Gönderen Konu: Proscar'ın Yan Etkilerini Aza İndirmenin Yolları  (Okunma sayısı 3939 defa)

Korhan Yeniceli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Proscar'ın Yan Etkilerini Aza İndirmenin Yolları
« : 17 Temmuz 2018, 22:24:53 »
Arkadaşlar Merhaba,

06 Haziran 2018 tarihinde bende saç ekimi yaptırdım, verilen ilaçların prospektüsü'nü okuduğumda en çok " Proscar " ın yan etkileri beni ürkütmüştü, forumda en çok okuduğum şikayet veya korkunun bu ilaç olduğunu gördüm hatta bende ilk etap'ta kullanmak istemedim, aslında bundan 1 sene önce bende bir şekilde Ereksiyon sorunu çıkmıştı evli değilim ara ara takıldığım 2 kadın var 2 sinde de aynı probkem okunca hastaneye gittim kalp damar problemim çıkmadı sadece biraz kolestrol vardı onuda hafif diyet ve yürüyüşle halletim, gelelim netice'ye internet'te bazı kürler buldum ve Ereksiyon problemimi bunlarla yok ettim.

Yapmanız Gerekenler,

1.kür ; Maydonoz Suyu , Yarım demet Maydonozu 3 bardak damacana suyu ile 5 dakika kaynatıp günde 2 kere yemeklerden sonra 1 bardak için Maydonoz doğal bir afrodizyaktir ayrıca yağ yakma için bire bir bitki kilonuzu sabit tutar fit olursunuz.

2.kür ; Hergün 1 adet Keçiboynuzu yiyin hem afrodizyak için iyi bir yiyecek hemde sigara içenler için dogal bir akçiğer temizleyicidir.

3.kür ; Günde 1 avuç Badem ve Fındık veya Bal'ın içine Badem ile Fındığı blender dan geçirip balın içine atın ve karıştırıp günde 1 kaşık yiyin çikolata gibi nugat gibi oluyor ben çok beğeniyorum.

Size tavsiyem bu 3 kürüde hayatınıza sokun ve devamlı yapın ben çok faydasını gördüm sabah ereksiyonsuz kalkımıyor fişek gibi okursunuz.

Not; Maydonoz suyu birkaç gün tuhaf gelir sonra limonata gibi içersiniz alışırsınız.

Herkese Sağlıklı Günler

Halo

• Yeni üye
  • *
Ynt: Proscar'ın Yan Etkilerini Aza İndirmenin Yolları
« Yanıtla #1 : 17 Kasım 2019, 17:15:37 »
Arkadaşlar Merhaba,

06 Haziran 2018 tarihinde bende saç ekimi yaptırdım, verilen ilaçların prospektüsü'nü okuduğumda en çok " Proscar " ın yan etkileri beni ürkütmüştü, forumda en çok okuduğum şikayet veya korkunun bu ilaç olduğunu gördüm hatta bende ilk etap'ta kullanmak istemedim, aslında bundan 1 sene önce bende bir şekilde Ereksiyon sorunu çıkmıştı evli değilim ara ara takıldığım 2 kadın var 2 sinde de aynı probkem okunca hastaneye gittim kalp damar problemim çıkmadı sadece biraz kolestrol vardı onuda hafif diyet ve yürüyüşle halletim, gelelim netice'ye internet'te bazı kürler buldum ve Ereksiyon problemimi bunlarla yok ettim.

Yapmanız Gerekenler,

1.kür ; Maydonoz Suyu , Yarım demet Maydonozu 3 bardak damacana suyu ile 5 dakika kaynatıp günde 2 kere yemeklerden sonra 1 bardak için Maydonoz doğal bir afrodizyaktir ayrıca yağ yakma için bire bir bitki kilonuzu sabit tutar fit olursunuz.

2.kür ; Hergün 1 adet Keçiboynuzu yiyin hem afrodizyak için iyi bir yiyecek hemde sigara içenler için dogal bir akçiğer temizleyicidir.

3.kür ; Günde 1 avuç Badem ve Fındık veya Bal'ın içine Badem ile Fındığı blender dan geçirip balın içine atın ve karıştırıp günde 1 kaşık yiyin çikolata gibi nugat gibi oluyor ben çok beğeniyorum.

Size tavsiyem bu 3 kürüde hayatınıza sokun ve devamlı yapın ben çok faydasını gördüm sabah ereksiyonsuz kalkımıyor fişek gibi okursunuz.

Not; Maydonoz suyu birkaç gün tuhaf gelir sonra limonata gibi içersiniz alışırsınız.

Herkese Sağlıklı Günler
selam hocam bende proscar kullanıyorum 6 ay kullanmam gerek yan etkileri tam olarak nelerdir yada ereksiyon sorunu yaratıyor mu ?

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 17 Kasım 2019, 21:26:56 »
Dht-testoyu önce ilaçla düşürüp sonra bunlarla yükseltmenin mantığı nedir?

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 06 Aralık 2019, 23:22:31 »
Fin yanında l arginine kulanıyorum. Fin den henüz yan etki görmedim. L arginine nin gerçekten faydası olduğunu düşünüyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Aralık 2019, 17:31:05 »
Dht-testoyu önce ilaçla düşürüp sonra bunlarla yükseltmenin mantığı nedir?

Testonun yükselmesi sorun olmaz dht önemli.
Global Moderator

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 25 Aralık 2019, 22:15:22 »
Testonun yükselmesi sorun olmaz dht önemli.
Spora yüklenelim o zaman abi

ostwint

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 01 Mart 2020, 05:57:24 »
Fin yanında l arginine kulanıyorum. Fin den henüz yan etki görmedim. L arginine nin gerçekten faydası olduğunu düşünüyorum

Arjinin gercekten etkili. damarları genislettigi için kan akışı hızlı oluyor. Spor yaparken bir kac ay kadar kullanmıştım ve sabahları Thor un çekici gibi sert oluyordu.

Bi de arkadaslar sigarayı bırakmanın da cok olumlu etkisi oluyor ereksiyona

Facebook Twitter Instagram