Gönderen Konu: Dr. Hakan Doğanay - 3000 Greft - FUE+Implanter Pen (Kalem Tekniği)  (Okunma sayısı 8391 defa)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
ÖNCE

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
SONRA
Favori Ekimide Var.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
7 AY SONRA

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel paylaşımlar emeğinize sağlık bulup araştırıp paylaşıyorsun çok saol kardeşim

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Güzel paylaşımlar emeğinize sağlık bulup araştırıp paylaşıyorsun çok saol kardeşim

rica ederim , daha bir çok ekim var zaman buldukça paylaşmaya devam edeceğim :)

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
rica ederim , daha bir çok ekim var zaman buldukça paylaşmaya devam edeceğim :)

süpersin hocam gidip yabancı forumlarda incelemek yerine bu forumda örnekleri çogaltmak gerek emeğine sağlık bekliyoruz yeni paylaşımlarını

green

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hakan hocaya yakisir bi ekim olmus ellerine saglik... Allah ondan razi olsun isini hakkiyla yapiyor ekibide cok titiz insanlar alimi gerceklestiren Ahmet beyin pek cok begenilerini gordum gercekten hakan hoca yakisir profesionnel alimlar gerceklestiriyor..
Benim icin Turkiyede ilk ucte yer alan ekim merkezi bana gore. malesef guncel ornekleri bu sitede cok azaldi bu aralar

radres

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Hakan Doğanay - 3000 Greft - FUE+Implanter Pen (Kalem Tekniği)
« Yanıtla #8 : 20 Ağustos 2018, 13:08:01 »
cidden cok merak ediyorum, hakan doganaya ektirmeyi düsünen birisi olarak, hakan Doganaya ekim yaptiran insanlar 3-4 aydan sonra paylasimi birakiyorlar, acaba memnun olduklari icin mi? :)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
cidden cok merak ediyorum, hakan doganaya ektirmeyi düsünen birisi olarak, hakan Doganaya ekim yaptiran insanlar 3-4 aydan sonra paylasimi birakiyorlar, acaba memnun olduklari icin mi? :)

Merhaba muhtemelen memnun oldukları içindir sonuçta kötü bir sonuç olursa insan paylaşmayı bırakmaz . Ben hakan hocanın ekibine ekim yaptıracağım, hatta ikinci ekimim olacak önceki farkli bir merkezin patlamış ekimi denilebilinir. Bir yil boyunca paylaşıma fevam edeceğim . 😀

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba muhtemelen memnun oldukları içindir sonuçta kötü bir sonuç olursa insan paylaşmayı bırakmaz . Ben hakan hocanın ekibine ekim yaptıracağım, hatta ikinci ekimim olacak önceki farkli bir merkezin patlamış ekimi denilebilinir. Bir yil boyunca paylaşıma fevam edeceğim . 😀

aynen
bende ay ay sürecimi paylaşacağım
« Son Düzenleme: 07 Eylül 2018, 19:29:59 Gönderen: black06 »

ruadrash

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Abi bu adamda hep garanti ekim ve parasi olana ekiyor ama dobra adam riske girmez ya tamamen kelligi bitiri yada olmicaksa veya yarim yamalak olacaksa yapmaz...ama garanticidir doner bolgen saglam digilse hic gitme

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin arkasinda durmasi degerli bir olay....

Facebook Twitter Instagram