Gönderen Konu: Kaç greft gerekli sizce İzmir LİKYA & ENTO  (Okunma sayısı 4832 defa)

luckystrike

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Kaç greft gerekli sizce İzmir LİKYA & ENTO
« Yanıtla #15 : 25 Temmuz 2018, 18:35:20 »
bugün itibari ile seçeneklerin arasına aslı tarcanı aldım bakalım araştırıyorum  1 seans 5500 ekeriz dedi dediler önden arkaya mevcut saçları yok sayaraktan ekeriz çünkü  dökülme ihtimali var dediler acaba mevcut saçlar operasyonda zarar görüp kayba uğrarmı bunu merak etmekteyim

ben asli tarcani duymadim hic. forumda konusu varsa paylasabilirmisin merak ettim ben de degerlendireyim.

Vickman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 29 Temmuz 2018, 12:40:23 »
instagram da var ismini  yazarsan  hemen  çıkıyor  ama ıstanbul da  yavaş yavaş istanbula  kayiyorum  ben
Medeks saç ekim merkezi
Saç ekimi sonuçları

luckystrike

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 30 Temmuz 2018, 21:43:22 »
ben sibel hocada karar verdim gibi. Alsancaktaki merkeze gittim orda eski ektiren iki arkadasla tanistim ve instagramdaki sonuclara baktim. Doktor hanimi bi arkadasim oneriyodu zaten. Ben istanbula gidip yollarda gecirmek istemiyorum bide :D

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 31 Temmuz 2018, 01:12:35 »
Ben senin yerinde olsam büççemi biraz daha artırır biriktirir bu zaman içinde finasterit kullanır izmirde dr sibel hanıma ektirirdim çok sık ekiyor ekim planlamaları o şekilde

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 31 Temmuz 2018, 11:01:10 »
mıllet yurtdısından gelıyor ekım ıcın
sac ekımı cıddı operasyon ıstanbul antep farketmez daha uygun fıyatlata ekım yaptırabılecegın yerler var.

Vickman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 31 Temmuz 2018, 21:49:28 »
Elbette  bende  sibel  hanımı  tercih  ederdim  fakat imkanlar  elvermiyor  işin  açıkçası  sana ne fiyat  verildi  bilmiyorum  ama 10.500 fiyat  verdi  ciddi  rakkam  benim  için  benim  bütçenin  yarısı  planlamamda  onun için  secenekler  arasına  alamıyorum  sibel ulusan ı
Medeks saç ekim merkezi
Saç ekimi sonuçları

saçlıkel

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 01 Ağustos 2018, 11:08:12 »
Hisar'ı düşünmeni tavsiye ederim, sonuçları ücretine göre çok iyi

luckystrike

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 01 Ağustos 2018, 21:03:45 »
Elbette  bende  sibel  hanımı  tercih  ederdim  fakat imkanlar  elvermiyor  işin  açıkçası  sana ne fiyat  verildi  bilmiyorum  ama 10.500 fiyat  verdi  ciddi  rakkam  benim  için  benim  bütçenin  yarısı  planlamamda  onun için  secenekler  arasına  alamıyorum  sibel ulusan ı

haklisin arkadasim sibel ulusanin fiyati daha ustlerde. bana da ayni fiyati verdi ama malum dolar yine artti bugun.

Vickman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 04 Ağustos 2018, 08:07:18 »
işin allah  aşkına  dolara çok ta  endeksli  olmadığını  iyi biliyoruz sadece  bahane  dolar endeksli  ne hammade  kullanılıyor  sadece lokal anestezi  oda okadar  pahalı  degil  sadece  yapılan  benim  istediğim  fiyat  bu yoksa  10.000 tl ye yapanla 3000 tl yapanın  kullandığı  malzemeler  aynı  farklı  olan  işçilik  bazen pahalı ile ucuz  arasında fark bulamiyorsun
Medeks saç ekim merkezi
Saç ekimi sonuçları

luckystrike

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 04 Ağustos 2018, 20:07:30 »
işin allah  aşkına  dolara çok ta  endeksli  olmadığını  iyi biliyoruz sadece  bahane  dolar endeksli  ne hammade  kullanılıyor  sadece lokal anestezi  oda okadar  pahalı  degil  sadece  yapılan  benim  istediğim  fiyat  bu yoksa  10.000 tl ye yapanla 3000 tl yapanın  kullandığı  malzemeler  aynı  farklı  olan  işçilik  bazen pahalı ile ucuz  arasında fark bulamiyorsun

arkadasim bu isin hammadeyle ilgisi yok ki. Bu is doktorun yetenegine ve sonuclarina olusan talepe bagli tamamen. simdi sibel hanima avrupadan amerikadan gelen adam 2500 dolara veriyo olsa, haftada 3 tane boyle hasta olsa, 2 tane de turk olsa zaten doldu haftasi. ayni sey bence koray, hakan hoca falan icin de gecerli. bu doktorlarin gunleri var ve tum dunyadan gelip dolduruyo insanlar.

keske dedigin gibi olsa valla sonucta masrafi yok hocalarin :D yillarin verdigi tecrube ve egitim var.

Vickman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 11 Ağustos 2018, 14:02:03 »
Sibel ulasın  fiyatı  15.000 tl oldu sanırım artık  bakalım dolar  nasıl  etkileyecek  dolarla  alâkası  olmayan  sektörün  sonuna kadar  bağlantı  kuranlar bu ülkede  insanların  1600  dolar  asgari  ücret aldıklarını  sanıyor   hayırlısı   yol  artık  KEL  kalmayı  kabullenmeye  gidiyor 
Medeks saç ekim merkezi
Saç ekimi sonuçları

Vickman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 20 Ağustos 2018, 17:07:28 »
Ben kararımı  verdim izmirden vazgeçtim  eylül  ayında  işlemim  gerçekleşecek  kaporamı  verdim  istanbul a gidiyorum  Medeks hair center   donor  alanın  en kısa şekliyle  fotolfotolarını  attım  alan hakkında  tavsiyeleriniz  5000 -5500 greft öngörülen   artık  hayırlısı
Medeks saç ekim merkezi
Saç ekimi sonuçları

Vickman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 20 Ağustos 2018, 17:18:17 »
Yana doğru  donor  alan
Medeks saç ekim merkezi
Saç ekimi sonuçları

Vickman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Kaç greft gerekli sizce
« Yanıtla #28 : 21 Ağustos 2018, 15:41:31 »
1
Medeks saç ekim merkezi
Saç ekimi sonuçları

Vickman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Kaç greft gerekli
« Yanıtla #29 : 21 Ağustos 2018, 15:42:06 »
Bana biraz akıl  verin özellikle  yazdığım  firmalarda ekim yaptırmış  tecrübeli  arkadaşlar  yaş 34  sizce iyi bir sonuç  için  öngörünüz önemli  başka  tavsiyesi  olanlarda  yazsın
Medeks saç ekim merkezi
Saç ekimi sonuçları

Facebook Twitter Instagram