Gönderen Konu: Jale Şenyurt | 6 Temmuz 2018 | 4200 Sac + 1000 Sakal | 32 yas | NW 4/5  (Okunma sayısı 11363 defa)

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar selam, is dolayisiyla biraz gecikti 5. ay resimleri. Suanda 153. gundeyim. Gelisim devam ediyor, ufaktan sonuc ortaya cikmaya basladi gibi. Vertexte cikislar basladi. 7. ve 8. aylarda daha iyi bi sonuc bekliyorum.

3 gun önce cektigim resimleri ekliyorum. Bazi resimleri normal isikta cektim, bazilarini yakin isikta, bi resmi tam tepeden isik ile cektim net belli olmasi icin.

150. gun - 5. ay

1. ve 2. resimde isik tepede normal. 3. ve 4. resimde isik 20cm gibi bi mesafede oldukca yakin yani.

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
150. gun - 5. ay

Saclar islak iken, direk isik altinda. Yine isik cok yakin halde

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
150. gun - 5. ay

Bonus - Saclari yapip denedim :)

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Netice olarak, toparlamaya basladi ve suan saclarimi yapabiliyorum. Saclarimi dogru duzgun kestirmedim henuz, burda dogru duzgun berber olmamasi da isin cabasi tabi..  Isik altinda bakinca insanin morali bozuluyo, lakin disariya ciktigimda veyahut gunluk hayatta ekim oldugunu anlamiyo insanlar. Pozitif tepkiler aliyorum surekli, gidisattan memnunum simdilik. Saclara yillar sonra sekil verebilmek bile guzel bi duygu :) Yine de sabretmeye devam, daha önce de yazdigim gibi 7. ve 8. ayda daha iyi bi sonuc bekliyorum.

An itibariyle, xpecia ve finasterid (2x 1mg gunde) devam ediyorum. 1 ay sonra ikiside bitecek priorin vitamine gececegim. Sampuan olarak revita kullaniyorum. 

Buarada ön taraftaki saclar iyice kivircik olmaya basladi. Bu saclar zamanla duzeliyomu yoksa böyle kivircik olarak kaliyolarmi?

equinox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Alıntı
Buarada ön taraftaki saclar iyice kivircik olmaya basladi. Bu saclar zamanla duzeliyomu yoksa böyle kivircik olarak kaliyolarmi?

Düzeliyor. O bölgedeki orijinal saçlarınız gibi olacak ekilen saçlar.

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Tesekkurler yorumlar icin :)

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
188. gun

Telefon degisti resimler biraz daha detayli cikiyo. Ustten bakinca seyreklik halen var, tamamen kapanacagini sanmiyorum. Netekim cevreden cok olumlu sonuclar aliyorum, saclari yapabiliyorum vs. Hani genel anlamda mutluyum ama sonuc cok daha iyi olabilirdi tabi.

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Birde öndeki saclar halen sekil almiyo dogru durust wax sprey falan kullanmadigim surece.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Daha saçların gelişicek erken daha fotograflardan güzel bir sonuç normal hayatta daha güzel duruyordur canlı bakıldığında ben beğendim gidişatı

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Tesekkurler hocam yorumunuz icin, beklemedeyiz bakalim devam :)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Önümüzdeki 3 ay, saçlar kalınlaşıp formunu aldıkça sizi memnun edecek bir görüntü oluşacaktır. Hayırlı olsun.
The World is Yours

sasa4

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
güzel görünüyor hocam,
hayırlısı olsun

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Tesekkurler yorumlar icin, umarim saclar kalinlasir ve iyice toparlar :) bekliyorum halen sabirla, yinede memnunum simdilik :)

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Önümüzdeki 3 ay, saçlar kalınlaşıp formunu aldıkça sizi memnun edecek bir görüntü oluşacaktır. Hayırlı olsun.

Arkadaşın dediği gibi saçlar gerçekten 1 yılın sonunda fark ediyor. Kalınlaşmaya başlayıp normal saç formuna tam gelince fark çok belli olur.

Facebook Twitter Instagram