Gönderen Konu: Jale Şenyurt | 6 Temmuz 2018 | 4200 Sac + 1000 Sakal | 32 yas | NW 4/5  (Okunma sayısı 11361 defa)

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
10. gun itibariyle bepanthol kullanmayi biraktim. Yaglanmadan dolayi simdilik gunluk yikamaya (cok yaglanirsa 2 kez) devam ediyorum. Uyku icin halen dikkatli bi sekilde devam ediyorum, sanirim 20. gune kadar böyle özel yastik vesaire devam edecegim. Uyusukluk baya bi gecti tepe disinda, sakalda hicbisey kalmadi, yarin sakali usturayla aldiracagim hatta.

Buarada Jale hoca gunde 2 kez xpecia almami tavsiye etti. Kullanmayi dusunursem 1/4 pro-pecia, yalniz tercihin bana kaldigini söyledi. Sahsen kararsizim pro-pecia kullanmak konusunda. Nette arastirinca birsuru kalici da olabilen yan etkisi oldugunu okuyorum (ereksiyon vs. disinda), baya bi kararsizim bu konuda. Sanirim sadece xpecia kullanacagim 5-6 aylik boyunca, daha sonra priorin ile devam edecegim, yasadigim ulkede xpecia temin edemeyecegim icin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
1 sene kadar kullansan iyi olur tabi karsr senin bende bugun aldım yeni kutu:)  yalnız 1/4 olan pros/car buda prope/cia 1 mg
Global Moderator

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Tesekkur ederim Hintell tavsiye icin. Valla kararsizim halen, netekim yurtdisinda bu ilaci recetesiz temin etmeme imkan yok, dolayisiyla biraz da oyuzden kararsizim. Konusma zorlugu, hafiza zayifligi gibi seylere de yol aciyo yaziyo bazi yerlerde oyuzden kararsiz kaldim biraz. Deneyecegim sanirsam enazindan 3 veyahut 6 ay.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Tesekkur ederim Hintell tavsiye icin. Valla kararsizim halen, netekim yurtdisinda bu ilaci recetesiz temin etmeme imkan yok, dolayisiyla biraz da oyuzden kararsizim. Konusma zorlugu, hafiza zayifligi gibi seylere de yol aciyo yaziyo bazi yerlerde oyuzden kararsiz kaldim biraz. Deneyecegim sanirsam enazindan 3 veyahut 6 ay.

Rica ederim Ben öyle bişey yaşamadım kullanan arkadaşlarımda yaşamadı ama yanetki gördüğünü söyleyende var artık karar senin kullanıcaksanda Tr den 4 kutu pros/car alırsın 2 sene gider.

Bi tavsiye daha korkarak kullanıcaksan hiç bulaşma rahatsan kullan.
Global Moderator

Erseno

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
11. gun bugun, durum iyi, kritik sureci kazasiz belasiz atlattik cok sukur :) Kasinti var biraz, birde kabuklar gittikten sonra yaglanma basladi, yikamayi gunde 2ye cikardim. Yaglanma duzelince normal yikama surecine gececegim. Benim 9. gun sonunda neredeyse dökuldu kabuklarin hemen hepsi. 10. gun resimlerini koyuyorum ekte :)
Tesekkurler dostum :)

10. gun resimleri
baktım şimdi fotoğraflara maşallahı var inşallah her şey yolunda gider güzel güzel atlatırız..

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
baktım şimdi fotoğraflara maşallahı var inşallah her şey yolunda gider güzel güzel atlatırız..

Eyvallah :) aynen guzel olcak insallah.

Rica ederim Ben öyle bişey yaşamadım kullanan arkadaşlarımda yaşamadı ama yanetki gördüğünü söyleyende var artık karar senin kullanıcaksanda Tr den 4 kutu pros/car alırsın 2 sene gider.

Bi tavsiye daha korkarak kullanıcaksan hiç bulaşma rahatsan kullan.

Valla korkmuyorum isin asli hani psikolojik olarak rahatim ama, yan etki görmekte istemiyorum ne yalan söyleyeyim :) Alip deneyecegim artik proscar ile enazindan bi sure. Yan etki görmezsem baya bi kullanirim diye dusunuyorum bakalim. Tesekkurler tekrar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
inşallah düşün taşın araştır kararını ver ılaç konusunda umarım kullanırsanda bır problem yaşamassın
Global Moderator

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
16. gunden merhaba :)
Surec iyi gidiyor simdilik diye dusunuyorum. Onumuzdeki hafta yurtdisina dönus yapacagim icin dun Jale hocanin yanina gittim kontrol ve PRP icin. Bu 2 haftada saclara cok iyi baktigimi ve surecin iyi gittigini söyledi kendisi. Ekim alanina tam girmedik ama orta kisimda ekim yapilmayan noktaya ve ekim alaninin bittigi noktalara PRP yapildi (sanirsam yön olarak ekim alanina dogru enjekte edildi). Sivilce icin nadixine ilac tavsiye etti Jale hoca gitmeden önce tedarikli yanimda götureyim diye.

Aklima gelen diger seyleri madde madde yazayim:
  • Yarindan itibaren xpecia ve pros-car 1/4 kullanmaya basliyorum ve 6 ay boyunca asiri bi yan etki görmezsem ikisini de kullanmaya devam edecegim.
  • Alnimda saclarin bittigi noktada ufak isilik gibi sivilcelenme var, ama ciddi bisey degil.
  • Sok dökulme baslamadi henuz.
  • Tepe noktada halen biraz uyusukluk var.
  • Donör toparladi gibi, biraz kasintilar oluyo o kisimda ama görunus olarak fena degil gibi, yorumlarinizi alabilirim bu konuda.
  • Sakalda alim yapilan kisimda hicbisey kalmadi, 2 gun önce ustura ile sakallari aldirdim.

16. gun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Evet gayet temiz stabıl herşey maşallah ilaçlarda güzel dostum insallah sonuc güzel olucak
Global Moderator

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Cok tesekkurler hintell, insallah sabirla bekliyorum bakalim :))

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
1 sene kadar kullansan iyi olur tabi karsr senin bende bugun aldım yeni kutu:)  yalnız 1/4 olan pros/car buda prope/cia 1 mg
Hintell, kullanmadan önce ve sonrasında hangi tahlillerini yaptirmak lazım ?

Erseno

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok güzel görünüyor.. bir kaç güne şok başlar benim ufaktan başladı. Isilik içim ben de mi ilaca başlasam acaba

Korax

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam fucidin ve nadixia aldim ben. Fucidin sanirsam antibiyotikli krem, geceden fucidin surdum nadixia yerine sabah kalktigimda kasinti falan kalmadi isilik bölgede ve baya azaltti. Sicaga cikinca aziyo, yinede hergun yikamaya devam ediyorum ben bi sure daha temiz tutmak icin.

Buarada sok dokulmeler bugun basladi az bi miktarda :)

Erseno

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sağolasin:) şok hayırlı olsun kısa sürede geçer umarım :)

Boss2609

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin hayırlı olsun.Kendimden tecrübem olduğu için söylüyorum ilerde vertex  seni tatmin etmeyebilir.

Facebook Twitter Instagram