektirmeye karar vermeden önce bende görüşmüştüm. adam foto ile olmayacağını yanımıza gelmen gerektiğini söyledi. bana şu tarihe isminizi yazıyorum o zaman gelebilirsiniz dedi. randevu ile çalışıyolar :D. velhasılkelam persembe günü saç ektiriyorum :D

Yanına gidince okuyup üfleyecekmiymiş ne yapacakmış  ;D altı üstü karışım veriyormuş.bu kişiyi bende duydum tamamen ticari girişim uzak durun.

Kamil70

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 25 Temmuz 2018, 01:37:52 »
ama facebook da saç cıkaran sampuan adı altında satılan bir ürün var. ne yalan söyleyim ilk defa saçım için bir ürüne para verip aldım. sonucu beni gayet şaşırttı. ilk bir haftada saç dökülmem neredeyse tamamen durdu. bir ayda dazlak olan yerden sarı sarı tüyler fışkırdı resmen ama siyaha bir türlü dönüştüremedim makinaya vurunca aralarından ufak tefek siyaha dönüştügünü görmüştüm. adam uğraşıyor aslında saç için ama gelişmesi lazım.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Temmuz 2018, 13:40:14 »
Sözde basın acıklamasıyda genetik tip kelliği bir denek üzerinde deneyio bitirip acıkkayacaklardı 3 ay önce ama ortalıkta yok
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Temmuz 2018, 01:48:37 »
Kardeş iyi güzel konu açmışsında başlığı neden memik dede saçmalığı yaptın  ;D komik olmuş.
Yalnız bu memik dedeyi çok önceden bende duydum saçkıran tedavisi yapıyor diye biliyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Temmuz 2018, 11:48:43 »
Enteresan işler :) saç dökülme mantığını hormonel durumları kavrayan insanı kimse kandıramaz. Neyin işe yarayıp yaramadığını bir ilacın yada vitaminin içeriğine bakarak şıp diye anlarsın zAten

İnsanları sadece bilgisizlik kandırabilir

O yüzden saçı dökülen bir insan ilk önce saç neden dökülür erkek tipi dökülme neden olur bunları iyice ögrenmelidir daha sonra çözüm aramalıdır. 

O yüzden arkadaşlar bu ilaç işe yararmı bu dede şu dede diye sormak yerine herkes önce saçları döken dht hormunu iyice bir araştırmalı işte ozamam hormonları baskılamadan hiç bir ilacın vitaminin işe yaramadığını anlar ve bu boş işlerle uğraşmaz.
Global Moderator

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 30 Temmuz 2018, 11:12:11 »
Keloğlan mağarası var Teksoy amca sağ olsun. İçinde 20 gün kalanın sırma gibi gür saçları çıkıyormuş. Hem de beleş, tek yapmanız gereken tekerlemeyi söylemek:

Saçım benim saçım benim
Dökülüyor saçım benim
Girdim keloğlan mağarasına
Gür çıkar saçım benim
Tarak tutar başım benim.
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 30 Temmuz 2018, 16:43:55 »
Keloğlan mağarası var Teksoy amca sağ olsun. İçinde 20 gün kalanın sırma gibi gür saçları çıkıyormuş. Hem de beleş, tek yapmanız gereken tekerlemeyi söylemek:

Saçım benim saçım benim
Dökülüyor saçım benim
Girdim keloğlan mağarasına
Gür çıkar saçım benim
Tarak tutar başım benim.
ahshzhzhzhshgsgs
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

Facebook Twitter Instagram