Gönderen Konu: Şok dökülme nasıl anlaşılır ?  (Okunma sayısı 3694 defa)

c.canbay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülme nasıl anlaşılır ?
« : 19 Temmuz 2018, 17:42:03 »
Merhaba arkadaşlar.

Malum hepimizin aklında deli sorular.

Bugün saç ekiminden sonraki 18. Günüm. İlk 10 günlük süreci ve kabuk dökme işlemlerini sorunsuz atlattığımı düşünüyorum. Şimdiki süreç forumdan da takip ettiğim kadarıyla şok dökülme süreci. Dökülmelerin nasıl olduğunu inceledim ve hemen hemen herkesin yaşadığı bi süreç oldugunu gözlemledim ve Genellikle 2. Ve 3.haftalarda başlıyor anladığım kadarıyla.
Başlarda çok az da olsa elime gelen küçük kırık kökler oldu ama çok yogun oldugunu söyleyemem. Hergün saçlarımı düzenli bir şekilde yıkıyorum ve corasprin kullanımına devam ediyorum. Ekim sırasında da kökleri alan arkadaşlar kan akışımın çok hızlı oldugunu söylediler. Bu durumun ne anlama geldiğini sorduğumda köklerin daha iyi tutunacağını ve iyi bir şey olduğunu söylediler.

Şimdi merak ettiğim nokta su:

Şuan için Ekilen yerlerde gözle görülür bir açıklık olmadı ve ciddi bir dökülme yaşamadım. Bu sürecin başladığını nasıl anlarım acaba erken mi şu an için ya da farkına varmadan bu sekilde atlatmam mümkün mü?

c.canbay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Şok dökülme nasıl anlaşılır ?
« Yanıtla #1 : 19 Temmuz 2018, 17:44:56 »
Son durum da bu :

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Temmuz 2018, 21:06:55 »
Saçlar hafif hafif ele gelmeye başlar ozaman anlarsın güzel duruyor ekimin genelde 17 günden sonra başlıyor
Global Moderator

c.canbay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Temmuz 2018, 22:43:13 »
Teşekkürler. O zaman süreç için daha erken. Bekleyip görücem artık.

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 20 Temmuz 2018, 00:16:06 »
Yıkamalar esnasında anlarsın banyoda dökülenlere bak.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 20 Temmuz 2018, 03:13:24 »
Şok dökülme başladığında acaba başladı mı başlamadı mı diye bir tereddüt olmaz genelde. Çok net bir şekilde hem eline gelenlerden, hem de gün gün saçların azaldığını görerek anlarsın başladığını. Hayırlı olsun ekiminiz.
The World is Yours

c.canbay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 20 Temmuz 2018, 14:00:12 »
Şok dökülme başladığında acaba başladı mı başlamadı mı diye bir tereddüt olmaz genelde. Çok net bir şekilde hem eline gelenlerden, hem de gün gün saçların azaldığını görerek anlarsın başladığını. Hayırlı olsun ekiminiz.

Teşekkürler.

Facebook Twitter Instagram