forumdaşlar bu gün yıkama yapıldı yeni fotoğrafları atıyorum. Ekim yapılan alandaki kabuklar döküldü fakat ensedeki kötü durumla ilgili hiç bir olumlu gelişme yok maalesef. 4 haftada geçecek denilen ense içim şimdide 6 ayda geçecek deniyor. 6 ay sonra bir şey kalmayacak deniyor. tabi buna şuan inanmak maalesef bir hayli güç. ense fotoğrafı ekim yapmamasına rağmen alp arslan a gönderdim sağolsun o ekim yaptırdığım yerdeki mehmet beyden çok daha fazla ilgilendi. En azından bir geçmiş olsun veya hayırlı olsun demesini beklerdim daha onu dahi demedi. Tabi hal böyle olunca da pişmanlığım daha fazla arttı. farklı saç ekimi yapan yerlere gösterdiğim fotoğraflarda ortak cevap mikro motor çok yüksek düzeyde çalıştırılmış ve dengesiz bir alım yapılmış. Cevap veren hemen hemen her yer aynı cevabı verdi. ve iyileşme sürecinin bu yüzden olması gerekenden çok daha uzun süreceğini ve saçlarımı çık fazla kısa kestiremeyeceğimi söylediler. maalesef saç ekiminin heyecanını yaşıyor olacağıma ensedeki durumun kederini yaşıyorum.