Benim bu ekim için düşüncem ;
1) Ön çizgi seyrek ve çok simetrik ekildiği için ekim olduğu ilk bakışta belli oluyor. Ayrıca sizin ön çizgi dizaynına göre yan şakaklara ve temple kısımlarına geçiş yapılması gerektiğini düşünüyorum. Sizin ön çizgi dizaynına göre şakak ve templeler çok geride kalmış olup alın ve yüzünüze uygun iyi bir geçiş yapılmadığından ön çizgi ile yan şakak ve temple uyumsuzluğu göze batmaktadır .Bu doğrultuda bakıldığında Ön çizgi belirlenirken ona göre yan şakaklara inilmeli ve temple oluşturulması düşünülmeliydi. Eğer yan şakak ve templeye hiç girilmeyecekse ön çizgi ona göre geriden tutulması gerekir ki bu seferde ön çizginin geriden tutulması nedeniyle sizi hiç tatmin etmezdi. Ön çizgi dizaynına göre kişinin alın ve yüz yapısına göre yan şakaklara inilmez ve temple oluşturulmazsa doğallık açısından sıkıntılar çıkıyor ve adeta cetvelle çizilmiş gibi ekildiği bariz bir şekilde belli oluyor ve saça şekil vermede özgür hareket edilemiyor.
2) Eğer ikinci bir ekim olacaksa ön çizginin çok simetriden kurtaracak sıkılaştıracak ve ön çizgi dizaynına göre yan şakaklara ve templelere uyumlu biçimde geçişini yapacak bir klinik düşünülmeli. Bu açıdan ön çizgi dizaynına göre yan şakaklara inmesi ve yeni temple oluşturması ile formda çok örnekleri olan dr sibel ulaşan hocayı araştırmanızda fayda olduğunu düşünüyorum.