Gönderen Konu: Hair Of Istanbul sac ekim fiyati.  (Okunma sayısı 19750 defa)

Siddhartha

• Hero Member
Ynt: Hair Of Istanbul sac ekim fiyati.
« Yanıtla #16 : 14 Ekim 2020, 03:43:32 »
Yok artik Asmed bile o fiyat ancak ediyor ne saniyor bunlar kendilerini
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 14 Ekim 2020, 12:08:18 »
6 ay dolu ? Hiç sanmıyorum
Global Moderator

Mavidealist50

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 03 Kasım 2020, 11:41:54 »
Bende fiyat aldım 30.000 - 35.000 arası dedi yılbaşına kadar dolu olduğu için fiyat vermem mümkün değil ,yaptırmış olsaydık dedim bu astronomik ücreti istediler 😄

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 04 Kasım 2020, 19:44:08 »
Kalitesine göre Gereksiz pahalı bir merkez iç piyasa ile çok alakası yoktu pandemiye kadar zaten.

Yurt dışı hastalarla türklere aynı fiyat aynı bu durumda.

inception

• Sr. Member
  • Galatasaray
« Yanıtla #20 : 04 Kasım 2020, 21:07:59 »
Kalitesine göre Gereksiz pahalı bir merkez iç piyasa ile çok alakası yoktu pandemiye kadar zaten.

Forumda 1 yili dolan sonuc bile yok yeri geliyo asmed bile basarisiz oluyor nerden bu sonuca vardiniz
Hair of Istanbul ☆ 4300 ☆ 30.06.20

●Şampuan     ●Spray
 ○Kerastase    ○Kerastase

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14845.0

PEGO

• Hero Member
  • Saçların dökülmüş kanka
« Yanıtla #21 : 06 Kasım 2020, 01:18:29 »

Kalitesini henüz görmedik tam anlamıyla bu konuda sana hak vermedim dostum ama şu açıdan katılırım yüksek fiyatlı olduğuna, sonuçları tam netleşmedi forumda, iç piyasada kendini ispat edemeyen bir şirket olarak maalesef fiyat politikasını yüksek buluyorum zaten corona döneminden önce biz türk hasta istemiyoruz şeklinde söylemleri varmış burada yazılmıştı, o yüzden de olabilir bu artış.
Şahin Çelik, Serkan Aygın ya da Asuman Hanım’dan artıları nedir de 3 katı onu merak ediyorum sadece neredeyse Asmed ekip fiyatı ve Koray Hocamızı tartışmaya gerek yok, 100 ekiminde 1-2 sıkıntı çıkar o ekimlere de başarısız denilmez.

İnstagram’da gördüğümüz yabancılara ektikleri saç ekimlerinin kalitesini henüz forumda göremedik, protez saç takmış gibi insanları baya gür saçlı dönemlerine döndürmüşler, o kaliteyi forumdaki sonuçlarda gördüğümde tamam fiyat okey derim düşünce olarak.
Xpecia günde 2 tablet
Prozinc Plus Şampuan

Serkan Aygın 4200 Greft https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16500.0

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 06 Kasım 2020, 03:19:54 »
O fiyata Asmed Muttalip Keser'e gidip en azından cerrahın eline bırakırım kendimi harbiden bu fiyata değmez
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 06 Kasım 2020, 11:05:27 »
Forumda 1 yili dolan sonuc bile yok yeri geliyo asmed bile basarisiz oluyor nerden bu sonuca vardiniz

Kendi düşüncem o paraya tercih etmem ama 10 12 arası tercih edilir diye düşünüyorum bir çok arkadasda o fiyata ektirdi paylaşım yapanların siz de sanırım.

Zaten iç piyasayı çok önemseyen bir merkez değil pandemi olmasaydı.

inception

• Sr. Member
  • Galatasaray
« Yanıtla #24 : 06 Kasım 2020, 11:12:07 »
Kendi düşüncem o paraya tercih etmem ama 10 12 arası tercih edilir diye düşünüyorum bir çok arkadasda o fiyata ektirdi paylaşım yapanların siz de sanırım.
Bende o parayi vermek istemem sahsen bence de ucuk evet ben de makul fiyata yaptirdim. Bence son sonuclara gore asmedde ucuk. Bi sene dolunca yaptiran arkadaslardan cok olumlu sonuclar alinirsa isteyen tercih eder tabi saygi duyarim

●Şampuan     ●Spray
 ○Kerastase    ○Kerastase

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 06 Kasım 2020, 11:14:28 »
Kalitesini henüz görmedik tam anlamıyla bu konuda sana hak vermedim dostum ama şu açıdan katılırım yüksek fiyatlı olduğuna, sonuçları tam netleşmedi forumda, iç piyasada kendini ispat edemeyen bir şirket olarak maalesef fiyat politikasını yüksek buluyorum zaten corona döneminden önce biz türk hasta istemiyoruz şeklinde söylemleri varmış burada yazılmıştı, o yüzden de olabilir bu artış.
Şahin Çelik, Serkan Aygın ya da Asuman Hanım’dan artıları nedir de 3 katı onu merak ediyorum sadece neredeyse Asmed ekip fiyatı ve Koray Hocamızı tartışmaya gerek yok, 100 ekiminde 1-2 sıkıntı çıkar o ekimlere de başarısız denilmez.

İnstagram’da gördüğümüz yabancılara ektikleri saç ekimlerinin kalitesini henüz forumda göremedik, protez saç takmış gibi insanları baya gür saçlı dönemlerine döndürmüşler, o kaliteyi forumdaki sonuçlarda gördüğümde tamam fiyat okey derim düşünce olarak.

Evet durumu ve söylemek istediğimi benden çok daha iyi anlatmışsın Türk hasta istemiyoruz kelimesini bende okumuştum evet bu durumda açıkcası zoruma gitmişti.

Mouseblood

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 19 Kasım 2020, 04:20:17 »
bu merkezde saç ekimi kapsamında doktor bile yok

inception

• Sr. Member
  • Galatasaray
« Yanıtla #27 : 19 Kasım 2020, 10:26:32 »

Koray hocanin son ekimlerine bak bakalim yuzde kac?
Gereksiz sacma sapan kiyaslamalar.
Hair of sonuclari bi tamamlansin o zaman belli olur.
Bi sey sonuclanmadan atip tutmaya ne merakliyiz

●Şampuan     ●Spray
 ○Kerastase    ○Kerastase

Erdi Özyurt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 13 Şubat 2021, 20:15:49 »
Son fiyat 30 bin ve 6 ay dolu

Hair of İstanbuldan fiyat alalı yaklaşık 15 gün oldu. Fotoğraflara bakarak whatsapptan verdikleri cevap 'yaklaşık 35.000 TL' dediler. Şaka gibiydi fakat ciddilerdi. Tabiki gücü yeten vardır benim içi çok yuksek bi ücretti..

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 15 Şubat 2021, 19:29:08 »
Asmed ekibi 3000 greft 35 zaten
Serkan aygın  10 bin 12 bin fiyat
Hakan doğanay ekibi 10 15 arası ekibi kendisi 1 euro türk hastalara
Şahin çelik 9 fiyat
Asuman hair 13 15 bin fiyat
Sibel ulaşan ekibi 10 bin
Bilgehan 8 10 arası

E bunlar varken neden 35 bin verelim bu merkeze :) komikler