Gönderen Konu: Saç ektiricem lütfen değerli görüşlerinizi paylaşır mısınız ?  (Okunma sayısı 3231 defa)

deffectuex1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba değerli forum üyeleri :)
Ben saç ektirmeyi düşünüyorum ama hiçbir doktorda karar kılamadım . En son Estemylife a whatsapp üzerinden fotoğraflarımı gönderdiğimde açıklığımın bayağı çok olup ekimin gerçekten gerekli olduğu söylendi. Kanal açımını Hasan Akil bey yapacak şekilde 1 tane de prp bizden olacak şekilde 8500 Tl ye yapıyoruz ama şu an Ekim tarihine rezervayon yaptırırsan Temmuz kampanyasından yararlanıp 5500 Tl ye yapılabilir denildi bu konuda da bayağı yeni olduğum için neye inanıp neye inanmayacağım konsuunda bir fikkrim olmuyor açıkçası. Ben doktora bağlı kalmadan sizden gelecek önerileri de dikkate alarak bu açıklığa doktor tavsiyesi isteyeceğim. Toppik kullandığım için yanları uzatıyorum ve spray falan derken saçlarımı çok yıprattım En erken sürede ekim yaptırıp kurtulmak istiyorum artık. Ve donörümün iyi veya kötü olduuğunu da bilmiyorum. Her tavsiyeniz için gerçekten çok teşekkür ederim şimdiden.

deffectuex1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kalan 2 fotoğrafım da bunlar..

deffectuex1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arada bütçemi yazmayı unutmuşum şu an ön bölge ekimim için(vertex hariiç) 10.000 tl ayırabileceğim bir bütçem var en fazla .
« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2018, 20:27:57 Gönderen: deffectuex1 »

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Dönor Kapasiten bence iyi , Ön Çizgi mevcut çizgiden başlar o şekild ekim yaptırırsan büyük ihtimal komple kapanabilir.

Ancak : Planlamaya dikkat etmelisin , malesef çoklu alımlarda çok fire oluyor ilk etapta 4000 greft civarı bir ekim yaptırırsan ön ve orta bölümü kapatır bir yıl sonunda vertexe ekim yaparsın yada yeterlide gelebilir.Senin bekletine bağlı.

Tavsiye edebileceğim tek şey işinin ehli kişilerle çalışman forumda bir çok ekim var onları incelemeni öneririm. Hakan doğanayın ekibi var bütçene uygun gibi duruyor onlarıda tercih edebilirsin. tabi farklı kişilerden online konsültasyonlar al.

deffectuex1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
çok teşekkür ederim hakan doğanayı inceleyeyim bir bütçeye göre hangi doktor en iyi gerçekten çok zor seçiyormuş insan bunu farkettim 1 tane kötü ekim yanıltmaya yetiyor insanıbaşka öneriler varsa saçla ilgili, doktorla ilgili söyleyen olursa çok teşekkür edrim şimdiden.
« Son Düzenleme: 13 Temmuz 2018, 22:04:16 Gönderen: deffectuex1 »

m4carbine

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
benimde açıklığım seninkiyle aynı yaşım 25 bende şuan hasan akıl ı araştırıyorum takipteyim

deffectuex1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
evet ben de onunla araştırmaya başladım ama saçım sarı olduğundan en iyi hangi doktorda kapanır onu düşünüp duruyorum renk çok korkutucu...

deffectuex1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaşlar düşünceleriniz tavsiyelerinizi bekliyorum :)

deffectuex1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Yok mu hiç yorumu olan her fikir bir yardım lütfen tavsiye verin belki daha önce ektirme durumum var ona göre karar verebilirim .. hintell ayrıca senin fikrini de bekliyorum 😊 şu an aklımda olanlar Hasan akil Şahin Çelik ve Hakan Doğanay’ın ekibi bunlardan hangisine yönelmem gerekir veya farklı ekimlere de yönelmelimiyim ?

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Basliginda lutfen kelimesi kullanan herkese severek yardimci olmaya calisiyorum 😊

Oncelikle lutfen acele etmeyin. Bu is oyle kampanyalara kalacak bir is degil. Ekim isi donorlerimizin limitli olmasi nedeniyle hassasiyeti cok yuksek cok ciddi bir operasyon. Kampanyali yerlerden kesinlikle ama kesinlikle uzak durun ve asla acele etmeyin. Forumlari takip ederek ve mumkunse ekimle ilgili siteleri okuyarak bilgilenmeye calisin.

Bu baglamda, durumunuz icin onerim su sekilde; Eger agresif dokulme evreniz gectiyse 5000 civari koke ihtiyaciniz var. Bir sene arayla iki ekim yaptirmanizda cok buyuk faydalar var. Once 1. ve 2. bolgeye 3000 civari, sonra da 3. bolgeye (vertex) 2000 civari olmak uzere iki ekim tavsiye ediyorum.

Yasiniz kac?

deffectuex1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
çok teşekkür ederim yaşım şu an 26 agresif dökülmem yok ama saçımı kapatıcam diye spray falan kullandıgım için saçlarım çok çok güçsüzleşmeye başladı.. Ve ekimci seçme konusunda gerçekten çok kararsızım donörümün eski haline gelmemesinden çok korkuyorum

deffectuex1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Başka tavsiyeler yok mu doktor ve verim konusunda :) ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
doktor tavsiyeleri biraz büççene göre degişiyor en iyi kararıda kendin verirsin zamanla araştırarak
sadace tavsiyem acele etmeden sindire sindire karar vermen yönünde.
Global Moderator

deffectuex1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Evet hintell bütçem 10.000 e kadar çıkar en fazla. Ama izin konusunda pek fazla bi imkanım yok ondan biraz acelem onun için her tavsiye edilen doktoru araştırıyorum hızlıca mesela bugün İlhan Serdaroğlu önerisi geldi on bakıcam şimdi..

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
tek ekimde tüm açıklığı kapatamazsın, o yüzden ilk ekimde 5bin grefte kadar ön bölgeden ortaya kadar, sonrada 2.ekimde kalan greftlerinle arka ve ilk ekimdeki bölgeyi sıklaştırma yapmalısın. saç çizginide çok aşağıda tutma.

Donörün çok iyi, açıklığında nw5a'da kalıcak gibi yani bu kafayı ekimle kapatırsın çok rahat, çünkü dökülmeyen saçlarında dökülme sinyali yok. O yüzden iyi araştırın ekimciyi seçmeden önce. Kolay gelsin.

Facebook Twitter Instagram