Evet Arkadaşlar, bir kaç senedir forumu takip ediyorum. (Daha önceden bir konu açmıştım ama o konuyu bulamadım)
Saçlarım cansız olduğu için manuel ekimin daha mantıklı olacağını düşündüm.
Sonuç olarak 2 hoca ile görüşmeye karar verdim. Aslında kafamda sadece Hakan hoca vardı.Ama bazı sebeplerden ötürü sanırım elimdeki paranın büyük bir bölümü başka bir yere gitmek zorunda kalacak.
Şayet böyle olursa elimde sadece Serdar hoca kalacak. Serdar hocanın ekimlerini beğendiğim pek söylenemez ama manuel ekimde fiyat performans açısında en iyisi sanırım o.
Her iki hocanın asistanı ile bugün görüştüm. 2 tarafada resimleri gönderdim. Hakan hoca ekim tarihine kadar ilaç takviyesi ile 2 güne bölerek 4500 greft ekilebilir dedi.
Serdar hoca 2 güne bölerek 4000 greft ekilebileceğini söyledi.
Fiyatı sorduğumda ise greft sayısı olarak değilde açıklığa göre bir fiyat veriyoruz dedi. Açıkçası Serdar hocanın fiyat aralığını bildiğim için konuda başka yere gittiği için, tekrar ortalama bir fiyat almayı unuttum
Telefonu kapattığım zaman aklıma geldi.
Şuan için ekimi hangi hocaya yaptırırım bilmiyorum. Ama düşündüğüm Tarih ocak ayı. O tarihe kadar, saçları canlandırmak için bazı takviyeler almayı düşünüyorum.
Olurda ekim işi Serdar Hocaya kalırsa Sizce benim bu saç tipim ile, başarı şansı ne olabilir ? (;
Şimdiden Teşekkürler.