Gönderen Konu: Saç ekimi yaptırmak istiyorum kime yaptırmalıyım?(nolur cevap verin lütfen)  (Okunma sayısı 1664 defa)

savasci1997

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar 21 yasındayım ön cizgi kayboldu ve sakak kısmı da malum dökuldü üniversite sınavi stresinden dolayı. 3 senedir dökulme var aslında ama bi sekilde saçi uzun tutup şakak kısmıni kapatiyordum fakat  rüzgarlı havada malum acı gercekler ortaya cıkıyor ve ben bu durumdan artık rahatsızlık duymaya başladim. Simdi size mevcut saclarımi atip hangi ekim merkezi daha uygun olur diye sizlerinde göruslerinizi almayı cok isterim. Ekte saclarımın normal hali ve daha 3 gün önce 0 a vurdugum sekli var(cidden ikide bir kapatmaktan yorulmustum bende 0 a vurdurdum).Eger ekim yaptirirsam hangisine ve başarıli olma ihtimali var mı cevaplarsanız cidden cok sevinirim simdiden cok tesekkürler.

kucukkucuk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşım bende 21 yaşındayım mayıs 23 te ektirdim şuan çok iyi gidiyor benim için, kızdan ayrılma üni sınavı bitmiştim bende seni çok iyi anlıyorum ama senin durumun çok iyimser kel demez kimse sana ama sıkıntı ettiysen gece gündüz onu düşünürsün bilirim 2 yıl araştırdım ektiremedim derken. bu forumda olmayan esma serkana ektirdim memnunum

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
seni çok ıyı anlıyorum aynı dertten bende yanıp duruyorum çok zor bişey hele bırde kafaya takıp umursayan bir tipsen benim gibi gerçekten çekilecek çile değil aynaya bakmak ıstemıyorum deneyımlı arkadaşlar sana destek olucaktır kesinlikle

PagaroN

• Hero Member
Bütçeniz nedir?

saçlıkel

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hisar hastanesine bir sor.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim bu işi iyi yapanlar bir kaç tanedir.  Öyle herkes seni memnun edemez kardeşim. En az 5 ay sitede  ekimcileri takip et balıklama dalma paran çöp olmasın.  Bir abi tavsiyesi.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

luckystrike

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
bence doktor olduguna dikkat et. butcen varsa sakin ucuza kacma pisman olanlar var. bide canli canli ektirip memnun olan kisiler varsa tanidigin onlara danis. en onemlisi forumu da takip et.

Facebook Twitter Instagram