Gönderen Konu: Saç ekimi yaptırmak istiyorum. Bilgili arkadaşlar yardım edebilir mi??  (Okunma sayısı 2172 defa)

Mstt27

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Birkaç saç ekim merkezi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçtim. Ekim merkezlerinin adını yazarak ve verdiği fiyatlar ile belirledikleri greft sayısını belirtip sizin görüşlerinizi almak istiyorum.

1) Serkan Aydın
Tekrar merhaba saç profilinize göre tahmini 3300 Greft ortalamasında saç ekimi yapılabilir.
Ön bölümden orta bölüme kadar olan bölge  çok doğal ve sık bir görünüm elde eder. Orta kısımdan tepe bölgeye kadar olan seyrek alanlarımız adına elverdiğince sıklaştırma uygulanır ve temel olarak tek seanslık bir çalışma yeterli olmaktadır saç profiliniz adına.

İlk iki aylık zaman diliminde ekilen saçlarımız bir defaya mahsus dökülmekte 3. Ayımızın Sonu itibari ile tekrar çıkışlarımız başlamakta ve süreç adına aktif anlamda sonuca 6/12. Ay Aralığında ulaşmaktayız.

Paket fiyatımız: Saç ekim operasyonu + prp (saç aşısı) + ilk saç bakımı (operasyonun ertesi gunu) + Medikal ilaçlar ile bakım losyonu için toplam da 4500 TL’dir

2) Özgür Nalbant

Merhaba
Ön bölgeye ekim yapılabilir
Tepe İçin ise henüz erken
Ön bölgeye 2500-2700 greft ekilebilir
Ortalama 8 saat sürecek operasyon
Ücretlendirme ise greft başı 2 tl
Şu an İçin 31 ağustos tarihi uygun

3)Jale Şenyurt

[17/07 15:24] Jale Şenyurt: Tek seanslık bir ekim
[17/07 15:24] Jale Şenyurt: Tepe de varmış
[17/07 15:25] Jale Şenyurt: Ama az
[17/07 15:25] Jale Şenyurt: Belki tedavi ile orası düzelir
[17/07 15:26] Jale Şenyurt: Tek seans maksimum 3500 greft 4500 tl

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekime müsait bir kafa ama ileride dökülmen devam edebilir onun için nasıl bir çare düşünüyorsun ben finasterid kullanıcam gittiği yere kadar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Donör çok kaliteli söylenen greft sayıları makul iyi bir ekimle güzel bir sonuç alırsın
Global Moderator

Mstt27

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Vallaha hocam seneye düğünüm var. Düğün olmasa  bu saçla idare ederim. Kararım kesin yaa ekimi yaptıricam. Finasterid'in ne gibi olumlu etkileri var bilgi verir misiniz?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Vallaha hocam seneye düğünüm var. Düğün olmasa  bu saçla idare ederim. Kararım kesin yaa ekimi yaptıricam. Finasterid'in ne gibi olumlu etkileri var bilgi verir misiniz?

Finasterid ilacın içindeki bir etken madde saçlarımızı döken genetik dediğimiz durumu yani dht hormonunu baskılayıp var olan saçları kalınlaştıran tekrar eski sağlıklı hale getiren günlük kullanıma uygun bir ilaç bazı kişilerde yan etki yapmakta araştırman gerek kullanmadam önce bende kullanıyorım bir sıkıntı yok ama bende sıkıntı olmadı diye sende de olmayacak anlamına gelmez o yüzden denemek gerek bunu anlamak için.
Global Moderator

Mstt27

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hintell hocam bana en makul merkez özgür hoca gibi geliyor. Serkan Aydın için donör bölgesini mahvettigi söyleniyor forumda. Özgür hocayı tercih etmemdeki etken yaşadığım yere yakın olması. Aksi durumlarda sık sık kontrole gidebilirim yüz yüze görüşüp problemleri daha sağlıklı şekilde çözebilirim diye özgür hocayı birkaç adım önde tutuyorum. Fakat özgür hoca tepe bölgesi için Ekim yapmayalım dökülme çok fazla değil devam da edebilir dedi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Serkan aydının eski kendi yapmadığı ekimlerinde bazı problemler vardı oda eski şirketindeki çalışanlarla ilgili problemler olduğu söyleniyordu sanırım öyle bişeyler duydum tamda bilmiyorum çokta merkez yapıları ile ilgilenmiyorum ama son zamanlarda gayet başarılı ekimlerinide görüyoruz bizim için önemli olan hastalar herkes mutlu olsun sorun yaşamasın hiç bir merkezde

Onun dışında araştırıp sen karar vericeksin ben sana şuna git buna git diyemem hocam öyle bir sorumluluk almam herşey burda ortada biraz sabır araştırma.
Global Moderator

Mstt27

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Anladım hocam. Araştırmalarım ve görüşmelerim 1 hafta kadar devam edecek. Umarım kendim için en doğru kararı veririm.

Mstt27

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar görüştüğüm merkezlerin geneli 3000-3500 greftlik bir ekimin yeterli olacağını söylüyor. Fotolara bakinca sizce bu sayı yeterli mi? Donör bölgesi ilerleyen yıllarda ikinci ekimi kaldırır mı?  4000 TL ile 6000tl arası fiyat istiyorlar. Fotolara bakarak görüşlerinizi paylaşır mısınız?

dr.ford

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
özgür hoca ekim yaparım dedi mi? bi tane postta bi arkadaşımız özgür hoca tam dökülmemiş seyrek saça ekim yapılması etik değil dedi demişti eğer yanlış hatırlamıyorsam. o yüzden bende direk es geçmiştim .eğer yapıyorsa benimde tercih listem arasına girebilir .

Mstt27

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yaparım dedi evet. 2500-2700 greftlik bir Ekim yapacağını söyledi. Vertekse yapmam dedi dökülme devam edebilirmis o bolgede. Tabi bunları yüz yüze konuşmadık wps üzerinden fotolara bakarak söyledi.

Mstt27

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Planlaması olarqk özgür hocayı kafama cok yatıyor. Görsellik ve sıklık olarakk ise Serkan Aydın seçeneği ön plana ama onunda donor bölgesini mahvettigi konusunda görüşler hakim. Diğer bir seçenek isen Hasan Akil. Bir türlü karar veremedim.

dr.ford

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Jale Şenyurt nasıl onu araştırdınız mı

Mstt27

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Jake Şenyurt'ta listemde bugün telefondan konuştuk. Fotolardan yola çıkarak konuşmak doğru olmaz dedi. Gelin saç analizi yapalım neler yapabileceğimizi daha net belirleriz dedi.

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Özgür nalbant foruma ilk başlarda adı şanı henüz duyulmamışken sağlam bir giriş yapmış üç dört ekimi süper sonuçlanmış fakat son zamanlarda hepsi patlıyor yerlerde sürünüyor ekimleri bence tekrar düşünün .futbolcu gibi bu ekim merkezleri formdan düştümü ne yapacağı belli olmaz.kendisini forumdan sıkı takşp eden biri olarak bunları yazıyorum bir kaç patlayan ekiminide konu sahipleri resimlerini sildiler moral bozucu açıklamalara dayanamayarak  :)

Facebook Twitter Instagram