Gönderen Konu: By saç ekim merkezi Bilgehan Yıldırım 2800 greft  (Okunma sayısı 4450 defa)

ataemlak67

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
By saç ekim merkezi Bilgehan Yıldırım 2800 greft
« : 16 Temmuz 2018, 17:07:02 »
Uzun araştırmalar sonucu saç ekimi yaptırdım ve bu gün 19. gün.Bu güne kadar neler yaşadığımı basitçe anlatmak isterim,öncelikle saç ekimi operasyonundan çok sonraki süreç daha önemli operasyon 2800 greft için yaklaşık 5.5 saat sürdü,25 adet anestezi vuruldu,iğneler vurulurken ben çok fazla acı hisetmedim,hatta bir gün sonra olsaydım yeni iğne gelmiş çok ince onunla olabiliridim ama bana nasip olmadı,operasyon sırasında ağrı yada sızı hissetmedim,birgün sonra pansuman yapıldı eve döndüm,bu arada otelde yatarken yastığınızın altına mutlaka havlu koyun çünki bir miktar kan ve deri içine sıkılan sıvılar akıyor,otelle sıkıntı yaşarmıyım diye tedirgin olmayın oteldekiler zaten bunun bilincindeler,ben tedirgin olmuştum ama receptiondaki arkadaş sıkıntı değil normal dedi,bana kimse hatırlatmadı bu konuyu hatırlatmak istedim,yüzümde şişilik yok denecek kadar az oldu ve 4. günde tamamen indi.ama operasyon sonrası greftlerin alınan bölgeleri yaklaşık 15 gün çok hafif sızlamalar oldu,kafa derim ve saç köklerim kalın olduğu için,bazılarında bu durum olmuyormuş,sızlamaları ağrı kesici kullanarak hafifletmek zorunda kaldım.ilk yıkamayı 3 gün sonra ilk önce losyon sürerek 45 dak bekletip sonra güzelce durulayarak kendim yaptım,daha sonrada şampuanı lifte köpürterek saçıma küçük basılar halinde uyguladım.12 gün boyunca saç ekim kliniğinin verdiği şampuanı kullandım daha sonra kendi şampuanıma döndüm ilk üç gün ciddi bir uyku problemim oldu,ilk 10 gün bence çok önemliydi şimdiyse hafif kaşıntılarım halen var,ama ön taraflarımın saçla dolduğnu görmekte baya mutlu ediyor beni.saç ekiminden bu güne sigara kullanımını bırakmadım her gün normal içtim,dr azalt dedi ama ben hiç azaltmadım,alkol kullanmadım,kafamı biryere çarpmadım,güneş ışınlarından mümkün olduğunca kaçındım,zaten güneş ışınları kafanıza geldiği anada şiddetli bir ısı hissediyorsunuz.aslında mevsim olarak yaz değilde sonbahar daha ideal diye düşünüyorum.çünki zor oluyor terlemek güneş hepsi etkiliyor sonuçta.Bu arada şok dökülmem henüz olmadı olurmu olmazmı onuda bilmiyorum.Şimdi size diyeceğim en basiti operasyonmuş,zaten girer girmez saçınızı 3 numaraya vuruyorlar kan tahliliniz yapılıyor prp için kan alınıyor,iğneler vuruluyor ve operasyon başlayıp bitiyor.dr çizginizi belirliyor  kanal açıyor prp yapıyor,diğer tüm işlemleri teknik personel yapıyor,çok kasmayın ve rahat olun ve emin olun bu 19.güne gelmek hiçte kolay olmadı nede olsa 3000 e yakın yara açıldı,greft bölgeleri kabuk bağladıkça kaşıntılar artıyor,doğduğunuzdan beri olan saç hücreleriniz artık diğer bir tarafa nakil olduğunu unutmayın.
Umarım yeterince yardımcı olmuşumdur,şimdilik bu kadar sağlıklı ve mutlu kalın saygılarımla.

technicz9

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: saç ekimi öncesi ve sonrası
« Yanıtla #1 : 16 Temmuz 2018, 17:58:51 »
hayırlı olsun hocam,ekim merkezini belirtmemişsiniz nerede gerçekleşti ?
Dünle beraber gitti düne ait ne varsa,bugün yeni şeyler söylemek gerek.

ataemlak67

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
BY SAÇ EKİM MERKEZİ BİLGEHAN YILDIRIM,ÖZEL ELİT POLİKLİNİĞİ
HERKESE TAVSİYE EDERİM.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: By saç ekim merkezi Bilgehan Yıldırım 2800 greft
« Yanıtla #3 : 16 Temmuz 2018, 19:00:07 »
Hayırlı uğurlu olması ümidiyle ne ücret ödediniz acaba forumdaki arkadaslarda bilgilenmiş olur greft basınamı ücret almakta bilgehan bey

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 16 Temmuz 2018, 19:03:46 »
Hayırlı olsun ekiminiz umarım sonuç çok güzel olur ama sonuç almadan tavsıyelerde bulunmayınız geçmiş olsun
Global Moderator

matrix5334

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Temmuz 2018, 13:11:20 »
Geçmiş olsun dostum. Umarım mutlu olursun. Uzun sürecek bol sabir gerekecek bir döneme girdin artık. Bende Bilgehan beye ekim yaptırdım, inşallah iyi bir sonuç çıkar ortaya. Senden ricam fotoları biraz daha detaylı atman olucak. Çok anlaşılmıyor fotolar.

eraybilgin6129

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Temmuz 2018, 17:33:44 »
Umarım hayırlısı olur Bende Bilgehan Yıldırıma ektirdim 12.12.17 tarihinde ve şuan çok güzel sonuç aldım darısı başına

cesar64

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Temmuz 2018, 17:39:54 »
Hayırlısı olsun.
İyi Bir Kel ve İyi Bir KUL

s.gunaydin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 20 Temmuz 2018, 14:01:38 »
takipteyiz ali bey :) paylaşıma devam

Eddi.43

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 05 Aralık 2018, 21:14:01 »
Durum nasil kardesim??

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
BY SAÇ EKİM MERKEZİ BİLGEHAN YILDIRIM,ÖZEL ELİT POLİKLİNİĞİ
HERKESE TAVSİYE EDERİM.

Herkese tavsiye ederim demişsin ama bir resim atmayı çok görmüşsün halbuki yakın zamanda online olduğunuz görülüyor.
İşler pek iyi gitmiyor anlaşılan.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 05 Aralık 2018, 23:36:25 »
Herkese tavsiye ederim demişsin ama bir resim atmayı çok görmüşsün halbuki yakın zamanda online olduğunuz görülüyor.
İşler pek iyi gitmiyor anlaşılan.

Güldüm:)

imlefleur

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 05 Aralık 2018, 23:42:06 »
Yakin bir arkadasim burda ektirdi onun da on cizgisindeki girintileri tarak gibi cok sivri yapmislardi. ve o sivri girintilerin uclarina 2 li 3 lu greftleri ekmisler. Saclari guzel cikti ama on cizginin en onunde 3 lu kalin sac telleri cok garip duruyor. Arkadasin sonuclarini bende merak ettim

ataemlak67

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 12 Mayıs 2019, 03:54:54 »
Kusura bakmayın biraz geç oldu,şu an 10.ay doldu.
Islakken dipler görünüyor orjinal saç gibi olmuyor ama kuruyken gayet yeterli,bir seans daha yapılabilir mi evet yapılabilir ozaman çok yoğun olur ama gerek yok.
İlk üç ayı atlattıktan sonrası çorap söküğü gibi geliyor zaten,saça jöle sürülebiliyor taranabiliyor şekil veriliyor.halısaha maçlarında kafa topuna çıkılabiliyor.
Şimdi gelelim fotolara son fotoyu ıslakken çektim tam ıslak değil ama havluyla kurulanmış hali,bu arada diplerde halen çıkanlar var diken diken belli oluyor dokununca.

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 12 Mayıs 2019, 11:21:41 »
herkese tavsiye etmissinizde bence başarılı değil araba içinde ters ısıkta bile seyrek duruyor malesef suan için

Facebook Twitter Instagram