Gönderen Konu: Arenamed Saç ekim Sürecim (4600 Greft - Kanal açımı Serkan Aydın)  (Okunma sayısı 4157 defa)

Sentabak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese Selam olsun

Arenamed saç ekim merkezine saç ekimi gerçekleştirdim sonucu ve süreci hem beraber değerlendirelim hemşerim yardımlarınızı almak için bu konuyu açtım saç ektiren herkese şimdiden hayırlı olsun ekim yaptıracak kişilere de insallah yardımımız olsun

Kanal açılımım Serkan bey tarafından oldu geldi görüştük tek isteğimin kanalı kendisinin açması idi o da kabul etti sıcak karşıladı ücret olarak ta bizzat kendisi ile konuştum ve benim için makül bir fiyat üzerinden ekim gerçekleştiridi

Şimdi ilk gün ve sonrasındaki sürecimi paylaşıyorum

Sabah 8 de hastaneye gittim ve burada bekliyorum benden erkenden ekime girenleri bekleyenler uyuyor yanınızda birisi olacaksa kesinlikle zaman geçirecek bi şey bulunsun yanında süreç benim için 8 saat sürdü hastane fotoğrafları atıyorum öncelikle güzel bir hastahane wc vs temiz kapıda karşılama güzel yeni modern bi yer hoşuma gitmişti karışıklık olmuyor özellikle yemek molası verince ekim yaptıranlarla aynı yerde yemek yemiyorsunuz güzeldi

Ekim öncesi fotoğraflarımı da atıyorum

Sentabak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim öncesi

Sentabak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim sonrası

Sentabak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evde yıkama ve sonrası

Sentabak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
10 gün donör ve ekim Bölgesi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun temiz bir ekim olmuş var olan saçlarınla ekılenleri hesaplarsak sık bir sonuç olucak bence
Global Moderator

selimcandan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim alanın çok sık ve donör sahan çok temiz çok güzel bir ekim gerçekleşmiş

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
tam istediğim ön cizği zencilerin oluyor ya kaıtıyorlar bırde kafayı bırde vucut allah bıze de nasip etsin.

Ekimi bekleyen kumrular gibi

• Sr. Member
10 gün donör ve ekim Bölgesi
Bu konunun neden devami yok
  • Ekim Tarihi: 23.10.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medpoint Global
  • Greft Miktarı 6200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Biotin 5000 ,trichoplus ,prozinc plus şampuan,prozincplus losyon
Medpoint Global 6200 greft ekim sürecim
Saç ekim sonuçları
Saç ekimi forum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=24417.msg463796#msg463796

Facebook Twitter Instagram