Gönderen Konu: ekebilecek en iyi ekimci?  (Okunma sayısı 2503 defa)

karamaske

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekebilecek en iyi ekimci?
« : 11 Temmuz 2018, 00:55:41 »
merhaba arkadaşlar yaşım 26 son 4-5 yıldır saçım hızlı bir şekilde dökülüyor. bugün hisar hastanesine gidip görüştüm. acısız falan yapıyorlar ama şakak bölgesini boş bırakıyorlar. ön tarafı sık yapabilecek ve yanları doldurabilecek güzel ekim yapan tavsiye ettiğiniz ekim yeri var mı acaba?

drejan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ekebilecek en iyi ekimci?
« Yanıtla #1 : 11 Temmuz 2018, 01:00:00 »
Dokulmeyi ilac ve dermaroller kullanarak durdurabilirsin ekim icin erken gibi

karamaske

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 11 Temmuz 2018, 01:00:33 »
eski halini attım çok aşırı döküldü. eski haline bakıp birde karşılaştırın hocam
  • Ekim Tarihi: 06.09.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Finasterid, Xpecia, mossi vitamin, mossi şampuan, mossi serum, prozinc plus

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Temmuz 2018, 03:11:53 »
Ben 21 yaşındayım balta girmemiş orman gibi olan saclarım döküldü bence dökülmeni durdurmadan bir ekim işine girme kalanlarda dökülecek gibi
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 11 Temmuz 2018, 10:40:32 »
Ekimden önce var olan saçlarını güçlendirmek için ilaç tedavilerini araştırman senin için daha. Doğru olucaktır.
Global Moderator

karamaske

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 11 Temmuz 2018, 10:42:04 »
Ekimde prp'de yapılacak zaten. Dün baktılar kamera ile saç köklerini çok kırılgan çok zayıf saçlar var.
  • Ekim Tarihi: 06.09.2021
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Finasterid, Xpecia, mossi vitamin, mossi şampuan, mossi serum, prozinc plus

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 11 Temmuz 2018, 13:40:04 »
Ekimde prp'de yapılacak zaten. Dün baktılar kamera ile saç köklerini çok kırılgan çok zayıf saçlar var.
dostum inan prp cok faydasız. Bende bu tür öncesi sonrası fotolara kanarak yaptırdım inan şimdi pişmanım. 3 defa yapmama rağmen cok cok az faydası oldu. Boşuna paranı prp harcama
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 11 Temmuz 2018, 14:28:29 »
Haberin linkini kopyalayamadim maalesef. Ashton Kutcher, Bradley Cooper vs.
Arkadaşlar bu adamlar ünlü aktörler amerika da bir sürü daha aktör var saçlarını koruyabilmek için anti androjen kullanan. Demem o ki PRP nin bilinen bilimsel faidesi saçlar için yok. Hakkında yapılmış doğru dürüst araştırma yok. Bu aktörler kendileri için çok önemli sacları için neden P.R.P dururken finasteride vb. ilaçlar kullandılar acaba? Yani durup düşünmek gerekiyor bazı şeyleri.
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2018, 19:19:02 Gönderen: robie_fowliver »

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 11 Temmuz 2018, 14:55:04 »
Saçlarını eski haline döndürmen imkansız, bunu bilerek ekime girersen, sonuçtan tatmin olma boyutun artar.

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 11 Temmuz 2018, 19:47:24 »
kardeşim senin canavar gibi sacın var  ne ekimi onler geriledi ise oralara ektir ama digerleri dökülmemiş sadece minimalize olmuş

bence önlere 1000 tane bile fazla oda greft hesabı yaparsa cok bise tutmaz bilmem koray hoca ekermi  ekerse direk git ona yada  onde dhi güzel oluyo  hakan dogan

en iyler bunlar ama lorenzo var dış ülkede  benim bilidigim bunlar en iyisi demişsin senin icin bunlar iyi ama bence sen  sac icin lazer şapka var

FDA  onaylı bi marka var adını yazmıyorum emrah cinik diye bi doktor dedi o cıkarıyomus eger sprey ayda agzıdan alınan ilac düsünmessen
  paran varsa onu al 2000 dolar a yakın para galiba :) doktorun dedigine gore  ama ektirme bence kurtulur bu sac  o kadar sacı olsa dert etmes millet burda zaten  halsızmıyım

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 11 Temmuz 2018, 19:51:37 »
Saçlarını eski haline döndürmen imkansız, bunu bilerek ekime girersen, sonuçtan tatmin olma boyutun artar.
  sakaklar da cıkmaz ama emin ol olanı korur ve kalınlasıp kapanır lazer sapka minoxsil proscar   bide dermapen cıkmıs instagramda reklamı geldi

ucunda kücücük igneleri var kafayı kızartıyo  yenileniyo deri ve sac sonucları var belki reklam ama acayip cıkmıs bi arastır istersen sac dermapen diye 

ama sakaklara ektir bence simdiden 1000 tane digerlerini tedavi et  ve 1000 tane cok para cıkmaz heralde bastır parayı  koraya hakana git eger  ekerlerse  cünkü para tutmuyo onlar iicn cok

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 11 Temmuz 2018, 19:53:36 »
ve kesinlikle tedavide  cinsellik ara ver ben ne zaman  cima yapsam sabah yastıkda saclarım oluyo bi dünya  6 ay ara ver canlansın  :) tedavi sürecinde  o baya gider 6 ay güclendimi

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 12 Temmuz 2018, 05:49:15 »
ve kesinlikle tedavide  cinsellik ara ver ben ne zaman  cima yapsam sabah yastıkda saclarım oluyo bi dünya  6 ay ara ver canlansın  :) tedavi sürecinde  o baya gider 6 ay güclendimi

6 ay duz duvara mi tirmansin arkadas?

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #13 : 12 Temmuz 2018, 10:53:16 »
6 ay duz duvara mi tirmansin arkadas?

;D

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 12 Temmuz 2018, 23:31:51 »

O iş ile saçın alakası Yok.. bence pozisyon değiştir. Yastıkta sac falan kalmaz:)

Facebook Twitter Instagram