Gönderen Konu: Ektirmelimiyim? Durumum Nasıl?  (Okunma sayısı 7245 defa)

Farques

• Ziyaretçi
Ektirmelimiyim? Durumum Nasıl?
« : 14 Temmuz 2018, 12:13:19 »
Herkese merhaba, yaşım 25, İstanbul'dayım.

Yaklaşık üç senedir saçlarımdan şikayetçiyim, iki sene önce Gaziosmanpaşa'da bilindik bi hastane de dört seans (dört ay) PRP yaptırdım, etkisini pek gördüm söylenemez ancak belki de dökülmeyi yavaşlatmış olabilir. Aynı zamanda Minoxil kullandım. PRP yaptırdığım zamandan bi kaç ay sonra kullanmayı bıraktım. Saçlarımın kumral olması buna bağlımı bilmiyorum ama sadece güneş gördüğünde bu renge dönüyor.

Üç senelik süre içerisinde farklı yerlerde farklı zaman dilimlerinde kan değerlerime baktırdım, saç ile ilgili olan değerlere baktırdım, hiç bir sorun çıkmadı, aksine olması gerekenden daha iyi çıktı.

Ailede bi kaç kişi hariç dayım ve amcamlarımın hepsi kel denecek kadar seyrek saçlı. Saç dökülmem tamamen genetik anlayacağınız. Konuştuğum doktorların hepsi dökülmenin devam edeceğini ve beklemem gerektiğini söylüyor.

Araştırdığım kadarıyla kısmi saçlarını kaybetmiş kişilere ekim sonuçları çok iyi oluyor, malum kapatılacak alan az, greft sayısı çok. Yaşım genç olduğu için ileride dökülme devam ederse ikinci bir ekim yapılabilir, donör bölgesi bunu kaldırır mı?

Nasıl bir yol izlemeliyim, tavsiyeleriniz neler? Teşekkürler.
Şampuan olarak Bioxin Forte kullanıyorum, ne tavsiye edersiniz? Devam edeyim mi?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Ektirmelimiyim? Durumum Nasıl?
« Yanıtla #1 : 14 Temmuz 2018, 12:25:00 »
RESIMLERINIZI foruma ekleyın lınk paylaşmayın
Global Moderator

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 16 Temmuz 2018, 16:02:13 »
Düzelttim hocam, yorum yapabilirseniz sevinirim.

luckystrike

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Temmuz 2018, 20:36:36 »
Bence acikligin cok fazla degil kesin ektir arkadasim, iyi biyere ektirsen 1 seansta baya saclanir gibi o aciklik.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Temmuz 2018, 02:01:30 »
kafanı ekime uygun ama şuan için değil.
var olan saçlarınızda zayıflama ve dökülme devam edicek ekim öncesi güzel bir kalkan oluşturup var olan saçlarınızı koruyup güçlendirmek sizin için en mantıklısı olucak bunuda finasteridle yapabılırsınız çünkü ekim sonrası şok dkülme dediğimiz durum ıle kafanızdakı var olan zayıf saçlarıda kaybedebılır dökülmeyi hızlandırabılırsınız...

o yüzden size önerim tabı kullanırsanız bazı ınsnalarda yan etkı olabılıyor  araştırırsınız artık o durumu
7/8 ay finasterid kullanıp kafanızdaki saçları sağlıklı hale getırdıkten sonra bu arada donördeki saçlarda kuvvetlenır bu ekım başarısı için güzel bir durum

daha sonra var olan açıklıgınıza güzel bir ekim yaptırırsınız araştırıp.
Global Moderator

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 17 Temmuz 2018, 13:57:12 »
Teşekkür ederim yorumlarınız için.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Temmuz 2018, 14:07:27 »
Hair forte ve xpecia tablet ikilisi

Genel bi aksilik yoksa erkeklerde
%95  başarı sağlar

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Temmuz 2018, 15:25:46 »
Xpecia taplet Doğal yoldan Saçımızı döken Dht hormonunu baskıladığı söyleniyor Ama ne kadar baskıladığı yönünde bir veri ben bulamadım bu konuda ön görüsü olan varmı?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 17 Temmuz 2018, 16:31:23 »
Xpecia taplet Doğal yoldan Saçımızı döken Dht hormonunu baskıladığı söyleniyor Ama ne kadar baskıladığı yönünde bir veri ben bulamadım bu konuda ön görüsü olan varmı?

Çok ciddi bir baskısı yok %10 belki
Global Moderator

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 17 Temmuz 2018, 17:58:40 »
İki ay kadar kullanmıştım, ilaç kullanmayı pek sevmem, uzun süre kullanımda yararı olur mu bilmem ama şuan hiç birşey kullanmıyorum. Sadece şampuanım Bioxin forte. Onun dışında stresden uzak durmaya çalışıyorum. Şakak bölgelerim yaklaşık bir seneyi aşkın bu şekilde kaldı, geri çekilmiyor uzun süredir. Son bir sene içerisinde tepe bölgesi seyrelmeye başladı. Tipik genetik erkek dökülmesi. Agresif bi şekilde dökülmüyor, bunu şampuana bağlıyorum.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 20 Mart 2020, 16:20:01 »
İyi akşamlar, konu kirliliği yaratmamak için eskiden açtığım konuyu yukarı taşımak istedim. Forumu dışarıdan takip ediyorum, iki yıl öncesinin fotoğrafları ve güncel fotoğrafları kıyaslarsanız sevinirim.

Yaşım 27, iki yıl önceki fotoğraflar ile kıyasladığım da tepe ve vertex seyrelmiş gözüküyor, bu kış başında ektirme düşüncem var, siz neler tavsiye edersiniz?

Islak hali;

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 20 Mart 2020, 16:21:33 »
Kuru hali;

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 20 Mart 2020, 16:23:06 »
Donör bölgesi;

phantom

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 20 Mart 2020, 16:24:08 »
2 yılda moralini bozmak gibi olacak ama saçın nerdeyse yarısı gitmiş hocam .
ekim için iki aşamalı bir program uygulanabilir ,ilk ekimde ön kısma 2500-3000 greft arası ve sonrası ileriki bir süreçte dökülme durumunuza göre orta ve vertex alanına 3500-4000 greft arası ekim yapılabilir.

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 21 Mart 2020, 12:50:15 »
Donör bölge hakkında ne söyleyebilirsiniz peki?

Facebook Twitter Instagram