Gönderen Konu: Dr. Jale Şenyurt iki senas 5700 greft (4300 Saç + 1400 Sakal) 16-17 Temmuz 2018  (Okunma sayısı 17019 defa)

entropy

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar entropy, ekim sonrası süreç nasıl gidiyor?
jale hoca kontrole gittiniz mi?
entropy, sakaldan bölgesinden kök alımında, saçlı bölgesinde olduğu gibi şişirme işlemi yapılıyor mu?
sakaldan kök alınan bölgeye bandaj uygulanıyor mu yoksa açık mı kalıyor?
sakaldan kök alımı zor mu geçiyor, anestezi işleminde ağrı oluyor mu?
Merhaba süreç şuanda gayet iyi gidiyor. Herhangi bir sıkıntı yok şok dökülme on gün önce bitti. Sakal bölgesinde Anastezi açıkçası daha az canımı yaktı. Sadece bir gün bandaj kaldı ikinci gün çıkardım. Sakal bölgesinin iyileşmesi saça göre çok daha hızlı, kısa zamanda toparlıyor sakal. Ben kahramanmarasta olduğum için telefon üzerinden görüşüyoruz hıca ile

entropy

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç sorunsuz devam ediyor
Teşekkür ederim Hintell, yarın 60.gün fotolarını atarım inşallah

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba süreç şuanda gayet iyi gidiyor. Herhangi bir sıkıntı yok şok dökülme on gün önce bitti. Sakal bölgesinde Anastezi açıkçası daha az canımı yaktı. Sadece bir gün bandaj kaldı ikinci gün çıkardım. Sakal bölgesinin iyileşmesi saça göre çok daha hızlı, kısa zamanda toparlıyor sakal. Ben kahramanmarasta olduğum için telefon üzerinden görüşüyoruz hıca ile
Cevap icin tesekkrler,  ilk yikamaya kadar ankarada mi kaldiniz? Jalehocanin ekibin tecrubesl nasildi,

entropy

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Cevap icin tesekkrler,  ilk yikamaya kadar ankarada mi kaldiniz? Jalehocanin ekibin tecrubesl nasildi,
Evet ilk yıkamaya kadar ankara'da kaldım. Tecrübeleri bence gayet iyiydi.

entropy

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
60.gün sizce Durum nasıl.

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar sonucunuz gayet iyi gidiyor ama sonuçlar 6. ayda daha net belli olacak sanırım. Tekrar hayırlı olsun

entropy

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar 92. Gün deyim. Süreç fotoğraflarda gördüğünüz gibi. Sadece birkaç gündür bir iki tane sivilce çıktı. Sizce dert etmelimiyim

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sakaldan bu kadar çok alımı Jale hanım dışında yapabilen yok sanırım. İstediğiniz sonuca ulaşırsınız umarım.

entropy

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sakaldan bu kadar çok alımı Jale hanım dışında yapabilen yok sanırım. İstediğiniz sonuca ulaşırsınız umarım.
Teşekkür ederim inşallah hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız

entropy

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhaba, dördüncü ayı doldurdum durum fotoğrafta görüldüğü gibi. Sadece vitamin kullanmaya devam ediyorum. Ara ara sivilcelenme devam ediyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Süreç hızlı ilerliyor dostum maşallah güzel olucak
Global Moderator

fazor

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun, Guzel gidiyor, birkaç aya çıkışlar devam edip saç oturmaya başlayınca daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz

Player

• Yeni üye
  • *
Hayirli olsun çok güzel görünüyor

Karaca

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
4.aya göre çok güzel çok hızlı gidiyorsun kardeşim

Boss2609

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları