Gönderen Konu: Ektirmelimiyim? Durumum Nasıl?  (Okunma sayısı 7253 defa)

Farques

• Ziyaretçi
Ynt: Ektirmelimiyim? Durumum Nasıl?
« Yanıtla #45 : 28 Kasım 2020, 21:53:53 »
bende asuman hanıma gidicem ön görüşme için ekimi kendisimi yapıcak yoksa ekibine yaptırıp kontrolmu edicek
bu arada ön çizgi fena durmamış
Donör alımı ve kanal açımını ve ön çizgi ekimini kendi yapıyor diye biliyorum, geri kalan kökleri kanallara yerleştirmeyi ekibi yapıyor.

Bu listede Asuman Hanim önde bence bu sac için. Benzer acikliklarda basarili sonuçları var.
Şuan listemde Asuman hanım ve Serkan Aygın kaldı. :) Cuma günüde Serkan beye gidicem bakalım o nasıl bi plan uygun görücek, şakakların altına ekim yaptığına pek rastlamadım ama bakalım..

Asuman hanımın tüm ekimleri şakak altı, Serkan beyin de tam tersi hepsi şakaksız. Bilmiyorum suratım çok ufalıcak gibi, yanların çok da sıkı olmasını istemiyorum açıkçası, seyreklik hoşuma gidiyor.

Enes Genç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #46 : 28 Kasım 2020, 21:58:13 »
ben sormuştum asuman hanım ekerse fiyat 2 katına çıkıyo
size kaç greft yapılcak özel değilse fiyat ne çıktı

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #47 : 28 Kasım 2020, 22:00:32 »
4500 greft (200 sağ, 200 sol şakak), 14 bin. Belirli greft aralıkları var, ona göre fiyatlandırma yapıyor.
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2020, 22:42:34 Gönderen: Farques »

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #48 : 28 Kasım 2020, 22:03:53 »

Tabi senin tercihin, nasil bir görüntü istiyorsan ona uygun ekimciyi seçmelisin. 2 hoca da kendini kanıtlamış durumda. Hayırlı olsun simdiden.

Enes Genç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #49 : 28 Kasım 2020, 22:26:28 »
saç güçlendirme işini ne yaptın bu arada

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #50 : 28 Kasım 2020, 22:40:08 »
saç güçlendirme işini ne yaptın bu arada
Kullanmıyorum hiç bişey, ekim sonrası Xpecia yeter.

Enes Genç

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #51 : 29 Kasım 2020, 00:24:58 »
 |-onayisareti-|

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : 04 Aralık 2020, 20:00:54 »
Bugün Serkan Aygın ile görüştüm, planlama fotolarını daha alamadım ama yukarıda paylaştığım ile hemen hemen aynı, sadece çizgi biraz daha kavisli ve şakakların dahada altına girilmiş şekilde. 4800 greft sakal destekli dedi.

Sormak istediğim üç soru var;

1. Planlamaya çok karışmadım ama yanların fuallere kadar sıklaştırılması bana gereksiz geldi, aksine oranın seyrek olmasını tercih ederim ama bilmiyorum müdahele etmelimiyim?

2. Sakal alımından sonra seyrekleşme çok olur mu, alındığı belli olur mu? Sakal destekli olacağını tahmin etmiyordum, biraz düşündürdü bu konu beni.

3. Operasyon Çarşamba günü, Salı günü berberde saçlarımı sıfıra vurarak gitmek istiyorum, bunu belirttiğimde yapabileceğimi söylediler. Planlama konusunda sorun yaşatır mı? Serkan hoca gördü ve fotoğrafladı.

javelin

• Sr. Member
  • Mızrak çuvala sığmaz
« Yanıtla #53 : 05 Aralık 2020, 00:09:37 »
yaşınızı en üste 25 yazmışsınız, sonra yaşım 27 demişsiniz?  edit şimdi gördüm aradan 2 yıl geçmiş pardon hocam :D :D

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #54 : 05 Aralık 2020, 02:14:18 »
yaşınızı en üste 25 yazmışsınız, sonra yaşım 27 demişsiniz?  edit şimdi gördüm aradan 2 yıl geçmiş pardon hocam :D :D
25 gün sonra 28. Burayı günlük olarak kullanıyorum. :D

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 06 Aralık 2020, 00:55:40 »
2 yılı bir başlıkta yaşadım kardeş..
9 aydır araştırıyorum. Çok mu diye düşünüyordum.
Seninle dökülmemiz aynı. Yalnız benim 30'da başladı 33'te 5000 greftlik açık oluştu. Sanırım tek farkı bu. Ekimini merak ediyorum. Bu arada, DHI mi yoksa fue mi?

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #56 : 06 Aralık 2020, 01:06:47 »
2 yılı bir başlıkta yaşadım kardeş..
9 aydır araştırıyorum. Çok mu diye düşünüyordum.
Seninle dökülmemiz aynı. Yalnız benim 30'da başladı 33'te 5000 greftlik açık oluştu. Sanırım tek farkı bu. Ekimini merak ediyorum. Bu arada, DHI mi yoksa fue mi?
DHI+FUE yapılacak.

Facebook Twitter Instagram