Merhaba arkadaşlar,
24 yaşındayım ve şakaklarımda açıklık vardı. 19 temmuz 2018 perşembe günü İlhan hocada ekimim gerçekleşti. Hocaya fotoğraflarımı ilk yolladığımda 1800-2100 greft yeterli olur demişti. Operasyon 10.30 da başladı ve 14.00 da bitti. 1800 greft ekildi. Saçlarım ince telli olduğu için greft alım aşaması zorlu geçmiş hocanın dediğine göre. Greft alımını İlhan hoca tek başına bizzat kendisi yapıyor. Daha sonra kanal açma ve ekim işlemlerini diğer 2 kişi yapıyor sanırım hemşireler bu esnada İlhan hocada ara sıra uğrayıp takip ediyor. İlhan hoca ve diğer personeller gayet ilgili ve güler yüzlü. Ameliyat sırasında sadece lokal anestezi için iğne olurken canım yandı oda gerçekten kısa bir süre idi. Lokal anesteziden sonra hiçbir ağrı ve sızı çekmedim tv izleyerek rahat bir şekilde operasyonu atlattım. Bugün öğlen yani 21 temmuz cumartesi günü bandaj çıkarılacak ve ilk yıkama gerçekleştirilecek.
Ekim öncesi ve sonrası fotoğraflarımı paylaşıyorum. Değerli yorumlarınız bekliyorum arkadaşlar, şimdiden hepinize teşekkürler.