Gönderen Konu: Saç ektirip Ölümden Dönen Adam  (Okunma sayısı 10027 defa)

aytuga

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ektirip Ölümden Dönen Adam
« : 20 Temmuz 2018, 19:10:49 »
Olay Ankara'da geçmiş. Tam da ankarada saç ektirmeye karar verdiğim zaman görüyorum. Bir işaret olabilir mi :D

Gerçi işin tuhaf tarafı,  spiker "normalin çok üstüne bir fiyat verip tam 6 bin tl ye saç ektiren adam ölümden döndü "diyor.

Ya 60 bin tl diyecekti o anda kafası yandı. Ya da adam bazı şeylerden habersiz.

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ektirip Ölümden Dönen Adam
« Yanıtla #1 : 21 Temmuz 2018, 19:11:22 »

Gerçi işin tuhaf tarafı,  spiker "normalin çok üstüne bir fiyat verip tam 6 bin tl ye saç ektiren adam ölümden döndü "diyor.

Ya 60 bin tl diyecekti o anda kafası yandı. Ya da adam bazı şeylerden habersiz.

Cogu kimsenin haberi yok sac ekimden cok ucuz basit bir sey zannediyorlar en iyisi neresiyse en pahali neresiyse orada yaptirayim diyen 60.000 tl yi duyanlar katır tepmise donuyorlar haliyle.Muhtemelen spiker de 1000 liralik bi is zannediyor
Simdi izledim adam da en pahalı hastanelerden biri diyor korayın 2.5 euro ya keserin 3.5 eroya ektigini ogrense dili tutulur heralde
« Son Düzenleme: 21 Temmuz 2018, 19:18:17 Gönderen: smrr »

kafabikarışık

• Full Member
« Yanıtla #2 : 21 Temmuz 2018, 21:32:19 »
Arkadaşlar ekim merkezini biliyorum. Ben orada ektirdim ve bizzat konuyu sordum.Konuda bahsi geçen kişi kuruma geliyor ve oldukça hevesli şekilde ekim yaptırmak istediğini belirtiyor. Kurum, kendilerini korumak amacıyla kalıtsal bir hastalık olup olmadığını ya da şeker vb. hastalıkları size soruyor. Aslında sormak yerine belki test yaptırılması gerekiyor ama işte bu da kurumun hatası. Adam şeker hastası olduğunu ve düzenli ilaç kullanmadığını belirtmiyor. Operasyon gerçekleştikten sonra malesef iyileşme dönemi olması gerektiği gibi gitmiyor ve saçları çıkmıyor. Kurum kendisini bir hafta müşade altına alıyor ve yatış sırasında hemşirelere şeker ilaçlarını veriyor. Yani kurumun dediğine göre bilgilendirilmemişler. Ben hiçbir zaman tek taraflı incelemem bu türden konuları. Eğer kurumun bir ihmali var ise bu ortaya çıkarılmalı fakat hasta ihmalkar ise kurumun karalanması da doğru değil. İşin özeti iki taraf da karşılıklı davacılar.
  • Ekim Tarihi: 05.09.2017
  • Ekim Merkezi ismi Emphair
  • Greft Miktarı 3340
  • Yaşınız 33

resatgezincii

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Ağustos 2019, 18:09:09 »
Vahlah banada yaptılar biri ankarada biri antalyada hem saç kenarım gitti hem sakalım gitti saç kıran sakal kıran gibi oldu bende İnternet sitelerine vereceğim videoları resimleri
Konhair saç ekimi saç ekimi şikayet

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Ağustos 2019, 18:10:53 »
Bu adamın biz de konusu var dı ama konu yargıda olduğu için burda da agır yorumlar olduğu için iş bize sıçrayacaktı kaldırmak zorunda kaşdık iş büyüdü çünkü.
Global Moderator

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Ağustos 2019, 16:32:39 »
Arkadaşlar ekim merkezini biliyorum. Ben orada ektirdim ve bizzat konuyu sordum.Konuda bahsi geçen kişi kuruma geliyor ve oldukça hevesli şekilde ekim yaptırmak istediğini belirtiyor. Kurum, kendilerini korumak amacıyla kalıtsal bir hastalık olup olmadığını ya da şeker vb. hastalıkları size soruyor. Aslında sormak yerine belki test yaptırılması gerekiyor ama işte bu da kurumun hatası. Adam şeker hastası olduğunu ve düzenli ilaç kullanmadığını belirtmiyor. Operasyon gerçekleştikten sonra malesef iyileşme dönemi olması gerektiği gibi gitmiyor ve saçları çıkmıyor. Kurum kendisini bir hafta müşade altına alıyor ve yatış sırasında hemşirelere şeker ilaçlarını veriyor. Yani kurumun dediğine göre bilgilendirilmemişler. Ben hiçbir zaman tek taraflı incelemem bu türden konuları. Eğer kurumun bir ihmali var ise bu ortaya çıkarılmalı fakat hasta ihmalkar ise kurumun karalanması da doğru değil. İşin özeti iki taraf da karşılıklı davacılar.

Hangi merkez??

kafabikarışık

• Full Member
« Yanıtla #6 : 17 Eylül 2019, 21:53:52 »
Konuyla ilgili davanın sonucunu bilmediğimden merkez ismi paylaşmıyorum. Bayadır da forumu takip edemiyorum. Belki sorun olabilir forum için.
  • Ekim Tarihi: 05.09.2017
  • Ekim Merkezi ismi Emphair
  • Greft Miktarı 3340
  • Yaşınız 33

resatgezincii

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 23 Ocak 2020, 22:56:49 »
....
Konhair saç ekimi saç ekimi şikayet

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 02 Şubat 2020, 23:26:23 »
6 bin tl; en pahalı yerlerden biri miymiş? piyasanın çok üstü müymüş?

Yolverin

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 03 Eylül 2020, 21:21:52 »
6 bin tl para mı bu iş için... piyasayı bilmiyor mu anlamadım

Fikret Öztürk

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 16 Şubat 2021, 00:05:48 »
Avukata yapan boyle yapan hasta bakıcısı  vatandaşa ne yapmaz 

Facebook Twitter Instagram