Gönderen Konu: Sac ekimi sonrası sigara içimi  (Okunma sayısı 3156 defa)

Orwell

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sac ekimi sonrası sigara içimi
« Yanıtla #1 : 21 Temmuz 2018, 23:48:51 »
Genel sağlığın için içmesen iyi olur tabi ama ben yasaklara pek uymadım kökleri ya da saç ekimini direk etkilediğini düşünmüyorum

Mthn42

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Temmuz 2018, 00:00:33 »
Kaçıncı aydasınız saçlarınız beklediğiniz gibi mi ne kadar sigara tükettiniz hocam ben 2 3 güne bi paket bitiriyorum

Orwell

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Temmuz 2018, 00:09:19 »
4 ay oldu senden fazla içiyorum maalesef konu açmıştım bakabilirsin

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Temmuz 2018, 01:04:08 »
Genel sağlığın için içmesen iyi olur tabi ama ben yasaklara pek uymadım kökleri ya da saç ekimini direk etkilediğini düşünmüyorum

Hasan abi (Orwell) güzel sigara içer. Operasyon günü bile içer hatta yanına kahve söyler :) ben oradaydım aynı günlerde ekimimiz gerçekleşti, ben korkudan 1 tane zor içerken kahvesiyle beraber güzel güzel ard arda yakıyordu :)

Sigaranın herşeye zararı var. Saç dökülmesine de etkisi vardır. Ama saç ekiminden sonra sigara içersen ekilenler çıkmaz, kayıp olur gibi birşey yok. Tavsiye edilen operasyon günlerinde hiç içilmemesi, operasyon sonrasındaki 5 gün mümkünse hiç içilmemesi, içeceğim dayanamam diyorsan 3-4 taneyi geçmemesi şeklinde.

The World is Yours

Mthn42

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Temmuz 2018, 01:14:44 »
Bende operasyon günü 1 tane operasyondan1 hafta sonra günlük 5 tane içtim sonra bazi gunler hic içmedim ama su an 2 3 güne 1 paket oluyor ben saçların sigara yüzünden çıkmamasından korkuyordum cevaplarınız için size ve hasan abiye tesekkur ederim

Facebook Twitter Instagram