Gönderen Konu: Ektirmelimiyim? Durumum Nasıl?  (Okunma sayısı 7244 defa)

Farques

• Ziyaretçi
Ynt: Ektirmelimiyim? Durumum Nasıl?
« Yanıtla #16 : 21 Mart 2020, 14:18:18 »
2018'de 4 seans PRP yaptırdım ancak pek işe yaradığını düşünmüyorum. Daha sonra tanıdığım bi' genel cerrah ile 4 seans (4 ay) somon dna tedavisi + mezoterapi yaptırdım.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 21 Mart 2020, 16:17:43 »
Donör bölge hakkında ne söyleyebilirsiniz peki?
Donor gayet iyi bence. Üstteki saçların hepsi dokulecekmis gibi bir planlama yapmanız gerekir 30 lü yaşlarda hepsi dökülecek zaten.

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 22 Mart 2020, 00:44:21 »
Finasterid kullanacaktin kullanmadigin her saniye isi daha zora sokuyosun ekim icin de

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 22 Mart 2020, 01:44:16 »
Donör bölge hakkında ne söyleyebilirsiniz peki?

Donör bölgen iyi durumda ama sanırım saçlar biraz ince telli
Global Moderator

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 22 Mart 2020, 11:56:11 »
Finasterid kullanacaktin kullanmadigin her saniye isi daha zora sokuyosun ekim icin de
Evet, farkındayım. Bunu doktorum ile görüşeceğim.

Donör bölgen iyi durumda ama sanırım saçlar biraz ince telli

Biraz öyle hocam, üstler minyatürleşti, yan ve donör bölgesi üste göre daha kalın telli, alınan saçların üstü kapatacağını düşünüyorum, belki hırpalamamak adına iki kere ekim şekilde planlama yapılabilir.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 22 Mart 2020, 13:46:54 »
Vertex, donör bölgesi tarafına doğru seyrekleşir mi sizce?

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 15 Kasım 2020, 22:22:13 »
DONÖR

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 15 Kasım 2020, 22:25:34 »
GENEL GÖRÜNÜM

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 15 Kasım 2020, 22:27:31 »
FLAŞLI

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : 15 Kasım 2020, 22:35:56 »
Konu kirliliği yaratmamak adına, açtığım eski konudan devam etmek istedim. Ay sonu ekim işlemim olacak, onu da ilgili bölüme başlık halinde açacağım.

Sormak istediğim bi soru yok açıkçası, tek merak ettiğim ön çizgi, aklımda istediğim bi çizgi var ama sizinde fikrinizi almak isterim, en sondaki fotoyu düzenleyerek paint ile çizebilirsiniz. Sağ ve sol şakak altlarına girilmeli mi vs..

Genel olarak durumu yorumlayabilirsiniz..
Yaşım 28.
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2020, 22:45:07 Gönderen: Farques »

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 15 Kasım 2020, 22:57:01 »
Beni yanlış anlamayın ama saçları varken ekim yaptırmak isteyen insanlar , finasterid kullanmazsa dokulmenin büyük hızla devam edeceği belli. Saçınız olsun istiyorsak bu ilacı kullanicaz başka çaremiz yok maalesef ki 2 senede çok saç kaybetmişsin. Eminim ki finasterid kullansaydin bu durumda olmayacaktı iyi bir ekimlede çok iyi saçlara sahip olurdun. Şu an yine olur bu saclar ama forumda gördüğüm genel sorunu yazmak istedim. Yan etki oranı %3 filan deneylerde ve kalıcı olmadığı söyleniyor ama maalesef insanlar çok fazla psikolojik sorun yaşıyor. Tekrar dediğim gibi ya ilerde parlak kafa olmak ya da %3 yan etki riskini göze alıp bu ilacı alicaz. Şu anda var olan saçlarınız giderse yine sıkıntı olabilir görüntü olarak ilerde haberiniz olsun.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 15 Kasım 2020, 23:06:14 »
Beni yanlış anlamayın ama saçları varken ekim yaptırmak isteyen insanlar , finasterid kullanmazsa dokulmenin büyük hızla devam edeceği belli. Saçınız olsun istiyorsak bu ilacı kullanicaz başka çaremiz yok maalesef ki 2 senede çok saç kaybetmişsin. Eminim ki finasterid kullansaydin bu durumda olmayacaktı iyi bir ekimlede çok iyi saçlara sahip olurdun. Şu an yine olur bu saclar ama forumda gördüğüm genel sorunu yazmak istedim. Yan etki oranı %3 filan deneylerde ve kalıcı olmadığı söyleniyor ama maalesef insanlar çok fazla psikolojik sorun yaşıyor. Tekrar dediğim gibi ya ilerde parlak kafa olmak ya da %3 yan etki riskini göze alıp bu ilacı alicaz. Şu anda var olan saçlarınız giderse yine sıkıntı olabilir görüntü olarak ilerde haberiniz olsun.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Finasterid konusunu ekimi yapacak olan doktor bey ile de konuştum, kendisi yakından tanıdığım bi genel cerrahın arkadaşı. Ekimden sonraki süreçte kısa süreli de olsa çıkışları desteklemek için belki kullanılabileceğini söyledi.

Kullanmamamın sebebi yan etkilerinden korktuğumdan değil, hiç bi ilaç sonsuza kadar kullanılamaz, özel durumlar hariç. Kullanmayı bıraktıktan sonra eski haline dönecek ise hiç kullanmamaktan yanayım. Mantığını yanlış düşünüyorsam paylaşın lütfen.
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2020, 23:13:05 Gönderen: Farques »

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #28 : 15 Kasım 2020, 23:30:32 »
Zaten bir karar verip kullanmayarak saçlarınızın büyük bölümünü kaybetmişsiniz. Yerinizde olsam bende ekim süreci boyunca kullanacaksam (destek olması için ekime) kullanırdım. Düşünceniz de yanlış değil bence. Donör bölge şuan için iyi görünüyor. Umarım ileri de donör bölgenizde dökülmeler olmazda ektirdiğiniz saçları kaybetmezsiniz. Yoksa mevcut görüntü de potansiyel var gibi görünüyor. Hayırlı olsun şimdiden ekiminiz...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 15 Kasım 2020, 23:37:48 »
Yorumunuz için teşekkür ederim. Finasterid konusunu ekimi yapacak olan doktor bey ile de konuştum, kendisi yakından tanıdığım bi genel cerrahın arkadaşı. Ekimden sonraki süreçte kısa süreli de olsa çıkışları desteklemek için belki kullanılabileceğini söyledi.

Kullanmamamın sebebi yan etkilerinden korktuğumdan değil, hiç bi ilaç sonsuza kadar kullanılamaz, özel durumlar hariç. Kullanmayı bıraktıktan sonra eski haline dönecek ise hiç kullanmamaktan yanayım. Mantığını yanlış düşünüyorsam paylaşın lütfen.
Ömür boyu kullanmak istemiyorsanız mantıklı karar zaten sonuçta ömür boyu kullanmak gereken bir ilaç ama yabancı forumlarda yıllardır kullanan insanlar var , Türkiye'de benim bildiğim Alişan kullaniyor 17 yıldır kendi dedi. Gayette sağlıklı bir çocuğu var şu anda.

Facebook Twitter Instagram