Gönderen Konu: Hair Of Istanbul' da ekim yaptirdim sonuclar.  (Okunma sayısı 11741 defa)

assasiancreed2950

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: hair of istanbula 4 gun once sac ekimi yaptirdim.
« Yanıtla #15 : 18 Temmuz 2018, 12:01:14 »
ekimin 6 gunu 5. yikamayida yaptim ancak en alttaki resimde sanki yanlarda var olan saclarim tepede var olan eski saclarimdan daha uzun duruyor acaba ekilen alanda daha mi gec uzuyor yoksa kabuk mu gostermiyor beyaz bir katman olusuyor deride yavas yavas onunlami alakali yani bilen birisi varsa yardimci olursa sevinirim

assasiancreed2950

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hair Of Istanbul' da ekim yaptirdim sonuclar.
« Yanıtla #16 : 20 Temmuz 2018, 18:03:53 »
arkadaslar flash la cekim yaptim bu beyaz seffaf bir katman olusuyor kafamin ortasinda bu nedir ? birde cikmayan saclarimi daha net gorebildim bu cekimle. sık bir goruntu yok ama eski saclarimla bu cikacak olan saclarin 2 li 3 lu geft oldugunu dusunursek yeteri kadar kapalilik saglayacaktir diyorlar siz ne dusunuyorsunuz? birde bu biotin in yan etkisi yada birakinca dokulme gibi etkileri varmi kullanmayi dusunuyorum da ? bu ekimden sonra 8 yikamad 7. gunum. kabuklar tam 12 . gunde mi olusuyor cunku kabuklanma hissetmiyorum.

assasiancreed2950

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 22 Temmuz 2018, 19:46:17 »
Kabuklar döküldü az bisey kabuk kaldi diger gunlerde onlarda dokulecek.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 22 Temmuz 2018, 19:51:46 »
Temizlenmiş %98 artık şok dökülme olucaktır bir sorun görünmüyor
Global Moderator

assasiancreed2950

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 22 Temmuz 2018, 19:54:51 »
Temizlenmiş %98 artık şok dökülme olucaktır bir sorun görünmüyor
sıklikda bor problem yasarmiyim sozce yani deriyi ortsun baska bisey istemiyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 22 Temmuz 2018, 19:56:13 »
Alan geniş dostum inşallah yaşamassın ama bu kadar geniş alanda iyi bir sonuç almak zor inşallah sorun olmaz bakıcaz hep birlikte şuan için güzel duruyor.
Global Moderator

assasiancreed2950

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 22 Temmuz 2018, 19:57:55 »
Alan geniş dostum inşallah yaşamassın ama bu kadar geniş alanda iyi bir sonuç almak zor inşallah sorun olmaz bakıcaz hep birlikte şuan için güzel duruyor.
tesekkur ederim artik bekleyip gorecegiz. sok dokulmeden sonra ve ay ay paylasimi yenilerim umarim iyi sonuclar aliriz.

green

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 22 Temmuz 2018, 20:50:17 »
sislik inince biraz daha sik olur onler sik olmus gibi arkalar seyrek ama bu var olan saclariniz zarar gormezse kapatacaktir diye dusunuyorum 3 ay sonra bi sekil alir
hair of istanbulu secmekte ki sebeb nedir sizin icin  ?

assasiancreed2950

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 22 Temmuz 2018, 22:07:14 »
sislik inince biraz daha sik olur onler sik olmus gibi arkalar seyrek ama bu var olan saclariniz zarar gormezse kapatacaktir diye dusunuyorum 3 ay sonra bi sekil alir
internet uzerinden buldun instegramin ozellikle faydasi oldu bulmamdaki en buyuk sebep hatta ektirmemdeki diyebilirim. sicak yuzlu hos bir karsilama oldu umarim ekim kaliteside o sekilde aonuclanir. ogrenciyim kendi paramla ektiedim o sebeple geft basi 1 euro karsilayacak durumum yoktu.

assasiancreed2950

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 22 Temmuz 2018, 22:09:47 »
birde sislik kalmadi sanirim bu 10. gun odemi akittim.

Korhan Yeniceli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 22 Temmuz 2018, 23:38:51 »
Hayırlı olsun inşallah iyi bir sonuç alırsın ama yinede temkinli davran çok aşırı bir beklenti içinde olma kötü okursa üzülmez iyi olursa daha çok sevinirsin sonuçta ekilen 4000 greft eskisinden iyi olucatır o kesin tekrar hayırlı olsun.

assasiancreed2950

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 23 Temmuz 2018, 00:05:06 »
Hayırlı olsun inşallah iyi bir sonuç alırsın ama yinede temkinli davran çok aşırı bir beklenti içinde olma kötü okursa üzülmez iyi olursa daha çok sevinirsin sonuçta ekilen 4000 greft eskisinden iyi olucatır o kesin tekrar hayırlı olsun.
tesekkur ederim umarim herkesin cok iyi sonuclari olur

assasiancreed2950

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 25 Temmuz 2018, 15:47:55 »
saclarimi elimle arkaya doğru tarar vaziyette sürttüğümde bu sekilde saclar geliyor bunu yapmamin bir zarari varmi ?

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 25 Temmuz 2018, 16:18:15 »
Hayırlı olsun şok başlamız😃. Donör alandaki alımı cok beğerndim. Yakınlaştırınca greftleriniz cok lu olduğu gözüküyor. İnşallah güzel bir sonuc çıkacak
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

assasiancreed2950

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 25 Temmuz 2018, 16:38:43 »
Hayırlı olsun şok başlamız😃. Donör alandaki alımı cok beğerndim. Yakınlaştırınca greftleriniz cok lu olduğu gözüküyor. İnşallah güzel bir sonuc çıkacak
donor alanini herkez begendi cunku su anda ektirmemis gibisin diyorlar cok dogal duruyor dediler umarim ekilenlerde sağ sağlim cikar sorunsuz atlatiriz bu dönemi :) 13. gun donor ve tepe tepede kirilan saclarim baya olmus siyahlik var ama sac yok.
« Son Düzenleme: 25 Temmuz 2018, 16:47:38 Gönderen: assasiancreed2950 »

Facebook Twitter Instagram