Gönderen Konu: Saç ektiricem lütfen değerli görüşlerinizi paylaşır mısınız ?  (Okunma sayısı 3233 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
tek ekimde tüm açıklığı kapatamazsın, o yüzden ilk ekimde 5bin grefte kadar ön bölgeden ortaya kadar, sonrada 2.ekimde kalan greftlerinle arka ve ilk ekimdeki bölgeyi sıklaştırma yapmalısın. saç çizginide çok aşağıda tutma.

Donörün çok iyi, açıklığında nw5a'da kalıcak gibi yani bu kafayı ekimle kapatırsın çok rahat, çünkü dökülmeyen saçlarında dökülme sinyali yok. O yüzden iyi araştırın ekimciyi seçmeden önce. Kolay gelsin.
thinkingme senin için doğru bir yorum yapmış bende katılıyorum fikirlerine değerlendir derim
Global Moderator

deffectuex1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
teşekkür ederim .. peki şahin bey ilhan serdaroğlu hasan akil hakan doğanayın ekibi bu ekimciler içinde kimleri tavsiye edersiniz hem donörümü koruma hem de ekim konusunda ?

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
teşekkür ederim .. peki şahin bey ilhan serdaroğlu hasan akil hakan doğanayın ekibi bu ekimciler içinde kimleri tavsiye edersiniz hem donörümü koruma hem de ekim konusunda ?
hepsinin iyi kötü ekimlerini gördüm(hakan doğanayın ekibini hakan doğanayın eski ekimleri yerine sayıyorum),burda biz sana doktor ismi vermemeliyiz. Varsa yabancı dilin diğer forumlarda benzer açıkla sahip hastaların sonuçlarına bak, hatta benzer kafa yapısını falan incele, türkiyede ulaşabildiğin kişiler varsa onlarla yüzyüze görüşmeyi talep et sonuçlara bak.

Not olarak zaten yandaki saçları üste doğru uzatıp tarayan birisin yani saç ekimine uygunsun çünkü amacın dökülmeyi gizlemek ki saç ekimininde amacı budur, anadan doğma saçların hiçbir zaman olmucak ama uzadığında kel bölge kalmıyacak. Ben senin mutlu olacağını düşünüyorum ekimden.

deffectuex1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
yabancı forumları bilmiyorum ama bu site gibi gerçekten fayda sağlayabileceğim..

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
açıklığınız çok ama şanslısınız donör bölgenizdeki saçlar çok yogun kalın telli ve sık  2 operasyon ile mantıklı bir ekim merkezini seçerek sorunu halledersiniz diye düşüyorum bende

deffectuex1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
bilmiyorum fotoğrafta mı öyle görünüyor ama aslında o kadar kalın değil donörüm ..:(

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
şahsen bana öyle geldi bence donör bölgeniz gayet iyi bu sizin için büyük şans Hintell hocamada bir danışın isterseniz onun başkalarına yaptığı yorumlarından değerlendirdim ve bana öyle geldi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
evet iyi sayılıcak bir donör bölgen var  ama tepedeki dökülmende aşşagıya ınmeye devam edıyor alan açılıcak gibi zamanla o yüzden donör doğru bır sekılde kullanılmalı
Global Moderator

deffectuex1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Gerçekten yorumlarınıza teşekkür ederim bu işte zor olan doktora karar kılmakmış bunu anladım her doktorun iyi ve kötü ekimleri çıkıyor ektirenlere helal olsun diyorum yani ben bayağı zorlanıyorum karar vermekte :)

deffectuex1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bir de ben saç ektirmeden önce kan değerlerime baktırmak istiyorum hastanede saç ekiminde etkisi olan . Nelere baktırmalıyım ona göre belki birşey eksikliğinden falan oluyordur ? Testesteron falan bayağı etkili diye biliyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Gerçekten yorumlarınıza teşekkür ederim bu işte zor olan doktora karar kılmakmış bunu anladım her doktorun iyi ve kötü ekimleri çıkıyor ektirenlere helal olsun diyorum yani ben bayağı zorlanıyorum karar vermekte :)

Rica ederim :) Maddi sıkıntın yoksa iş kolay ama varsa iyi araştırmak gerek:) tabi herşeyin hayırlısı

İlk başlarda kafan karışır normal ama zamanla vakit geçirdikçe herşeyi anlamaya görmeye başlarsın zamana bırak:)

Aile doktoruna git saçım dökülüyor kan testi yaptırıcam de o sana test yapar eksik olan vitamınler varsa yazar hemde ücretsiz zaten ben öyle yapmıştım.
Global Moderator

deffectuex1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2018, 02:57:50 Gönderen: deffectuex1 »

deffectuex1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Güncel..

deffectuex1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Tekrar teşekkür ederim :) Bu arada ben bedelli askerlik yapacaktım bedelli de çıkıyor gibi bedelli dönüşü işyerine kel dönmemek adına doktor konusunda bu sefer ciddi anlamda tavsiyelere ihtiyacım olacak 25 gün askerlik yapıp dönüşte hemen ektirmem gerekliyor . Ona göre izin aldım işyerinden . Süreci hızlandırmak zorunda kaldım :) Lütfen ekimci konusunda tavsiye ... :(

Facebook Twitter Instagram