bir osmanli tarihini anlatan bir kitapta okumustum hareme alinacak erkekler hadim edilir bildiginiz uzere ve ilginctir bu erkeklerde kellik olmamistir... cinde devlet islerinde calisan erkeklerde hadim edilirmis ve onlardada kellir rastlanmamis... ayni sekilde fransa kraligindada kel olmak erkekligin tamamlanmis olmasini ifade edermis..
bizim zamanimiza gelirsek kisir operationu yapan erkekler gordum tanidim avrupada boyle durumlar oluyor ben artik cocuk asla istemiyorum deyip beli bir yerlerinden testis kabloraini kesiyorlarmi dugum mu atiyorlar oyle bir durumda bu erkeklerinde sac keligi olmadigi goruluyor ve hata soyle dokulen saclar tekrar geliyormus yogunlasiyormus herkezde internet var arastirin..
dolayisiyla finas in boyle spermde kaliteyi azalmasi beklenmesi gereken bir durumdur... benim anlamadigim abi dht yi bloke ediyor sac zarar gormuyor gorsede kendini toparlayacak duzeyde oluyor bu ilaci biraktigimizda tekrar bu sacin dht ila savasi basliyor mucadele ediyor inceliyor dokuluyor tekrar cikiyor fln fln yani kaldigi durumdan dokulme devami beklenirken neden birden 1 senede dokulmesi gerekenler dokulecek ve ilaci hic kulamamisiz gibi olmamiz gereken duruma geliyorsunuz deniyor ki ben bunu kimsenin tecrubesinde gormedim burayi aydinlatmak gerekli
bu ilaca ara verenler birakmasi zor bu ilaci birakanlar su olaya el atin