Gönderen Konu: Saç ekimi olmaz dendi  (Okunma sayısı 4299 defa)

simsaraga

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi olmaz dendi
« : 09 Temmuz 2018, 13:12:31 »
1 hafta kadar önce saç ekimi için bi yer ile komuştum size saç ekimi olmaz dendi. Göğüsten alamayız mı dediğimde ondan çok verim alınmıyor hemen dökülüyor dendi. Protez saç olur sana dedi. Şimdi benim ne yapmam lazım bu halimi kabullenip devam mı etmeliyim yoksa bir şeyler yapılabilir mi?

simsaraga

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi olmaz dendi
« Yanıtla #1 : 09 Temmuz 2018, 13:14:15 »
.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Temmuz 2018, 13:15:10 »
hangı merkez bılmıyorum ama helal olsun sıze ticari amaç ile bakmayıp sızın ıcın dogru olanı söylemısler bencede olmaz
Global Moderator

simsaraga

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 09 Temmuz 2018, 13:19:16 »
hangı merkez bılmıyorum ama helal olsun sıze ticari amaç ile bakmayıp sızın ıcın dogru olanı söylemısler bencede olmaz
Trabzon da bi yer ama adını bilmiyorum şans eseri plajda tanıştım yarın gel konuşalım dedi. Gittiğimde de protez saç dışında olmaz göğüs kılı dayanıksız dökülür. Sen bu saçı kullanacaksın ya da protez yapalım dedi. Kandırmanın manası yok sonra da protez hakkında tüm bilgileri verdi. Sizde öyle dedinize göre artık kazıtmaktan başka çare yok sanırım :(

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 09 Temmuz 2018, 13:24:37 »
matematık olarak bakmak gerek olaya sızınde supesız matematık mantığınız hepimizin olduğu gıbı vardır

donördaki kapasite ile açık alanınızı karşılaştırısak  hem doner den saç alınıcak hem sızın açıklığınızı kapayacak hemde donörde kalan saç donör bölgesını kötü göstermemek için yeterli olucak?

bu saydıklarım sizde olmaz donerdekı saçların hepsı alınsa gene acıklıgınızda iyi bır sonuc almaya yetmez..

çok üzgünüm ama sizin için en mantıklısı bu sekılde mutlu olmanız olucak
Global Moderator

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 10 Temmuz 2018, 12:33:53 »
hangi ekim merkezi saç ekimi olmaz dedi ?

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 10 Temmuz 2018, 20:34:10 »
Genelde bu kadar açıklığı olan kimseler, sadece ön çizgi ve arkaya doğru seyrek bir görüntüden memnun olabiliyor.illa bütün heryeri kapatacak diye bişey yok ki

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 10 Temmuz 2018, 20:47:33 »
saçınız zaten sakal gibi duruyor o yüzden soruyorum sakallarınız nasıl sıkmı, saç sakal hatta göğüs karışık güzel bir ekim olur, ilk önce saç ve sakal ile ön çizgiyi halledersiniz, sonra 300 500 ne kadar zarar vermeden alınabilecek saç kaldıysa ve sakal+göğüs arkaya doğru bir ekim, tamamen kapanmaz ama bence memnun olursunuz. Bütçenizide söylerseniz bildiğim doktorları sayarak yardımcı olabilirim.

bunu söylememin sebebi yanlarınız yüksek bu saç ekimi için güzel birşey, tabi dökülmeniz devam ederse kötü bir görüntü oluşur ileride, yaşınız kaç?

simsaraga

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 10 Temmuz 2018, 20:51:00 »
Malesef ismini bilmiyorum tanış aracılığıyla gittim. Göğüs kıllarından ekim olur mu diye sorduğumda çok verimli değil hemen dökülüyor dediler bana. O yüzden o işe sıcak bakmadık

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #9 : 11 Temmuz 2018, 01:18:35 »
Dönor bölgesi çok zayıf bence de saçlı gezmek istiyorsanız protez saçı deneyin en azından sık görünümlü saçlarınız olur. Onun da bakımı var ancak gülü seven dikenine katlanır.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Freedom84

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 11 Temmuz 2018, 12:07:15 »
Banada hakan doganay ekim olmaz demisti donor zayif diye

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 11 Temmuz 2018, 23:36:24 »
Doğru demiş

green

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 24 Temmuz 2018, 14:13:32 »
abi yas kac bence evlendin cocuk fln varsa ne takiyorsun kazit saci hitman gibi karizma olsun hic kafaya takma

luckystrike

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 24 Temmuz 2018, 17:48:54 »
abi bence de olmaz. ust tarafina bol ekim yapilsa donorde sac kalmaz. bence sen saclari kazit, sakal kalsin biraz. Kafa yapin guzel sana iyi gider bu model  8)

simsaraga

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 24 Temmuz 2018, 22:49:13 »
abi yas kac bence evlendin cocuk fln varsa ne takiyorsun kazit saci hitman gibi karizma olsun hic kafaya takma

Ne evlenmesi :D 24 yaşındayım ama kazıtmaktan başka çarem yok dediğiniz gibi kötü olmuyo zaten ama insan elini attımı saç istiyo ya ama kabullendim zaten yapacak bir şey yok artık

Facebook Twitter Instagram