Gönderen Konu: Saç Ekim Merkezi Tavsiyesi - İstanbul  (Okunma sayısı 3372 defa)

pixelcreative

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ekim Merkezi Tavsiyesi - İstanbul
« : 19 Temmuz 2018, 17:35:01 »
Merhaba Arkadaşlar,

37 yaşındayım ve 1.5 yıldır protez saç kullanmaktayım. Zaman zaman takip ettiğim ekim yaptıran kişilerden iyi sonuç alan almayanda var, bu yüzden tereddüte düştüm. Protezin bakımı ve zorluğu sebebiyle saç ektirmek istiyorum. Maksimum bütçem 10.000 TL civarındadır. Bu yüzden bu forumun gözdelerinden Koray bey maalesef ki planlarımın dışındadır.

Protez kullandığım için üst bölgemde az sayıda saç çıkmaktadır, tahmini ekilmesi gereken greft 3500-4500 arasındadır. Yan ve arka taraftaki donör bölgeleri iyi gözüküyor.

Forumdan zihinde kalanlar istanbul için;

- İlhami Bey
- Zekeriya Kul
- Doğan Turan
- Hisar Estemylife .

Sizin de değerleri görüşlerinizi rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekim Merkezi Tavsiyesi - İstanbul
« Yanıtla #1 : 23 Temmuz 2018, 12:15:43 »
Eğer protez kullandıysanız en a 6 ay saclarınızın güçlenmesi için bekleyin derim protezi çıkarım tabi ilaç kullanarak
Global Moderator

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 25 Temmuz 2018, 14:34:28 »
Merhaba Arkadaşlar,

37 yaşındayım ve 1.5 yıldır protez saç kullanmaktayım. Zaman zaman takip ettiğim ekim yaptıran kişilerden iyi sonuç alan almayanda var, bu yüzden tereddüte düştüm. Protezin bakımı ve zorluğu sebebiyle saç ektirmek istiyorum. Maksimum bütçem 10.000 TL civarındadır. Bu yüzden bu forumun gözdelerinden Koray bey maalesef ki planlarımın dışındadır.

Protez kullandığım için üst bölgemde az sayıda saç çıkmaktadır, tahmini ekilmesi gereken greft 3500-4500 arasındadır. Yan ve arka taraftaki donör bölgeleri iyi gözüküyor.

Forumdan zihinde kalanlar istanbul için;

- İlhami Bey
- Zekeriya Kul
- Doğan Turan
- Hisar Estemylife .

Sizin de değerleri görüşlerinizi rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

İlhami bey kimdi soyadı nedir ben tanıyamadım da? İlhan serdaroğlu  olabilir mi?

pixelcreative

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 25 Temmuz 2018, 15:27:35 »
Evet İlhan Serdaroğlu olacak,yanlış yazmışım.

pixelcreative

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Temmuz 2018, 15:28:43 »
Eğer protez kullandıysanız en a 6 ay saclarınızın güçlenmesi için bekleyin derim protezi çıkarım tabi ilaç kullanarak

Hangi ilaçları önermektesiniz protez sonrasında? Protezde sadece üst kısımlar az hava almaktadır.

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 25 Temmuz 2018, 16:06:19 »
Evet İlhan Serdaroğlu olacak,yanlış yazmışım.

Valla üstad İlhan Serdaroğlunun şu nekroz olayını kafamda çözsem hemen karar kılacam da az... 1-2 tane olması sorun değil diyorum ama ne biliiim. nekroz neden olur araştırıyorum. Bir arkadaş adrenalin verilmesinden denilmişti

Ptesi için İlhan hocaya randevu aldım açık açık soracağım nekrozu ve orta kısımları seyrek ekme sebeplerini..

Biraz sonra da Hasan Akıl ile görüşeceğim bakalım o ne diyecek?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 25 Temmuz 2018, 17:51:48 »
Hangi ilaçları önermektesiniz protez sonrasında? Protezde sadece üst kısımlar az hava almaktadır.

Hava alsada protez saçı cansız hale getirir.
Finasterid kullanabılırsın ama yan etki yapabılıyor bazı kişilerde araştırmalısın aklına yatarsa kullan
Global Moderator

DrTahsin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 18 Ağustos 2018, 14:48:44 »
Protez kullanan hastalarıma ilk önerim şudur, protezi ekim yaptırmak istediği tarihten en az 4 ay önce kullanmayı bırakıp saçlarındaki kan dolaşımını güçlendirecek takviyeler vermek. Daha sonrasında saçının son şekline bakıp teknik ve graft sayısı belirlenir. Özellikle protez kullanan hastaların bazılarında saç ekimi yapmak mümkün olmuyor, elinizi çabuk tutsanız iyi edersiniz.

Facebook Twitter Instagram