donör sağlam var olan saçların kısmen zayıflamış yani dökülmen devam edecek planlama ilerki dökülmeni karşılayacak şekilde olmalı
tekniklerden çok doktor başarısı önemli dhı da sisteminde en çok örnek Hakan doğanay hocanın forumda hastalarıda var bılgı alabılırsınız doğan turanın ekımlerıde mevcut.
koray hoca güzel planlama yapmış okadar para vermek senın ne ıstedığınle alakalı bu kararı sen verırsın kafandaki saçlarını arkadaşların değil sen taşıyacaksın unutma.
diger saydığın ekım merkezlerınınde ekımlerı var az cok kafanda netleştırıp yazmışssın zaten
bu arada fınasterıd araştırabılırsın ılerkı dokulmenı durdurup var olan saçlarını korumak guclendırmek için ekime güçlü saçlarla gırmek fayda sağlar.
kafan karışık ıse henuz ekıme hazır degılsın araştırmana devam et
diğer bilgili arkadaşlarımızda senın için fikirlerini paylaşacaktır.
Teşekkürler bilgilendirme için dostum.
Koray hoca eledim çok pahalı 12.500 euro diyor. Arkadaş 4 sene önce ektirmişti çok iyi durumda gerçekten ama bir işin de ederi var bence.
Doğan turan iyi ama mükemmel ekimi yok nedense. Hakan doğanaya eleştriler var kendisi hiç durmuyor gibi. Hatta dhi olmasına rağmen kanalı kendi açmıyor diye. Direkt eledim.
Koray hoca da finasterid istersen alabilirsin dedi. Yan etkisi var mı? Bırakınca tekrar dökülmesi cinsel istek azaltması falan filan?? Kulaktan dolma ama korkutuyor.
Teknik önemli değil mi ayrıca dhi daha sık ekim deniliyor. Slit eski model daha seyrek kalabiliyor diye biliyorum. Yanlışsam düzeltir misiniz? Örneğin koray hoca hangi modeli kullanıyor?
Estemylife iyi ama 6 ayda resimleri görüyorum instagramda çok düzgün sanki resimlerle oynanmış gibi. Verteks bölgesi bile 6 ayda dolmuş kişi gördüm. Bilenler yüzde yüz oynama dediler biraz soğudum ama hala yoğunum onlara.
Hocam aslında bir pantolon alırken bile 2 saat düşünüyorum böyle giderse ekim için nasıl karar vereceğim bilmiyorum:)
Sizler kimi önerirsiniz max 10 bin tl için. Muttalip keser diyorlar o ne kadar acaba bulamadım forumda fiyat.