Gönderen Konu: Bağcılarda bir hosp. 4000 greft. (Tetradox-parol-perticer-klavon)  (Okunma sayısı 6426 defa)

downfall00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkdaşlar geçen cumartesi girdim ameliyata. Ameliyat diyorum çünkü yağ aldırma ameliyatı oldum aonrasında böyle rahatsız olmadım. Bugün 5. gün doğal olarak. Başarılı heçtiği söylendi fakat birez korktum çünkü yaptırdığım yere özgü hiçbir kişi görmedim denk gelmedim yada fakat içeris fırın gibi giren çıkanın haddi hesabı yok. Merdicen altı mı bilemicem ama umarım hata etmemişimdi. Şimdi gün gün resim çekmiştim paylaşıyorum hiç forum kullanmadımcumarım becerebilirim
1) arkdaşlar ciddi anlamda ensem yanı bu acımın ismi yok sızımı ağrımı tutulmamı çok rahatsızım 5. Gün olmasına rağmen uyumak işkence bana. Benim uyku peoblemim yok fakat dediğim gibi başka ameliyat daha ağırdı bu çok rahatsız etti.

2) Çok araştırdım mı hayır deli cesaretiyle gittim ama güven verdi ne yalan söyleyeyim.

3) Sigarayı azaltamadım az  yarım diyeyim çok zararı olurmu.

4)bu süreçten öncesine kadar ağrı kesici nedir bilmezdim. İlaçlar yaramıyor olabilirmi.. acıya dayanıjlı olarak bilinirim ama bu başka birşey aci değil sızı değil ters giden birşey olabilirmi.

Hertürlü soru yardımlarınızı sorabilirsiniz cevaplar geciksede elbet dönerim. Aranıza yeni katıldım

(İstanbuldan Öğretmen) gerçekten reklam felan işim yok trust me.

downfall00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkdaşlar yaptıran ve genel izlenim anlamında yardımıza ihtyacım var hafif sarıyım karadenizliyim.
 Kısa net nasıl olmuş.son resim güncel yeni.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekiminiz

Donör bölgesinde sızlama olur tavsiyem eczaneye gidip sağlam bir ağrı kesici almanız merkezlerin verdiği gebelde agrıyı kesmez

Ekiminiz biraz enterasan geldi ön ciZginiz çok garip  verteks de çok seyrek bir planlama yapılmış yan taraflara çok mu aşşagı inmiş sanki saclı şakak bolgesıne tam anlayamadım yandan bir  foto eklermisiniz.

Global Moderator

downfall00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Operasyon önce resimlerm ve donor bölge. Hatlar sarı olduğum için bellir olmuyo haklısınız biraz büyüyünce sanırım belirecek umarım yani

downfall00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yandan görünüm. Güncel

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Umarım sonuçtan memnun kalırsınız ama siz beklentinizi biraz aşağıda tutun. Vertekse bu şekilde ekim yapacaklarına hiç girmeseler olurmuş. Açılan kanalların arasında bazı yerlerde neredeyse yarım cm uzaklık var. Araştırmadan sizin tabirinizle deli cesaretiyle yapılacak bir iş değil saç ekimi. Forumla ekim sonrası mı tanıştınız?
The World is Yours

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hocam böyle bir ekim planlaması olmaz ön cizginizi siz garıp bulmadınızmı birde yanlara neden okadar aşşagıya inmıs anlıyamadım acemi bir merkeze denk geldiniz sanırım.
Global Moderator

downfall00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam böyle bir ekim planlaması olmaz ön cizginizi siz garıp bulmadınızmı birde yanlara neden okadar aşşagıya inmıs anlıyamadım acemi bir merkeze denk geldiniz sanırım.

Evet buldum ve forumu sonradan keşfettim. Aslında beklentim çok üst düzeyde değil memnun edermi bilmem ama pişman etmesin yeter gibi. Göeüntü olark korkuyorum açıkcası bana dedikleri şey kaşlarını kaldır kaslar burda çizgiyi çektiler devam ettik. Aslında bi kaç yere daha gittim onlarda prof değildi aynı şekilde bi plan çizmişlerdi.

Okdar kötümü yanş kötü olma sebebi görüntü olarak mı yoksa ekim ve alım bölgesi gibi sıkıntı açarsanır sevinirim.

downfall00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Umarım sonuçtan memnun kalırsınız ama siz beklentinizi biraz aşağıda tutun. Vertekse bu şekilde ekim yapacaklarına hiç girmeseler olurmuş. Açılan kanalların arasında bazı yerlerde neredeyse yarım cm uzaklık var. Araştırmadan sizin tabirinizle deli cesaretiyle yapılacak bir iş değil saç ekimi. Forumla ekim sonrası mı tanıştınız?

Hocam çok mu kötü ya. En kötü ne ile karşıllaşırım ve vertex derken en tepe bölgesen bahsediyoruz sanırım.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet verteks tepe bölge oluyor. En kötü ihtimal seyrek ve doğal olmayan bir sonuç ortaya çıkması. Donör bölgenizi tam göremediğim için alımın nasıl olduğunu anlayamadım. Artık olan olmuş ekim yaptırmışsınız. Bundan sonra bekleyip göreceğiz sonucu. Beklentiyi aşağıda tutun dediğim gibi. Eğer sonuçtan memnun kalmazsanız, iyice araştırma yaparak 2. bir ekim şansınız var.
The World is Yours

Korhan Yeniceli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bağcılarda bir hosp. 4000 greft. (Tetradox-parol-perticer-klavon)
« Yanıtla #10 : 20 Temmuz 2018, 03:23:50 »
Bu ne saçma bir ön çizgisidir anlamadım, kardeşim lütfen alınma ama bu çizgiyi ilkokul çocuğu bile böyle çizmez gerçekten bu ülkede saç ekimi yapanların ciddi bir kontrol eksiği var her önüne gelen ekim yapıyor sağlık bakanlıği bunları 6 ayda bir habersiz denetlemesi lazım ayrıca bu saç ekimcilerine iş yeri açarken bir odaya falan kaydedilmeleri lazım bu site bence bunlara ön ayak olmalı, bu sitede yapılan ekimleri daha önce görsem kesinlikle saç ekimi yaptırmazdım bakalım benim ekimden ne gibi cenabetlik çıkacak merakla bekliyorum.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 20 Temmuz 2018, 04:12:16 »
ağrı kesici etki etmiyormu ekimden sonra, benim bildiğim ağrı kesici her ameliyattan sonra iyilşme sürecinde verilir.

Bence kendinizi 2.bir ekime hazırlayın. Ekilenler çıksa bile o yan tarafların öyle aşağıya inmesi çok sırıtacak düşüncesindeyim yanılırım inşallah, orda geri alım yapılıp ön çizgi sıklaştırılır ileride. zaten arka açık kalacak 2.ekime ihtiyacınız olucaktı. kolay gelsin.

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 20 Temmuz 2018, 04:53:47 »
Hayırlı olsun arkadaşların dediğine sonuna kadar katılıyorum. Umarım ekilenlerşn tamamı çıkar. Çıksavdahil vertex ve ön cizgi için 2. Ekim şart. Bu adamlar ne içmiş te bu ön cizgiyi çizmiş arkadaş.
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 20 Temmuz 2018, 09:55:40 »
Hayırlı olsun bu saatten sonra ekimin başarısı için moralini yüksek tut.
Daha sonra iyi bi merkezde ön çizgiyi  repair ile halledersin.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 20 Temmuz 2018, 10:22:23 »
Çok şaşırdım bir insanın saç ekim merkezi kurup böyle bir ön cizgi çizip böyle bir planlama yapması için bonzai içmesi gerek Saç ekimi ile alakası olmayan bir insan bile böyle bir ön cizgi çizemez çünkü Hiç mi hayatında insan saçı görmedin de böyle bir ön cizgi çizdiniz?? hangi kafayla ekimci oldunuz siz??? Çok geçmiş olsun Arkadaşım git merkeze bence şimdiden hesabını sor paranı geri al. İpini koparan ekim merkezi açarsa memlekette olucağı bu

Facebook Twitter Instagram