Gönderen Konu: protez saç yaptıranlar  (Okunma sayısı 8362 defa)

huso

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
protez saç yaptıranlar
« : 23 Temmuz 2018, 02:24:47 »
dostlar protez saç yaptıranlar bu konu hakkında tecrübelerini paylaşabilir mi kullanımı bakımı avantajları dezavantajlarını
ben demo hair de yaptırmayı düşünüyorum başka tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: protez saç yaptıranlar
« Yanıtla #1 : 25 Temmuz 2018, 14:56:45 »
Foruma gelen konu açan uzun zamandır kullanan herkes uzak durun diyor protez saçtan çok zahmetli ve maddi olarak agır bir şey
Global Moderator

green

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Temmuz 2018, 13:11:15 »
televizyon yildizi degilsen uzak durmanda fayda var... olan saclarini maahvediyor isin kotusu o yuzden korkutucu birsey

agaleee

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 28 Temmuz 2018, 14:15:51 »
Protez takacagina 3 numaraya vurdur kel gez kafan rahat olur

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 30 Temmuz 2018, 01:35:01 »
Kardeşim hiç bir fotoğrafa videoya aldan ma ben canlı olarak kac tane protez gördüm çoğu başarısız ve cok çirkin duruyor. Yanlar seyrek yokarısı cok gür alındaki bant aşırı belli oluyor bunu en doğal bir şekilde yapanlar hep yurtdışında. Hem söylenene göre bakımı cokpahalı.
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #5 : 30 Temmuz 2018, 07:33:06 »
Hiç saçı olmayan ve saç konusunu çok takıltı yapan insanlar için protez saçı kullanmasını yadırgamam. Saç konusunda dikkatli olan insanlar en kral protez saçı dahi anlayabiliyor. En kötüsü de kafanızda ki saçların sizin olmadığını biliyorsunuz bu psikoloji de bence kötü bir durum. Artı arkadaşların dediği gibi maliyeti de cabası. Eğer saç ektiremeyecek bir durumdaysanız ve saç konusunu takıltı yapıyorsanız bence bu sıkıntılara rağmen deneyin. Benim saçlarım olmasa ben protez saç kullanırdım.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 01 Ağustos 2018, 02:03:11 »
Simdi protezcilerde başlar yakında Hintell denen biri var insanlar saç ekimi yapsın diye protez saçı kötülüyor diye videolarında bi onlar eksik başıma hiç bulaşmıyım en iyisi bu konuya:)
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2018, 02:22:45 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #7 : 02 Ağustos 2018, 02:16:34 »
Simdi protezcilerde başlar yakında Hintell denen biri var insanlar saç ekimi yapsın diye protez saçı kötülüyor diye videolarında bi onlar eksik başıma hiç bulaşmıyım en iyisi bu konuya:)

Hocam sizin saçlar zaten protez değil mi? :D Böyle videolar çeken protez saç lobiside mi var hiç denk gelmedim merak ettim şimdi :)

Not: Bu arada görüpte mesajımı ciddiye alanlar olur Hintell adminin saçları %100'de 100 ekimdir arkadaşlar.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Fatih Serdaroğlu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 13 Ağustos 2018, 00:58:24 »
Protez saç, saç hastalığı ve kafa yaralanması olan, özellikle de tanınmış ünlü kişilerde çözüm olabiliyor. Ya da bayanlarda... Ama her saç sorununda proteze yönlenmek saç ekimiyle ve saç dövmesiyle giderilebilecek bir sorunu daha da büyütüyor. Çünkü protez takılan bölgede seyrek çıkan saçları kişi tamamen kaybediyor.

Lavender Ramos

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 24 Eylül 2018, 14:49:33 »
Bir yıl kullandım, tek kelimeyle özetliyorum bulaşmayın! Derdi sıkıntısı bitmiyor malesef hayatını ona göre şekillendirmek zorunda kalıyorsun, bizde üç beş büyük firma var birde depo görünümlü daha çok bu firmalara mal tedarik eden firmalar, istisnasiz hepsi aynı ürünleri kullanır fakat sana öyle söylemezler yurt dışında hem protezin kendisi hemde bakım ürünleri çok daha uygundur bizdekiler kendince bir konsorsiyum kurmuş hepsi aynı şeyleri söyler ve yapar detayına girmiycem ama tam bir rezillik bunu bilin yeter. Ayrıca proteze harcadığınız parayı biriktirip Türkiye'nin en iyi uzmanlarına saç  ektirebilirsiniz. Eyyorlamam bu gadar seçim sizin  ;)

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 28 Eylül 2018, 04:03:01 »
Baba yalan dolanla kendini kandırma topik kullananlarda öyle hep kendini kandırıyorsun baska birşey değil bu işin tek çözümü ekim

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 28 Eylül 2018, 12:15:05 »
Merhabalar bende katılıyorum arkadaşlara 1 senedir kullanıyordum ve kesinlikle bulaşmayın hem paranıza hem zamanınıza yazık.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 29 Eylül 2018, 12:09:20 »
Hocam sizin saçlar zaten protez değil mi? :D Böyle videolar çeken protez saç lobiside mi var hiç denk gelmedim merak ettim şimdi :)

Not: Bu arada görüpte mesajımı ciddiye alanlar olur Hintell adminin saçları %100'de 100 ekimdir arkadaşlar.

😂😂 aynen dostum
Global Moderator

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 29 Eylül 2018, 19:55:07 »
Yok hintell in saçları protez yuh birtek senmi bilmiyordun yoksa bunu  :D ;D ;D

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 11 Ekim 2018, 11:51:43 »
Bu protez hakkında yaşanılan sorunlar hakkında bilgi almak isteyen soruları olanlar sorabilir arkadaşlar.

Facebook Twitter Instagram