Saç Ekimi Sonuçları
Paradontax varken sensondy ne hintell hocam şaka şaka kişiden kişiye değişir tabi ama paradontaxtan sonra diğer dış macunları çok kotu geliyor
Sökülür yenisi yapılana kadar eskiler gene takılır böylelikle süre senin için çok önemli olmaz bu işte acele yapmam ben en iyi sekilde en estetik sekilde rahat rahat yaparım:) 1 hafta yada 9 günAma 2 günde yapılanda var ağza takılmaz:). Evet istanbul
Bir hafta benim için ideal olur. Karar verince özelden haber ederim.
Tamam dostum
Dış kisti ameliyatı yapıyor musunuz hocam
Yapılır cerrah var
Ortalama ortodonti tedaviniz ne kadar Hintell hocam? İndirim yaparsanız belki sizinle tanışmış oluruz.
Hintel hocam 2 tane azı dişimi çektirdim oralar boş şuan. İmlant düşünüyorum ama implanta porselen yada suni metaryaalerden yapılan diş yerine işe yaramayan arkadaki 20 likleri çakalım diyorum .. teeth transplant Yapak diyorum.. bu işi yapsa yapsa Hintell yapar diye düşündüm? Nasıl fikir hocam?
Yapılırda hocam şuan yemiyor vallaha yaptırmaya zaten kistin olduğu yerdeki iki diş kanal tedavi çok nadir ağrısız orada bir uyuşukluk oluyor hemen geçiyor 2-3 ayda bir oluyor bu durum bakalım lastik nerede patlar
Ortodonti yok dostum bizde ama olsa yapabileceğim en iyi indirimi yapardım
Düşünmen yeter fazlasıyla Hintell hocam, bol kazançlar.
Konu 2018 de mi açılmış ben mi yanlış görüyorum