Savas11 e 4000 greft ekilmiş ve saçlar homojen dağılmış aynı sonuca ulaşırmı arkadaş bilemiyorum ama inşallah memnun kalır.
kuthan kardeş ; ben ilk ekimi esteworlde 4000 greft yaptırmıştım ve sonuc olarak ziyan olmuştu. 2. Ekimi zekeriya hocaya yaptırmıştım 2700 greft ekilmişti. Mr. Big arkadaşa yaptıgın yorumları okudum da sanki kırk yıllık uzman ekimci gibi yorum yapmışsın
dönörden cıkacak max. greft ekilmiş ve planlaması da ona göre en dogru şekilde yapılmış lakin kendisi de söylüyor zaten. Bazen yorum yaparken mantıklı şeyler söylemek gerekli yani seyrek olacak , dama cıkacak gibi yorumlar saçma geldi ekim yaptıran kişininde kafasını karıştırmamak lazım degilmi kardeş. Komple acık alanın 3000 greftle kapanması matematiksel olarakta imkansız , önemli olan kişinin beklentisinin karşılanması ...
Ekim yaptıran cogu kişinin yanılgısı , mevcut durumuna bakmadan beklenti içerisine girmesi. Acıklıgın coksa , donörün de kısıtlıysa sırma saç beklentisine girmek dünyadaki en büyük fentezidir
Bunun için ekim yaptıracak arkadaşların öncelikle mevcut durumu göz önüne alarak ona göre beklentisini karşılayacagı saç ekimi yaptırmaları yoksa olmuşken tam olsun demek kendini kandırmaktan başka birşey degil ...