Gönderen Konu: Ön hat ekimi yaptırıp memnun kalan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum  (Okunma sayısı 2851 defa)

Baybars_38

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhaba. Yeni uyeyim ve ilk mesajım . Daha önceleri tedavi üzerine yoğunlaşmış forumlarda bulunmustum artık aynaya baktığımda bana sadece tedavinin yeterli olmayacağını ve güzel bir ön çizgiye ihtiyacım olduğunu anladım. Öncelikle site yönetiminin hassasiyetini anlamak ve hak vermekle birlikte reklamcı veya ekimci olmadığımı sadece sizlerin tecrübelerinden faydalanmak isteyen bir kaderdaşınız olduğumu bilmenizi isterim. Müsait bir zamanda fotoğraflarımı da ekleyeceğim . Evet arkadaşlar çok klişe olacak kusura bakmayın ama ön hat ekimi için kimi ve hangi tekniği tavsiye edersiniz? Gönül ister ki Koray Erdoğan hoca olsun ama maalesef bütçe sorunu... Arenamed birçok ünlüye ekim yaptı reklamları da iyi ama donörü iyi kullanmadığına dair yorumlar okudum forumda dolayısıyla orayı da eledim sayılır. Gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var . Şimdiden çok teşekkürler

Baybars_38

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Son durum bu arkadaşlar

Baybars_38

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Resim 2

Baybars_38

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hepsini tek iletide göndermek isterdim ama acemilik kusura bakmayın. Bunlar da profil ve donör

Baybars_38

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar yok mu fikir verecek yahu o kadar fotoğraf çekmeye , sonra o fotoğraflara 3. Sayfa haberleri gibi siyah bant çekmeye uğraştım  illa ki biriniz memnunsunuzdur ekiminizden  :) şu kardeşinize de bı el atın lütfen

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
konuyu yanlış bölüme açmışssınız o yüzden yorum yapılmaya bılır ön hattınızın cızgısı çok bozulmadan güzel bır sıklaştırma ekımı olabılır
Global Moderator

Baybars_38

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim hintell hocam konuyu doğru yere açtığımı sanıyordum kusura bakmayın. Hocam alın çok geniş zaten bir de geri çekilme olunca iyice genişledi yanlardaki açıklık daha fazla aslında tarama şeklinden dolayı biraz daha kapaliymis gibi duruyor yani sadece sıklaştırma değil de 1 cm de olsa hattın öne taşınması gerekiyor diye düşünüyorum sizce nereyi tercih etmeliyim ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim hintell hocam konuyu doğru yere açtığımı sanıyordum kusura bakmayın. Hocam alın çok geniş zaten bir de geri çekilme olunca iyice genişledi yanlardaki açıklık daha fazla aslında tarama şeklinden dolayı biraz daha kapaliymis gibi duruyor yani sadece sıklaştırma değil de 1 cm de olsa hattın öne taşınması gerekiyor diye düşünüyorum sizce nereyi tercih etmeliyim ?

Alın genıs olsada saç cızgınız daha dardır bence cizğiyi çok ileri almadan hatlar doldurulsa zaten gene eski haline gelir bu saç.
Global Moderator

Baybars_38

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
 hocam orta kısmının ucundan itibaren bir hizadan bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla. Bence de o şekilde yeterli olacaktır . Aslında benim beklentim de o yönde ama ön çizgi diyerek yanlış anlatmisim

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yasiniz kac?

Bir de, onden (bir insanin size yuz yuze baktigi acidan, direk cepheden) resim cekip, kaslarinizi ve burnunuzu gosteren, sadece gozlerinizi kapatan haliyle paylasabilir misiniz lutfen?

Baybars_38

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yasiniz kac?

Bir de, onden (bir insanin size yuz yuze baktigi acidan, direk cepheden) resim cekip, kaslarinizi ve burnunuzu gosteren, sadece gozlerinizi kapatan haliyle paylasabilir misiniz lutfen?
Hocam yaş 30 yarın fotoğraf atiyim şimdi yola çıkıyorum teşekkürler

Baybars_38

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yasiniz kac?

Bu da önden fotoğraf hocam

Baybars_38

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hakan doğanay ,ilhan serdaroğlu ,zekeriya kul,şahin çelik bunlardan birine bak derim ama ön hatta en garantilisi hakan doğanay bence, adam ön çizgide harikalar yaratıyor gerisinide öyle ekeceğini bilsem benimde tercihim olurdu kesinlikle.
İlhan serdaroğlu iyi ekiyor ama yüzde yüz istikrarlı değil vakalar birbirini tutmuyor şansını deneyebilirsin .zekeriya kuluda beğeniyorum ama ekim sonradı cool bir görüntü olmuyor saçlarda ,saçlar çıkıyor çıkmasına ama gariban saçı gibi perçemli oluyor öndeki görüntü  :)
Şahin çelik oda favorilerimden yalnız sonuçlar tam anlamıyla yeterince ikna edici gelmiyor bir türlü bana biraz daha takipte olacağım ekimlerini.
Aslında bir sürü daha iyi ekimci var sanırım ben şahsen bir kaç ay daha forumdaki sonuçları takipte olacağım.
Hocam teşekkürler cevap için Hakan Doğanay WhatsApp hattıyla görüştüm ordan 1750-2250 greft arası dediler boşlukları doldurmam lazım biliyorum ama hâlâ çok kararsızım Ocak ayı gibi yaptirsam haziranda falan sonuç alır mıyım kalem tekniği yaralarda hızlı kapanma sağladığı kadar çıkışlarda da hızlı mı var olan saçlar zarar görür mü donör mahvolur mu vs vs kafamda kırk tane tilki dolanıyor ne zormuş bu iş daha karar vermeden insanı strese sokuyor

Baybars_38

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yasiniz kac?

Kaya hocam ekledim fotoyu yorumun nedir ?

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yasin 30, saclarin gur ve acikligin az. Yogunluk problemin yok, sadece on cizgin geriye cekilmis. Bunlarin hepsi guzel haberler. Beyazlar goruyorum, bu dokulmenin stabil oldugunu gosteriyor bana. Bundan sonra 40-45 yasina kadar dokulmen devam etse bile sadece onden, minimal duzeylerde kaybin olur.

Cizdigim sekilde bir on hat icin 1500-1700 civari koke ihtiyacin olur. Bu on cizginin sivriligine gore kok sayisi biraz artip azalabilir.

Butcen ne kadar?

Facebook Twitter Instagram