Saç Ekimi Sonuçları
Kardesim benim disler gayet saglikli duzgun ama beyazlatmak istiyorum. Kendi doktoruma kc defa gittim yapmadi gerek yok dedi ama var:) ne yapmak gerekir sen onerir misin?Zirkonyum mu kaplatmak mantikli?
Hintell hocam günde 20 bardak çay 1.5 paket sigara içiyorum. Düzenli olarak dişlerimi fırçalıyorum ama dişlerin dipleri hep plak dolu dişçiye gitmeden bu sorunu çözmemiz mümkün mü?
Dişleriniz sağlıklıysa kaplama falan olmaz, Onur abi cevap verir gerçi ama sadece beyazlatmak için ilaç sürülerek beyazlatma yöntemi var. Önce dişlerin temizleniyor, sonra jel sürülüyor ama baya ağrı yapar.
Diş taşı temizlemesi yaptırcaksın 6 ay da 1
Zirkonyum diş kaplama yaptıracağım ama dişimde yamukluk var diş teli fiyatları ile ilgilide bir araştırma yaptım [/url] burada 9 bin tlye kadar bir fiyat gözüyor ortodontist uygun fiyatlı önerebilecek var mı.
baskan bol kazanclar hayirli olsun...yeni gördüm arayipta bulamadagim , kime güvenecegim derken . sayfayi komple okumadim , bilgi alabilmek icin bir sayfa varmi .ne gibi islemler yapildigina dair mesela.
Yakında yanındayım hintell☺
istediğin zaman
teşekkürler akşamcı ne lazımsa ama önce kontrol röntgen sonra isteklerine göre değişir bana mesaj atarsın bir sorunun varsadiş piyasası saçtan daha tehlikeli forumdan çok kişi geldi röntgen dolgu vs ya da ne yapılması gerektiğini öğrenmek isteyen ücret almadım gerçi batıracaklar bu arada almanya da beinim yetiştirdiğim kuzenim var ama fiyatlar tabi 4/5 misli orada bilirsin