Saç Ekimi Sonuçları
Beni de Almanya'ya aldır Hintell hocam. Garsonluk bile yaparım.
valla bende aptal gibi gitmedim
Hocam, şimdi gidemez misiniz? Mesleğiniz falan var, evlilik yoluyla gidiliyor sanırım.
Yol dostum işimizi gücümüzü kurduk yaş ilerledi artık o işler bizden geçti:) 20 yaşında olsam düşünürdüm
Hocam, ben 26 yaşındayım, nasıl gidebilirim? Var mı bir fikriniz?
Dostum gidip napıcaksın? Mesleğin var mı ? Dilin var mı? Kısaca kolay değil bu işler bence Abd düşün avrupa zordur meslek olmaz ise dil de dahil
Bu ülkede hayat kurmak imkânsız hâle geldi ne yazık ki hocam. Mesleğim yok sayılır, Türk dili ve edebiyatı öğretmeniyim. B1 seviyesi İngilizcem var ama onu geliştirebilirim. Hiç umudum kalmadı ne yazık ki, kaçak bile olsa gitmeyi düşünüyorum. Bu konularda hiç bilgim yok ama.
Bu sekilde konuşmana çok üzüldüm Türk dili ve edebiyatı öğretmeni mesleğim yok sayılır diyorYav bu ülke be hale geldi gerçekten üzülüyorum gerçekten.
Bence gren cart çekilişlerine katıl her sene bir yandan şansın yüksek olur.Bir yanda da yurt dışında yaşayan kızlarla tanış olmadı evlenip git:)
Hocam, green card için 10.000 dolar para göstermek gerekiyormuş, arkadaş öyle dedi. O kadar para biriktirmem çok zor.
Merhabalar forum saç ekimi üzerine kurulu olduğunun farkındayım ama bu tarz bir konu açmak istedim bilgi ve tecrübelerinizi lütfen yazarsanız sevinirim.Konumuz Diş ile ilgili , şu Zirkonyum diş kaplama ve türevleri ne kadar güvenilir, fiyatları ve en iyi yapam yerler hakkında bilgisi olan var mı lütfen ?
Sen kazan da gösteririz:) 10 12 bin dolar yeterli 1 2 ay kendini çalışmadan geçindiricek param olduğunu düşünmeleri.