Gönderen Konu: Jale Şenyurt | 6 Temmuz 2018 | 4200 Sac + 1000 Sakal | 32 yas | NW 4/5  (Okunma sayısı 11362 defa)

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hayirli olsun arkadasim. bol sacli aylar insanlah!
Sağolasin:) şok hayırlı olsun kısa sürede geçer umarım :)

Tesekkurler, sabirla bekleyip görecegiz artik :)

Ekimin hayırlı olsun.Kendimden tecrübem olduğu için söylüyorum ilerde vertex  seni tatmin etmeyebilir.
Tesekkurler, kismet dostum bakalim. Isin asli vertex tamamiyle gür bi sekilde kapansin beklentim yok. Netekim hic kapanmazsa revizyona gidilir diye dusunuyorum. Resimleri cekip detayli baktigimda o kisimdaki saclarin cogunun coklu kökler oldugunu gördum, beklentim kapanmasi yönunde. Gürlük olayini kestiremiyorum tabi simdiden. Insallah benim beklentimin uzerinde bi sonuc olur :)

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlar senin ince güçlendirmek gerek sanki
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Evet hocam ince telli saclarim biraz, o yuzden xpecia ve finasterid basladim kullanmaya. 3-4 aya artik bakalim farkedicekmi.

Erseno

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum selam bir ay oldu durumlar nasıl :)

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam merhabalar, yogun bi dönemde oldugumdan pek guncelleyemedim. 1-2 gune aticam bi kac resim bende :)

Valla surec iyi gidiyo 2-3 tane sivilce cikti benim ekim bölgesinde. Kremle gecti onlar, onun disinda herhangi bi sorun yok. Yaglanma azaldi, ben halen devam ediyorum hemen hergun yikamaya. Pros-car 5/1 ve xpecia kullaniyorum 2 haftadir falan, sanki biraz fark var gibi saclarimda. Bunun disinda sok dökulme zirvede son 5-6 gundur. Sabir bakalim böyle devam :)

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam sakal destekli ekimi ben de düşünüyorum da iz kalır diyorlar sinek kaydı traş olduğun bigün sakal alınan bölgenin resmini çeker misin rica etsem ciddi bi iz kalmış mı acaba

airport

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlısı olsun. Sakallar nereye ekildi daha çok? Hakan hocanın bir ekimini görmüştüm sakalda iz kalmamıştı. ilaç kullanıyor musun?

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam sakal destekli ekimi ben de düşünüyorum da iz kalır diyorlar sinek kaydı traş olduğun bigün sakal alınan bölgenin resmini çeker misin rica etsem ciddi bi iz kalmış mı acaba

Tamam dostum cekip atarim. Bende hic iz yok, belli olan bisey yok, sakallar uzadiginda da jiletle aldigimda da :)

Hayırlısı olsun. Sakallar nereye ekildi daha çok? Hakan hocanın bir ekimini görmüştüm sakalda iz kalmamıştı. ilaç kullanıyor musun?

Sakallar vertexe ekildi, ilac gunde 2 defa pros-car 5/1 + xpecia kullaniyorum

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
36. gün

Gidisat ayni sekilde devam, sok dökulme yavasladi baya sanki. Gecen haftaki gibi asiri bi sekilde dökulmuyo artik ekilenler. Ilaclar etkiledi gibi baya, kendi sacim hic dökulmuyo. Donörde iyi durumda sanki, yorumlarinizi esirgemeyin arkadaslar :)

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Her şey normal seyrinde ilerliyor ama bence kullanıyormusunuz bilmiyorum ama proscar kullanımı ekimin gidişatı ve kendi saçlarınızı koruma açısından çok iyi olurdu.

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Her şey normal seyrinde ilerliyor ama bence kullanıyormusunuz bilmiyorum ama proscar kullanımı ekimin gidişatı ve kendi saçlarınızı koruma açısından çok iyi olurdu.

hocam konuda 3 defa yazdim kullaniyorum diye :)

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam konuda 3 defa yazdim kullaniyorum diye :)

Pardon gözümden kaçmış  :) kullanıyor olmanız çok isabetli bir karar olmuş ekim sonrası riskleri azaltmak için elzem bana göre  özellikle dökülme tipinizi gözönünde bulundurursak.

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Evet, valla henuz cok bi farkini görmedim ama daha 1 ay bile olmadi proscar'a baslayali. Enazindan 6 ay boyunca proscar + xpecia devam edecegim bakalim insallah guzel olur sonuc. Bekleme surecine girdik artik 1-2 ay böyle sakin devam edecek beklicez mahkum :))

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
55. gundeyim, bugun itibariyle sok dökulme sona erdi gibi. Yikama yaparken tek tuk bile dökulmuyo artik. 60. gunde resim paylasimi yapicam :)

Facebook Twitter Instagram